Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот tut » 24 юли 2011 15:38

Alexx написа:Аз си имам определен интернет и цифров ТВ доставчик. За какъв чеп след като съм толкова години на един доставчик от който съм доволен да си го сменям ? За един канал ...
Това е монопол.Понеже ТВ плюс има примернп 100 000 абонати взема тв правата по-малко отколкото БНТ, защото БНТ имат над 5 млн потребители.

ЕМИ като си доволен от кабелният ти оператор кво лаеш че няма да гледаш мача ????? ебати простото племе .....бил доволен че кабелната му тв не иска да купи мачовете и плюе по булсат ,че те са извадили парите и са купили срещите ........ и бнт са толкова зле ,че нямам думи и не знам кой я гледа въобще

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 юли 2011 15:48

Аз гледам БНТ и още няколко милиона души.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юли 2011 15:51

dunavfc написа:Не искам да отварям нова тема и затова да попитам нещо свързано с Булсатком..Аз отдавна покрай тези футболни драми,размишлявам върху варианта да се прехвърля при тях,но единствената причина която ме спира до момента е самата сателитна чиния.Интересно ми е,какво е състоянието на телевизията при дъждовно време или гръмотевици,защото ще бъде много неприятно някоя вечер да остана без телевизия заради лошо време.

За две години, съм нямал нито веднъж проблем при гръмотевици или дъждовно време. Единствено, зимата като натрупа сняг върху чинията, картината "замръзва". Но това с натрупването на снега се случва по 1-2 пъти на зима, с една метла бутам снега и всичко се оправя. Затова е важно,когато се монтира чинията, да имаш достъп до нея за да я чистиш в подобни ситуации. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DALEBOTEV

Мнениеот DALEBOTEV » 24 юли 2011 15:53

Давате ли си сметка, че никой освен Булсатком няма желание да ПЛАТИ, за да излъчи тези мачове.
Вместо да ги плюете, псувайте БНТ,БТВ и другите псевдо спортни телевизии, които са много по богати от БСК, но не искат да платят правата.Освен това Булсат са най-евтиния вариант за гледане на най-доброто от спорта.
Аз съм с тях на вилата, сега ще си взема втора антена за 28лв и само ще си местя декодера, в зависимост от това къде се намирам.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 юли 2011 16:04

От 5 години съм на БСК и съм доволен. Таксите им не нарастват, а услугата се подобрява. Когато съм се нуждаел от помощ или съвет, винаги са се отзовавали. В момента гледам на два приемника всичко без Синемакс и плащам по 24.80 на месец. Единственото което им куца е ЕйчДи пакета.

БСК са платили на носителите на правата /клубовете/ и естествено ще излъчват двубоите по канал тяхна собственост. Който иска да гледа ще стане техен абонат, ще отиде в задение техен абонат или ще се надява кабеларката му да си плати за излъчването.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 24 юли 2011 16:16

до Христос:Заради такива като теб самодоволници са ни яхали повече от 700 години!"Я нали съм се уредил-другите кучета ги яли". Ни капка чувство за солидарност!Рекламодатели, във ваш интерес е рекламите ви чрез ефирно излъчване да стигнат до милиони футболни фенове,не до шепата абонати на Булсатком!Управляващи, намесете се, ако трябва и със субсидии,защото въпроса с излъчването на мачовете е дълбоко социален и дори политически и ругатните ще бъдат в крайна сметка по ваш адрес!Футболни клубове,дайте телевизионни права на нац. ефирни телевизии,дори за по -малко приходи, в интерес на милионите си привърженици от цяла България!Зачитайте ги, защото съществуването ви има смисъл само ,ако те съществуват! А те ще се множат, ако могат да видят любимите си отбори и победите им!Аз станах левскар през 1949-1950г. след знаменитите мачове Левски -ЦСКА,които слушахме по уличните високоговорители и в които ЛЕВСКИ победи!А сега е векът на телевизията,а шепа "УМНИЦИ" се гаврят с хората ,които издържат държавните медии и държавния апарат и законодателната и съдебна власт!Хора ,тези органи са назначени от вас за да ви слугуват, а не да ви заповядват!Вие сте ги назначили да вземат решения вместо вас и във ваш интерес,защато е невъзможно вие да се събирате по всеки повод!Как с вековете нещата са се обърнали в своята противоположност и правителствата/слугите / са яхнали своите господари/народа/!И не само това -чуваме най- главния слуга да казва:"Аз ви дадох това ,аз ви построих онова!"С твои пари ли ,бе!?Назначен си да разпределяш и в твой интерес е да го правиш така ,че хората да са доволни и да не те ругаят!Толкова е просто ,но някои са още по-прости,заблудени и замаяни!Моля засегнатите за извинение,но това е жалката истина!А уж демокрация значи власт на народа!А преди пък бяхме "НАРОДНА"република и всичко беше "НАРОДНО"!Горко на народа!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 24 юли 2011 16:46

