Борислав Михайлов. АНКЕТА: Трябва ли да напусне БФС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Борислав Михайлов трябва ли да напусне БФС?

Да, Борислав Михайлов се провали и е време да си подаде оставка.
342
90%
Не, Борислав Михайлов работи професионално и трябва да остане начело на БФС.
39
10%

Общо гласове: 381

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Перукан официално се продаде на Домусчиев

Мнениеот Готвача » 20 ное 2014 11:43

hd29 написа:
boabbb написа:
avg написа:Не ми пука въобще кво мислите за Лудогорец! Важното е, че този отбор събира 45 000 души на стадиона и прави истинско футболно шоу за тези хора! ФАКТ! "Левски" и ЦСКА отдавна спряха да вълнуват българските футболни фенове :)

45000 събират Реал и Ливърпул ;)

Интересно ми е,защо тогава на 10 август 2005 Ливърпул игра в София пред около 18-20 000 зрители.

Един въпрос с много отговори.Първият за който се сещам е че сините не са уважили мача.Вторият-няма база за сравнение все още.Колко ще се съберат на мача с Лудогорец ще разберем след мача.Третият-влошената финансова ситуация в него момент.Но ще ви моля,никой да не сравнява бройка на фенове на Лудогорец,с такива на ЦСКА примерно/защото говорим за тях в момента/.Лудите си броят всички приъстващи за "техни",но аз като фен на Морето,присъствал на мача в Ливърпул ви казвам че не съм фен на лудите,а просто отидох заради факта-БГ отбор в ШЛ,както смятам да отида и в Мадрид.Аз за разлика от повечето останали привърженици/в червено,синьо,зелено и т.н./,нямам комплекси от този отбор и се наслаждавам на играта която показват в Европа докато ги има,както преди се наслаждавах и на добрите игри на ВСИЧКИ БГ отбори играли в Европа и показали стойностен футбол.Днес са лудите,утре може и да е Калиакра...това означава ли че трябва да МРАЗЯ по успелите от моят отбор?Единствено не посещавах мачовете на Спартак Варна поради обясними причини-Коритото не е място което харесвам,но на градският стадион с Ман юн бях.Стига комплекси от успелите -днес са едни,а утре други,но хейтърите ще си останат завинаги такива,дърпайки БГ надолу.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Перукан официално се продаде на Домусчиев

Мнениеот Pichichi » 20 ное 2014 17:21

Да видим!!!

Всички прихващания в КТБ между влогове и кредити, сключени от началото на квестурата до този момент ще бъдат отменени.

Това стана ясно след среща на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов с ръководството на Асоциацията на банките в България.

За тази цел ще се внесе промяна в закона и ще се отменят прихващанията в цесиите.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

До кога ще търпим Боби Михайлов?

Мнениеот Кировец » 20 ное 2014 20:43

Интересно нещо сме българските фенове на нашенския футбол - вдигаме се и сменяме, роптаем срещу хората, които си дават парите и нервите, за да съществуват любимите ни клубове - правилно ръководени или не, а в същото време аз поне не се сещам за едно надигане, сплотяване и изливане на гнева в една посока. Правилната посока - там от гдето мирише нашия футбол - горе, високо. Там дето коса трудно вирее, освен ако не е изкуствена.

Кога ще изринем болната глава на нашия футбол, кога ще разчистим кабинетите на БФС от охльовите, дето си живуркат и съсипват играта с безобразията и тоталната си несъстоятелсност?
Вярно - покрай сухото ще изгори и малко от мокрото, щото сигурно МОЖЕ БИ има и някой читав, ама в крайна сметка не е ли време да кажем стига на подигравките с любимия ни спорт бе да ги еба и чукундурите комисионерски, некадърни?!

Писна ми вече. Аман от схеми и безобразия. И тука няма Левски, няма ЦСКА, няма Лудогорец, няма никой!!!
Тука трябва да играе здравата тояга и да се подберат хора, дето ще УПРАВЛЯВАТ, а няма да си наставят чревоугоднически и да си редят схемки за някоя друга футболна субсидия.

