Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:На ръководството им е пределно ясно какви ги вършат, но трябва да назначат на щатнякой ,който да опровергава писаниците в медиите на Пеевски! Това трябва да свършат(в кръга на шегата)!
CSKA 78 написа:На ръководството им е пределно ясно какви ги вършат, но трябва да назначат на щатнякой ,който да опровергава писаниците в медиите на Пеевски! Това трябва да свършат(в кръга на шегата)!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:Мен най-много ме кефят дечицата с фланелки на любимия Клуб на стадиона !
Това е гаранция че каквото и да стане, ЦСКА ще живее вечно колкото и да е неприятно на някои "членове" , изкарали безброй безсънни нощи, изписали сумати глупости!
Да си пишат щом им е добре, дано поне вземат по някой лев за което, а ако го правят безплатно то те са за съжаление!
Само ЦСКА !!!
Кашчей написа:Beladona написа:djd написа:Кашчей написа:djd написа:Beladona написа:Да ! Против Гришата , против лъжите съм ! За Сашо Чакмаков съм , защото : Потомствен цесекар , фен , културен , добър мениджър , добре приет на дипломатическо ниво ....Сашо си го спомням на Армията от 85 година , това джудже само със злините срещу ЦСКА си го спомням , сега вече и с тъпотиите , които прави срещу клуба вече 4 месеца !!!
Чакмаков е сериозен човек. Направи доста за клуба. Но сам той е казвал, че не може и не иска да се заема с управлението и издръжката на ЦСКА. Той се занимава с баскетбола, прави подобрения в базата. Предостатъчно е.
Не виждам какво точно беснееш против Гришата. Кой да дойде? Кой ще плати 30 милиона?
Гришата ще плати ли 30 милиона? Ако имаше такова намерение, защо не започна да изплаща поне към НАП задълженията, а само търси начин как да направи врътка, при това го търси не само на думи, а дори и вече се пробва реално при картотеките..
Едва ли и той ще ги плати. Ама гледам тука някои от нашите взели да мърморят, като че ли са се наредили едни милиардери на опашка и се карат кой да вземе клуба.
Чакмаков да казва, не некви минджи и инджи да ми докарват полуръста ! Чакмаков милее истински за ЦСКА !
Преди година и половина и Чакмаков бе оплют от много от пишещите тук цесекари, водени от пламенната реч на Лупи за неговата алчност и желание да прибира почти цялата сума от изградените тренировъчни игрища. Доколкото си спомням имаше идея "ЦСКА завинаги" да ремонтират и сектор Г след игрищата, но благодарение на г-н професора това се разсъхна, а много горди армейци от форума подкрепиха Лупи.
Beladona написа:CSKA 78 написа:На сектор Г нищо не им е писнало! Няма и да им писне, защото не те избират какво да стане!
Животното, Тъпото и Джуката му останахте само за СЪПОРТ ....аре Сашо Чакмаков да ви наритва смешните таралежи без бодли и да поема нещата с Възраждането . По- заможните фенове като мен ще му помагаме и това е ! Писна ми от глупости ! Като не може да оздравява, за какво лъже ? За кво скача по Изпълкоми , Зонални съвети и прочее ?! Сега поредна глупост измислил някой болен мозък и юруш на маслините ....В група с ново дружество !
Beladona написа:ugly bug написа:Мен най-много ме кефят дечицата с фланелки на любимия Клуб на стадиона !
Това е гаранция че каквото и да стане, ЦСКА ще живее вечно колкото и да е неприятно на някои "членове" , изкарали безброй безсънни нощи, изписали сумати глупости!
Да си пишат щом им е добре, дано поне вземат по някой лев за което, а ако го правят безплатно то те са за съжаление!
Само ЦСКА !!!
ЦСКА ще го има винаги ! Дори и без Ганчев ! Даже по-добре да има ЦСКА без евтини тарикатлъци , ако питаш мен !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта