Кому са нужни подобни нереални изхвърляния?! Хайде първо да направят Левски най-добрия тим в България, пък после да говорят за Европа. То заради това сме на това дередже - приказки - бол, работа - никаква.blue avalanche написа:Нищо не искам да обещавам на феновете, ще работим всички, за да направим Левски най-добрия тим в Европа.
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- сини шампиони
Laetitia написа:Кому са нужни подобни нереални изхвърляния?! Хайде първо да направят Левски най-добрия тим в България, пък после да говорят за Европа. То заради това сме на това дередже - приказки - бол, работа - никаква.blue avalanche написа:Нищо не искам да обещавам на феновете, ще работим всички, за да направим Левски най-добрия тим в Европа.
Ами редно е всеки да прави това което умее най-добре. Лошото е че на нашите мекерета или казано по друг начин управници говоренето им се отдава най-добре.

И само Левски оле
-
- Контакти:
сини шампиони написа:Laetitia написа:Кому са нужни подобни нереални изхвърляния?! Хайде първо да направят Левски най-добрия тим в България, пък после да говорят за Европа. То заради това сме на това дередже - приказки - бол, работа - никаква.blue avalanche написа:Нищо не искам да обещавам на феновете, ще работим всички, за да направим Левски най-добрия тим в Европа.
Ами редно е всеки да прави това което умее най-добре. Лошото е че на нашите мекерета или казано по друг начин управници говоренето им се отдава най-добре.
А после покриването след провалите им се отдава още по-добре...

Грешка на Гонг.От това което чух на аудиото каза "за да направим Левски най-добрия тим в България"
Е, ако е така, може.I.A написа:Грешка на Гонг.От това което чух на аудиото каза "за да направим Левски най-добрия тим в България"

И аз се бях учудила, но пък от ръководството се сме чували и виждали толкова глупости, че...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- captain_drifuss
- Контакти:
Laetitia написа:Е, ако е така, може.I.A написа:Грешка на Гонг.От това което чух на аудиото каза "за да направим Левски най-добрия тим в България"
И аз се бях учудила, но пък от ръководството се сме чували и виждали толкова глупости, че...
пак си е изхвърляне, най-много да сте трети догодина...
captain_drifuss написа:Laetitia написа:Е, ако е така, може.I.A написа:Грешка на Гонг.От това което чух на аудиото каза "за да направим Левски най-добрия тим в България"
пак си е изхвърляне, най-много да сте трети догодина...
Кое повече ще те топли ние 3 в А група или вие 1 във "В"

-
Важното е навреме да се съобщава от Клуба, дали е привлечен нов играч.
Защото миналата зима беше чудо ...
Една секретност, никому ненужна.
- amstel_beer
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Важното е навреме да се съобщава от Клуба, дали е привлечен нов играч.
Още в четвъртък ще научим няколко имена, на освободени и привлечени, надявам се.

- сини шампиони
amstel_beer написа:THE G.A.M.E написа:Важното е навреме да се съобщава от Клуба, дали е привлечен нов играч.
Още в четвъртък ще научим няколко имена, на освободени и привлечени, надявам се.
само не се знае кой четвъртък

И само Левски оле