На всички нас - простосмъртните това трябва да ни е интересът - правилно работеща организация, която да контролира справедливо, да насърчава и да развива, да помага с всяка възможност на клубовете, на треньорите и на най-малките такива.

Стига с тая шуробаджанащина... Стига с тия призрачни клубове в дълбоките дебри и цоцането на субсидии покрай тях.

Стадионите са празни, защото тия горе се подиграват с нас! Те задушават клубовете ни, те не защитават футболът ни, а своите интереси.

Те диктуват със свои закони, които не важат за всеки! Когато това се промени, тогава ще тръгнем нагоре. Това трябва да ни е ясно.

На вас не ви ли омръзна?
То е същото като в политиката - кметовете(футболните собственици) са под контрола на парламента и партийките (Михайлов и неговата банда).

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - В БЪЛГАРИЯ ВСЕ ВИНОВНИ СА ФУТБОЛНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ, ПРЕЗИДЕНТИ ИЛИ ИЗП. ДИРЕКТОРИ!

Това е някаква мантра, която не спират да ни рецитират!
Последна промяна от Кировец на 20 ное 2014 21:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: До кога ще търпим Боби Михайлов?

Мнениеот Teo » 20 ное 2014 20:46

Браво за темата!
Истинския проблем в българския футбол започва от този човек и подчинените му... :idea:
Аре да се каже стоп на хора които са ритали топка да управляват футбола ни... тука трябват висок интелект подплатен със знания!
Имам чувството, че тия хора от САЩ 94 ще бъдат в БФС до пенсия.... :idea:

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 20 ное 2014 20:50

Изчакайте поне да завърши базата за националния отбор.Тогава правете каквото искате.> http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42.65 ... 6&z=17&m=b

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 ное 2014 20:51

Фалшива коса - фалшив човек - фалшив футбол.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 ное 2014 20:55

Кировец написа:Интересно нещо сме българските фенове на нашенския футбол - вдигаме се и сменяме, роптаем срещу хората, които си дават парите и нервите, за да съществуват любимите ни клубове - правилно ръководени или не, а в същото време аз поне не се сещам за едно надигане, сплотяване и изливане на гнева в една посока. Правилната посока - там от гдето мирише нашия футбол - горе, високо. Там дето коса трудно вирее, освен ако не е изкуствена.

Кога ще изринем болната глава на нашия футбол, кога ще разчистим кабинетите на БФС от охльовите, дето си живуркат и съсипват играта с безобразията и тоталната си несъстоятелсност?
Вярно - покрай сухото ще изгори и малко от мокрото, щото сигурно МОЖЕ БИ има и някой читав, ама в крайна сметка не е ли време да кажем стига на подигравките с любимия ни спорт бе да ги еба и чукундурите комисионерски, некадърни?!

Предлагаш концепция за развитие и аз съм първия на барикадата за сваляне на Михайлов, дори ако трябва и сила да се приложи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 ное 2014 20:55

Много шум за нищо сме си, ама поне кат почнахме да мрънкаме уволниха Попето и Пенев, пак е нещо, тъй че общественото мнение си е от значение. ;)
Боби Михайлов никой не може да го мръдне, докато Мишел Платини е начело на футбола и докато Преслава вади нови албуми. Като изчезнат тея двамата, ще слезе и Боби от сцената, те са навързани нещата, като в "Ефектът на пеперудата". :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 20 ное 2014 21:00

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SwpAcUjDFg8[/youtube]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 ное 2014 21:07

ЗАЩО ФУТБОЛЪТ НИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПРАВЯН ОТ МИНИСТЪРЪТ НА СПОРТА, НЯМАМЕ ЛИ ФУТБОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ И ЦЯЛ СЪЮЗ, КОЙТО ДА ИЗПЪЛНЯВА ПРИЩЯВКИТЕ МУ?
ТЕ КОГА ЩЕ РАБОТЯТ?

Върни се в “Архив”