ПФК Левски : Дукла Прага
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: ПФК Левски : Дукла Прага
Отбора е пародичен. Пламен Илиев си е точно толкова слаб ,колкото си беше и есента. Мюлдер подписа нов договор и не го търсете повече. Ели и Старокин и за Б група не стават. Гаджев като опорен халф е пълна трагедия,Стефан Велев поигра ,докато още помнеше какво му е казвал Хубчев и при Илиян и той умря. Илианчо и Силва никога не са ставали,а новия от Португалия не знае защо е на терена. Единствения от ,който мирише на футбол е холандеца,ама като го потренира Илиан и като му се озъби 2-3 пъти онова лайно Гаджев и той ще затъне. С Тоньо и Илиан ,толкова. 3-5 място. И поредни резили в Европа. Само не знам как сравнявате Силва с Карвальо,като и двамата са приключили с футбола.
Последна промяна от levski magic на 13 фев 2013 15:35, променено общо 1 път.
- amstel_beer
- Контакти:
Играем с половината от титулярите, най-опитните са на рез. скамейка, плюс проспани първи 5 минути и се получава такъв резултат. Няма лошо, важното е, че се опитват да комбинират, но отбора ще се види най-добре на мача с Ростов. 

-
- Контакти:
Гледах мача от зо минута нататък и някои неща ми харесаха. Гари се включва много добре, Михелич също. Дано играят и през второто полувреме.
THE G.A.M.E написа:Иначе Гари радва до тук.
Нещо центриранията не му се получават, ама това може да е поради обясними причини.
Кое радва по-точно? На 10 години ми беше трудно да центрирам на 30-тина метра и пак го правех по-добре от този...
За защитата пък не ми се говори, там ситуацията е плачевна, като започнем от Ели, минем през Милиев, да не ги изреждам, че ми прилоша вече. Игрово сме много зле в тази контрола, предишните все нямах възможност да ги гледам, а през това полувреме са пълна скръб почти всички.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Силва трябва да има партньор в атаката, не става да е сам на върха.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Абе да направим подписка тоя бездарник Милиев,Ели и Старокин да бъдат заточени някъде?
- Red thunderstorm
dodo7271 написа:Я, Левски играят срещу чешкия ЦСКА. Ще е интересно...
Я, наистина било интересно!

-
Не мога да повярвам,че за тоя пън сина на Дидо-Пелето са дали 250 000! 

levski magic написа:Не мога да повярвам,че за тоя пън сина на Дидо-Пелето са дали 250 000!
Бягай бе, червей.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Играем ли нещо,че изпуснах първото полувреме ? 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]