ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Old_death » 11 окт 2015 18:57

blue avalanche написа:
CSKA 78 написа:На ръководството им е пределно ясно какви ги вършат, но трябва да назначат на щат :lol: някой ,който да опровергава писаниците в медиите на Пеевски! Това трябва да свършат(в кръга на шегата)! ;)

Когато ГГ обръщаше маси в БФС и се опита да картотекира футболистите през ФК ЦСКА пак ли беше "наясно" какви ги върши?
Или смята,че все още живеем в мутренските времена?

Ти беше ли свидетел , когато е обръщал маси , или пак си преял с дебелашки вестници и злоба ? Нали знаеш къде се доказва виновността ? До сега не съм чул съдът или прокуратурата да са сезирани за такова нещо . А знаеш ли какво може да ти се случи , ако на някой му се занимава да те съди за клевета с цел умишлено уронване на авторитета ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 окт 2015 19:15

Old_death написа:
blue avalanche написа:
CSKA 78 написа:На ръководството им е пределно ясно какви ги вършат, но трябва да назначат на щат :lol: някой ,който да опровергава писаниците в медиите на Пеевски! Това трябва да свършат(в кръга на шегата)! ;)

Когато ГГ обръщаше маси в БФС и се опита да картотекира футболистите през ФК ЦСКА пак ли беше "наясно" какви ги върши?

Ти беше ли свидетел , когато е обръщал маси , или пак си преял с дебелашки вестници и злоба ? Нали знаеш къде се доказва виновността ? До сега не съм чул съдът или прокуратурата да са сезирани за такова нещо . А знаеш ли какво може да ти се случи , ако на някой му се занимава да те съди за клевета с цел умишлено уронване на авторитета ?

Изображение
Направо си разплетох чорапите от страх.Много ма изплаши...
Ако този "някой" тръгне да ме съди,дали ша ма осъди?Ако наистина е "обръщал маси"? :mrgreen:
Опита ли се ГГ да картотекира НЕЛЕГАЛНО футболисти през ФК ЦСКА?Опита се!Това изглежда ли като човек,на който му е "пределно ясно какви ги върши"???
Отговори си сам.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 окт 2015 19:25

blue avalanche написа:
Old_death написа:
blue avalanche написа:

Изображение
Направо си разплетох чорапите от страх.Много ма изплаши...
Ако този "някой" тръгне да ме съди,дали ша ма осъди?Ако наистина е "обръщал маси"? :mrgreen:
Опита ли се ГГ да картотекира НЕЛЕГАЛНО футболисти през ФК ЦСКА?Опита се!Това изглежда ли като човек,на който му е "пределно ясно какви ги върши"???
Отговори си сам.

Фазан , говоря за обръщане на маси , а останалото са ваши вариации . Има кой да реши доколко е легално картотекирането на футболисти в новото дружество . Това , че във федерацията си я карат както си знаят не означава , че това ще продължи до второ пришествие .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 окт 2015 19:37

Лупи днес е имал някакви телевизионни изяви . В него ми е надеждата да ни възроди за 3 ти път ! Явно не съм само аз , че и Гришата на него разчита ! :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 окт 2015 19:47

Old_death написа:Има кой да реши доколко е легално картотекирането на футболисти в новото дружество.

Ми те го решиха,бре...НЕЛЕГАЛНО Е!Ти не четеш ли новините за ЦСКА??? :mrgreen:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 окт 2015 19:56

blue avalanche написа:
Old_death написа:Има кой да реши доколко е легално картотекирането на футболисти в новото дружество.

Ми те го решиха,бре...НЕЛЕГАЛНО Е!Ти не четеш ли новините за ЦСКА??? :mrgreen:

Та не разбрах . Беше ли там , когато Ганчев е обръщал маси или научи за това от вестниците на собственика ви ?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 11 окт 2015 21:48

Ха лупи си призна за политическа поръчка за помагане на ЦСКА с взимането на кремиковци . И после за ББ ревете :D
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 окт 2015 23:07

maxi1914 написа:Ха лупи си призна за политическа поръчка за помагане на ЦСКА с взимането на кремиковци . И после за ББ ревете :D

Митал купи ЦСКА,а на вас праща безброй мощни спонсори за да ви погасяват задълженията като им осигурява държавни поръчки.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 окт 2015 00:42

GOLEADOR написа:
maxi1914 написа:Ха лупи си призна за политическа поръчка за помагане на ЦСКА с взимането на кремиковци . И после за ББ ревете :D

Митал купи ЦСКА,а на вас праща безброй мощни спонсори за да ви погасяват задълженията като им осигурява държавни поръчки.

Прецизен както никога ! :)

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 окт 2015 01:35

Beladona написа:
GOLEADOR написа:

Прецизен както никога ! :)

И каква е разликата ? Вие ревете , че не ви се помага . Ето , че не е така само си търсите спорове !!!
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “Архив”