Ето ви програмата: http://tvplus.bg/index.php?p=program

Само домакинството на Левски е заложено в момента.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 24 юли 2011 17:06

gevel написа:до Христос:Заради такива като теб самодоволници са ни яхали повече от 700 години!"Я нали съм се уредил-другите кучета ги яли". Ни капка чувство за солидарност!Рекламодатели, във ваш интерес е рекламите ви чрез ефирно излъчване да стигнат до милиони футболни фенове,не до шепата абонати на Булсатком!Управляващи, намесете се, ако трябва и със субсидии,защото въпроса с излъчването на мачовете е дълбоко социален и дори политически и ругатните ще бъдат в крайна сметка по ваш адрес!Футболни клубове,дайте телевизионни права на нац. ефирни телевизии,дори за по -малко приходи, в интерес на милионите си привърженици от цяла България!Зачитайте ги, защото съществуването ви има смисъл само ,ако те съществуват! А те ще се множат, ако могат да видят любимите си отбори и победите им!Аз станах левскар през 1949-1950г. след знаменитите мачове Левски -ЦСКА,които слушахме по уличните високоговорители и в които ЛЕВСКИ победи!А сега е векът на телевизията,а шепа "УМНИЦИ" се гаврят с хората ,които издържат държавните медии и държавния апарат и законодателната и съдебна власт!Хора ,тези органи са назначени от вас за да ви слугуват, а не да ви заповядват!Вие сте ги назначили да вземат решения вместо вас и във ваш интерес,защато е невъзможно вие да се събирате по всеки повод!Как с вековете нещата са се обърнали в своята противоположност и правителствата/слугите / са яхнали своите господари/народа/!И не само това -чуваме най- главния слуга да казва:"Аз ви дадох това ,аз ви построих онова!"С твои пари ли ,бе!?Назначен си да разпределяш и в твой интерес е да го правиш така ,че хората да са доволни и да не те ругаят!Толкова е просто ,но някои са още по-прости,заблудени и замаяни!Моля засегнатите за извинение,но това е жалката истина!А уж демокрация значи власт на народа!А преди пък бяхме "НАРОДНА"република и всичко беше "НАРОДНО"!Горко на народа!

Единственото което си пропуснал е:

На крак, о парии презрени,
на крак, о роби на труда!
Потиснати и унизени,
ставайте срещу врага!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 юли 2011 18:18

За да спорите по-малко за едно и също всяка година то прочетете тази статия от миналата година, в нея е описано кои закони се нарушават
http://theplamen.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html

Сега да попитам тези които ме пращат при БКС само заради 2-3 мача.

Моят оператор ми предлага Sky Sports, Sky (Италия), Sky (Германия), 4 Ал Джазири + още 20 спортни канала.
Също така ми предлага 30 HD канала, като в тях отново има Sky HD, някаква руска спортна която е HD.
Цифровата ТВ е 140 канала, то ест двойно повече канали от колкото предлагат БСК
и всичко това за 20 лева на месеца, та да зарежа всичко това заради някакъв ТВ+ ли?

Два мача ще намеря начин как да ги гледам, но БСК ще имат много поздрави от мен.

Между другото БСК предлага 6 HD канала, та задавали ли сте си въпроса защо са толкова малко?
Изображение

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юли 2011 18:28

dunavfc написа:
m_fuel написа:
dunavfc написа:Не искам да отварям нова тема и затова да попитам нещо свързано с Булсатком..Аз отдавна покрай тези футболни драми,размишлявам върху варианта да се прехвърля при тях,но единствената причина която ме спира до момента е самата сателитна чиния.Интересно ми е,какво е състоянието на телевизията при дъждовно време или гръмотевици,защото ще бъде много неприятно някоя вечер да остана без телевизия заради лошо време.

От 3 години съм абонат на Булсатком и проблеми съм имал рядко най вече при силни ветрове и силни дъждове със светкавици,но тука в Добричко не са много често срещани тези явления,уча в Русе и познавайки времето там вероятно по често ще има такива прекъсвания .Но за мен Булсатком е най добрия вариант като цена ,приемници и качество на картината.

Да и затова се притеснявам аз...не мога да разбера,защо голяма компания като Булсат,все още разчита на сателтини чинии ? Това според мене е единственият минус на този оператор.

Защото се води ИНДИВИДУАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ за дома.Ако се интересуваш какво точно значи това, можеш да се поразровиш в сайта им.Иначе по принцип чиниите които предлагат са малки, и наистина при снеговалеж или силна буря прекъсва сигнала.Специално при буря се случва да спре телевизията, но не фрапиращо дълго.А зимата трябва да си почистваш чинията от сняг,тоест трябва да е на удобно място.Проблема се разрешава с по-голяма сателитна чиния,примерно 90 см.Другото важно нещо е излас ЮГ-ЮГОИЗТОК,без такъв не можеш да им станеш абонат.А точно в момента си е чиста далавера да им станеш абонат,имат промоция за HD приемник (макар,че е малко дървен),за доста прилична сума...

ТВ+ се предлага от почти всички кабелни оператори срещу определена сума! Просто се поинтересувайте......

Далеч съм от мисълта да рекламирам въпросния оператор,но пред останалите алтернативи е много по-добре за мен

Някой беше попитал как е нета.Ами при мен е екстра 39мб/с даунлоад и 30 мб/с ъплоад,стабилен,досега грижи не съм имал.

Върни се в “Архив”