Не го пожелавам и на най-големия враг,какъвто е случая.
Като фен на ЦСКА,никога няма да падна толкова ниско като тях,да се радвам на чуждата мъка,както стана с нас и оня мъртвец тОМОФФ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kartago написа:Сини фенове, честитя ви победата над "вечния" враг ! Значи в последно време има все по-ясни индикации, че г-н Батков иска да ви продаде, това няма лошо, но купувача може да е ДПС ! Сами разбирате , че ДПС и "Левски" са несъвместими неща! Призовавам ви всичките да спрете това нещо ! Много моля, които са по-навътре в нещата да казват на другите фенове ! Това ще срам за Родината ни България!.... Проучете въпроса, мен силно ме разтресе това нещо !![]()
![]()
djonik написа:Като говорите за турци, ДПС и продажби, е добре да поразровите и поразпитате малко. Въпрос на обща култура е да разберете кой е бащата на Дормушали Саидходжа и защо той е продаден точно на цска. баща му е дясната ръка на Ахмед Доган за южна България. Хотелът в Девин по документи е собственост на Саидходжа - старши. Така че, не се знае - Левски и ЦСКА ще падне в в лапите на Доган.
vlado_vdv написа:От два дена се чудя дали да направя такава тема,защото знам каква помия следва да се излее в отговорите...
Все пак ще я направя,защото ми писна![]()
Престанете да минавате с номера за комунистическия отбор.
Втората част от хореографията ви на мача,бе адски ТЪПА.
Такива неща минават при пубертетите,които са фенове на синьото ви отборче,но не приляга на по възрастните от вас,които помнят това време.
На всички им е ясно,че по времето на комунизма,всички отбори са били от тази власт.
Един от основните принципи на комунизма е,че не приема опозиция.
Ако "Левски" се е явявал опозиция на властта,всички знаем как би бил затрит като отбор.
На всички статистици е ясно,че "Левски" е постигнал най-големите си успехи,по времето на комунизма. В периода 14-44-та година има само 4 титли на страната.
Не оспорвам комунистическата зависимост на ЦСКА,но не се правете на ударени за факта,че в този срамен период от държавното ни минало,вие също сте били глезеници на властта и по никакъв начин не можете да оборите това.
Получава се познатият номер "крадеца вика,дръжте крадеца" но на челно място,изникват комплексите които с годините сте получили от най-успешният български клуб.
Никога не бих подхванал такава тема,ако не ме бяха ядосали така от отсрещтният сектор,с долните си провокативни плакати.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта