Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Иван Барабан
Контакти:

Re: Официално: Изгониха Стойчев, Връщат Пранди !!!

Мнениеот Иван Барабан » 13 май 2012 22:28

Колко жалко се получава, тук по разни форуми се караме и се плюем. Владо това, Радо онова, Матей трето ... Трябваше да оставят Стойчев. Владо като капитан трябва да е над нещата, които каза не само днес. Матей ще му мине, а и не вярвам Радо да му позволи да се откаже. Офффф дано, дано, че това ни остана радоста от спорта!!!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 22:29

Лазаров: "Стойчев да си прави школите там, където му плащат" :o :o :o :o :o :o УЖАС ! Как може такъв човек да е начело на волейбола ?! Кааааак ?!

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 13 май 2012 22:30

Carpy написа:Тук е пълно с черногледи хора. Матей няма да се откаже. Защо да се отказва? Защото са уволнили треньора му? Той играе за България, не за треньора си. Ще му е криво 1 седмица и после ще забрави. Не абравяйте че Стойчев е чепа характер, крив човек и от опит знам че с подобни хора се работи доста трудно. Предполагам и с него се е случило нещо подобно. Спрете да пророкувате армагедон за националния отбор. Имало е отбор и преди Стойчев, ще има и след него.

Точно ако бяха оставили Радо отбора щеше да се затрие, сега ще се върнем отново на върха ;)
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 май 2012 22:33

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

ACDC
Контакти:

Мнениеот ACDC » 13 май 2012 22:34

Тоя фена на батмана заклевам се единственото, което прави е да дава контрамнение на всеки. Не знам защо още не е изял бана и 100- те негови акаунта. Чета от доста време във форума въпреки че не коментирам, но според мен такива хора, макар че не нарушават правилата на форума ( директно ) трябва да се ограничават.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 22:34

fen na batmanlevski написа:
Carpy написа:Тук е пълно с черногледи хора. Матей няма да се откаже. Защо да се отказва? Защото са уволнили треньора му? Той играе за България, не за треньора си. Ще му е криво 1 седмица и после ще забрави. Не абравяйте че Стойчев е чепа характер, крив човек и от опит знам че с подобни хора се работи доста трудно. Предполагам и с него се е случило нещо подобно. Спрете да пророкувате армагедон за националния отбор. Имало е отбор и преди Стойчев, ще има и след него.

Точно ако бяха оставили Радо отбора щеше да се затрие, сега ще се върнем отново на върха ;)

Къде, къде казваш ще се върнем? Ти ако ми кажеш един турнир на национално мъжко ниво на, който сме били на върха и аз ще ти се извиня публично. Пак повтарям - мъжко, не младежко. Ама ако не го направиш?...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Мнениеот fen na batmanlevski » 13 май 2012 22:35

TodorT написа:Лазаров: "Стойчев да си прави школите там, където му плащат" :o :o :o :o :o :o УЖАС ! Как може такъв човек да е начело на волейбола ?! Кааааак ?!

Браво Стойо взимаше голяма заплата и само се фукаше насам натам с купите си в Италия. Доеше федерацията и записваше резил след резил и веднъж не пое вината, ами си измиваше ръцете с момчетата. Браво на Лазаров точно това заслужи Радо да бъде унизен и изхвърлен като боклук. След като му търпяхме резилите 8-)
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 май 2012 22:36

fen na batmanlevski написа:
TodorT написа:Лазаров: "Стойчев да си прави школите там, където му плащат" :o :o :o :o :o :o УЖАС ! Как може такъв човек да е начело на волейбола ?! Кааааак ?!

Браво Стойо взимаше голяма заплата и само се фукаше насам натам с купите си в Италия. Доеше федерацията и записваше резил след резил и веднъж не пое вината, ами си измиваше ръцете с момчетата. Браво на Лазаров точно това заслужи Радо да бъде унизен и изхвърлен като боклук. След като му търпяхме резилите 8-)

Хахаха.... само да ти кажа, че Радо не беше треньор заради парите ! Виж за Пранди не мога да кажа такова нещо .....
Ти си способен да повториш едно нещо 100 пъти.... :shock:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 май 2012 22:40

РАДО СТОЙЧЕВ ОБРА ОВАЦИИТЕ В АРЕНА АРМЕЕЦ!!! Браво на всички в залата!!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 май 2012 22:42

ros написа:РАДО СТОЙЧЕВ ОБРА ОВАЦИИТЕ В АРЕНА АРМЕЕЦ!!! Браво на всички в залата!!!!

Браво ,разбира се! И аз да бях в залата щях да скандирам името му :) Той има обичта на хората и няма как някакви плъхове да променят това ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”