hd29 написа:boabbb написа:avg написа:Не ми пука въобще кво мислите за Лудогорец! Важното е, че този отбор събира 45 000 души на стадиона и прави истинско футболно шоу за тези хора! ФАКТ! "Левски" и ЦСКА отдавна спряха да вълнуват българските футболни фенове
45000 събират Реал и Ливърпул
Интересно ми е,защо тогава на 10 август 2005 Ливърпул игра в София пред около 18-20 000 зрители.
Един въпрос с много отговори.Първият за който се сещам е че сините не са уважили мача.Вторият-няма база за сравнение все още.Колко ще се съберат на мача с Лудогорец ще разберем след мача.Третият-влошената финансова ситуация в него момент.Но ще ви моля,никой да не сравнява бройка на фенове на Лудогорец,с такива на ЦСКА примерно/защото говорим за тях в момента/.Лудите си броят всички приъстващи за "техни",но аз като фен на Морето,присъствал на мача в Ливърпул ви казвам че не съм фен на лудите,а просто отидох заради факта-БГ отбор в ШЛ,както смятам да отида и в Мадрид.Аз за разлика от повечето останали привърженици/в червено,синьо,зелено и т.н./,нямам комплекси от този отбор и се наслаждавам на играта която показват в Европа докато ги има,както преди се наслаждавах и на добрите игри на ВСИЧКИ БГ отбори играли в Европа и показали стойностен футбол.Днес са лудите,утре може и да е Калиакра...това означава ли че трябва да МРАЗЯ по успелите от моят отбор?Единствено не посещавах мачовете на Спартак Варна поради обясними причини-Коритото не е място което харесвам,но на градският стадион с Ман юн бях.Стига комплекси от успелите -днес са едни,а утре други,но хейтърите ще си останат завинаги такива,дърпайки БГ надолу.