ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/

Мнениеот MORSKI » 30 авг 2012 17:41

flo написа:Какво ли е да знаеш ,че си обречен на минимум 3 гола разлика и пак да си мериш оная работа с големите ?

и кои са тея големите, че нещо не ги виждам. Вие ли :lol: Айде да не подхващаме пак темата... Не ви ли стигна срама това лято, че пак почнахте да летите в облаците.... Големите вика :lol: Онея червените поне млъкнаха.... Лудогорец и те, само вие се изживявате все още като "големите" :lol: И така до следващото лято... И пак казвам- големи са ви устите, но ще ми е интересно да ви видя физиономиите, ако вземете пък биете с клизма, или пък въобще не биете :lol: Тогава, ако и 1 от вас се появи в този форум ще е чудо... Голям залък лапни, голяма дума не казвай са казали мъдрите хора... Та такава е и вашата...

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 30 авг 2012 17:56

zlobul написа:
ralka_levskarka написа:
we are the champions написа:[offtopic][/offtopic]Балона се пука момчета ... :)

Ми то не може все да бием, трябва и някой равен да врътнем, а - у, та поне малко кеф и вие да усетите тоя сезон :)

ралке що продължаваш с тази смешна песен , която незнам кой "умник" подхвана? Кои сме ние и с кво сме по различни ? На теб ясно ли ти е изобщо че има хора с по различно мислене , които не приемат всичко за чиста монета . Мен например ми е през оная работа колко победи ще направим в тва смешно първенство след като гледах преди месец кво прави хюсеинович , а същите тия с 3-те поредни победи се бяха изпонаакали от страх и не знаеха къде са .
На кво да им се кефя сега ? ...че биха монтана ли ? ...или че им скриха цирковете от телевизията ?

ПП Няма как ръководството на Левски и цска да седнат да обсъждат телевизионните права с ръководителите на другите отбори , защото останалите са с по 10 фена дето се знаят поименно . Схващаш ли кво се цели с тва "затъмнение" ?

+1000 Хе-хеее!!! Поздравления,пич! М-даа! Намират се и реално мислещи фенове на "Левски"!!! (Е,това с по 10-те фена е малко пресилено,но истината е,че "Левски",ЦСКА и някои други дърпат конците -преди "Литекс",сега "Лудогорец". "Кучетата си лаят..."
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 авг 2012 18:01

MORSKI написа:
flo написа:Какво ли е да знаеш ,че си обречен на минимум 3 гола разлика и пак да си мериш оная работа с големите ?

и кои са тея големите, че нещо не ги виждам. Вие ли :lol: Айде да не подхващаме пак темата... Не ви ли стигна срама това лято, че пак почнахте да летите в облаците.... Големите вика :lol: Онея червените поне млъкнаха.... Лудогорец и те, само вие се изживявате все още като "големите" :lol: И така до следващото лято... И пак казвам- големи са ви устите, но ще ми е интересно да ви видя физиономиите, ако вземете пък биете с клизма, или пък въобще не биете :lol: Тогава, ако и 1 от вас се появи в този форум ще е чудо... Голям залък лапни, голяма дума не казвай са казали мъдрите хора... Та такава е и вашата...

Споко бе пич , аз ще се появя независимо от резултата . свикнал съм да си давам мнението просто . Реално погледнато , ако ви бием в този мач ще е само с името и публиката , нищо друго . по принцип играете трудно в софия (и вие като Ботев) , но знае ли човек ....тара разчупи всякакви тенденции в последните години и няма нищо сигурно . Онези се сещам че нямах почти 20 години победа на герена и въпреки , че бяхме с Дембеле , Тасевски и т.н да не ги изброявам успя да им легне за 1-3 , а те горките се виждаха за първи път . Така че в тоя лайнарник бг-шамионатът всичко е възможно с ръководители като тия .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 авг 2012 19:18

Morski, кво от казаното дотук не ти се нрави, че се впрягаш толкоз ;) Левски в БГ е сред големите и то не го казвам аз, ти, сульо или пульо а ИСТОРИЯТА. Има факти пред които и дълбоко заслепените фенчета, като теб са безсилни и не е нужно аз да ти ги изброявам. Пред успехите на Левски вие сте никои, просто и ясно (кат за прости хора) ... никои. Може да те боли, разбираемо е, но е ФАКТ. А за оптимизма на повечето сини съфорумци... ми пич Черно море няма победа в София над Левски над 54 години, ако не се лъжа, така че оптимизма ни е напълно оправдан. Сигурно и моята прогноза за мача няма да ти се хареса, ама тва си е твой проблем - 4:0 за Левски. Успех на "сините", а ти по-малко се пеняви тук във форума, по-полезно ще е за здравето ти ;) :) И без тва нервите с твоите черноморски герои са ти в повече :)

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 30 авг 2012 19:37

terata написа:Morski, кво от казаното дотук не ти се нрави, че се впрягаш толкоз ;) Левски в БГ е сред големите и то не го казвам аз, ти, сульо или пульо а ИСТОРИЯТА. Има факти пред които и дълбоко заслепените фенчета, като теб са безсилни и не е нужно аз да ти ги изброявам. Пред успехите на Левски вие сте никои, просто и ясно (кат за прости хора) ... никои. Може да те боли, разбираемо е, но е ФАКТ. А за оптимизма на повечето сини съфорумци... ми пич Черно море няма победа в София над Левски над 54 години, ако не се лъжа, така че оптимизма ни е напълно оправдан. Сигурно и моята прогноза за мача няма да ти се хареса, ама тва си е твой проблем - 4:0 за Левски. Успех на "сините", а ти по-малко се пеняви тук във форума, по-полезно ще е за здравето ти ;) :) И без тва нервите с твоите черноморски герои са ти в повече :)

Сигурен съм, че ще е труден мач, защото те карат кораб от морето, за да го сложат пред вратата, пък напред каквото стане.
В София и 0:0 е супер успех, а нагоре - подвиг.
За Сараево и мен ме е яд, но Вие не сте Сараево...
Срещу Черно море играем трудно, това се знае, но ако Левски се разиграе и вкара ранен гол, нататък е ясна.
В повечето случаи се играе до този първи гол на Левски, защото играта на Черно море попада в графата анти-футбол - бетон отзад, напред ако се отвори шанс, иначе - нищо, рушат и ако бият после са герои.
Всичко ще зависи от рания гол.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 авг 2012 20:26

Айде стига спам! Няма нужда от безсмислени спорове кой отбор е с повече фенове, къде е гьолът на едните и къде на другите и т.н... !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 30 авг 2012 20:44

Ще предават ли мача утре :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 авг 2012 20:54

Levskar_90 написа:Ще предават ли мача утре :)

не ,разбира се :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 авг 2012 21:04

Ще го дават на Герена ;)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 30 авг 2012 21:18