ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 10 окт 2015 19:09

На ръководството им е пределно ясно какви ги вършат, но трябва да назначат на щат :lol: някой ,който да опровергава писаниците в медиите на Пеевски! Това трябва да свършат(в кръга на шегата)! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 окт 2015 19:12

CSKA 78 написа:На ръководството им е пределно ясно какви ги вършат, но трябва да назначат на щат :lol: някой ,който да опровергава писаниците в медиите на Пеевски! Това трябва да свършат(в кръга на шегата)! ;)

Когато ГГ обръщаше маси в БФС и се опита да картотекира футболистите през ФК ЦСКА пак ли беше "наясно" какви ги върши?
Или смята,че все още живеем в мутренските времена?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2015 19:24

CSKA 78 написа:На ръководството им е пределно ясно какви ги вършат, но трябва да назначат на щат :lol: някой ,който да опровергава писаниците в медиите на Пеевски! Това трябва да свършат(в кръга на шегата)! ;)

Както и да препраща всички въпроси към сайта на Полковника 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 окт 2015 20:53

Мен най-много ме кефят дечицата с фланелки на любимия Клуб на стадиона !
Това е гаранция че каквото и да стане, ЦСКА ще живее вечно колкото и да е неприятно на някои "членове" , изкарали безброй безсънни нощи, изписали сумати глупости!
Да си пишат щом им е добре, дано поне вземат по някой лев за което, а ако го правят безплатно то те са за съжаление!

Само ЦСКА !!!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 окт 2015 23:41

ugly bug написа:Мен най-много ме кефят дечицата с фланелки на любимия Клуб на стадиона !
Това е гаранция че каквото и да стане, ЦСКА ще живее вечно колкото и да е неприятно на някои "членове" , изкарали безброй безсънни нощи, изписали сумати глупости!
Да си пишат щом им е добре, дано поне вземат по някой лев за което, а ако го правят безплатно то те са за съжаление!

Само ЦСКА !!!

ЦСКА ще го има винаги ! Дори и без Ганчев ! Даже по-добре да има ЦСКА без евтини тарикатлъци , ако питаш мен !

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 окт 2015 08:34

Кашчей написа:
Beladona написа:
djd написа:
Кашчей написа:
djd написа:
Beladona написа:Да ! Против Гришата , против лъжите съм ! За Сашо Чакмаков съм , защото : Потомствен цесекар , фен , културен , добър мениджър , добре приет на дипломатическо ниво ....Сашо си го спомням на Армията от 85 година , това джудже само със злините срещу ЦСКА си го спомням , сега вече и с тъпотиите , които прави срещу клуба вече 4 месеца !!!

Чакмаков е сериозен човек. Направи доста за клуба. Но сам той е казвал, че не може и не иска да се заема с управлението и издръжката на ЦСКА. Той се занимава с баскетбола, прави подобрения в базата. Предостатъчно е.
Не виждам какво точно беснееш против Гришата. Кой да дойде? Кой ще плати 30 милиона?

Гришата ще плати ли 30 милиона? Ако имаше такова намерение, защо не започна да изплаща поне към НАП задълженията, а само търси начин как да направи врътка, при това го търси не само на думи, а дори и вече се пробва реално при картотеките..

Едва ли и той ще ги плати. Ама гледам тука някои от нашите взели да мърморят, като че ли са се наредили едни милиардери на опашка и се карат кой да вземе клуба.

Чакмаков да казва, не некви минджи и инджи да ми докарват полуръста ! Чакмаков милее истински за ЦСКА !

Преди година и половина и Чакмаков бе оплют от много от пишещите тук цесекари, водени от пламенната реч на Лупи за неговата алчност и желание да прибира почти цялата сума от изградените тренировъчни игрища. Доколкото си спомням имаше идея "ЦСКА завинаги" да ремонтират и сектор Г след игрищата, но благодарение на г-н професора това се разсъхна, а много горди армейци от форума подкрепиха Лупи.

А истината е : всички приходи от игрищата ( които са мега смешни ) пак отиват в ЦСКА ! А ако питаш мен , тези игрища трябваше да бъдат затревени , но по моя информация Стойне Манолов ( Мануш Романов ) е наложил мнението си да се купи ТУРСКА трева ( не холандска , защото холандците са най- добри на треви ) , защото той на Царско село си опъва турската трева и не прави сметка , че на дечицата им се развалят стави , сухожилия ....но както и да е ! Другите приходи на ЦСКА Завинаги са от реклами ( по договор имат 7 пана на стадиона и си ги продават извън клуба ) , парите събирани от там покриват заплатите на незнам колко служители и всичко отгоре пак отива за ЦСКА .та така с таралежите , мини таралежите , змиите и Лупитата !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 окт 2015 09:52

Ти на ква трева си, донке -беладонке,на холандска ли :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 окт 2015 09:59

Beladona написа:
CSKA 78 написа:На сектор Г нищо не им е писнало! Няма и да им писне, защото не те избират какво да стане! :mrgreen:

Животното, Тъпото и Джуката му останахте само за СЪПОРТ ....аре Сашо Чакмаков да ви наритва смешните таралежи без бодли и да поема нещата с Възраждането . По- заможните фенове като мен ще му помагаме и това е ! Писна ми от глупости ! Като не може да оздравява, за какво лъже ? За кво скача по Изпълкоми , Зонални съвети и прочее ?! Сега поредна глупост измислил някой болен мозък и юруш на маслините ....В група с ново дружество !

И ти ли си от заможните :roll: :?: Притежаваш десетки левове :o ... :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 окт 2015 10:07

На Сбирката Гришата каза към цесекарите : ша ва издържам ! Микренистите , какъвто несъмнено е и наш Жокерчо , примряха ! Те нали са си държанки - метреси и си им харесва да бъдат издържани ! Ей , Микренисти , ЦСКА не е клуб за издържане , това е клуб за успехи ! И аз моа да ва издържам ! :)

pomiqr270

Мнениеот pomiqr270 » 11 окт 2015 11:22

Beladona написа:
ugly bug написа:Мен най-много ме кефят дечицата с фланелки на любимия Клуб на стадиона !

Само ЦСКА !!!

ЦСКА ще го има винаги ! Дори и без Ганчев ! Даже по-добре да има ЦСКА без евтини тарикатлъци , ако питаш мен !

Никой от нас не се интересува от мнението ти.

Сбогом и наздраве, Боби! 2013 година :-D
"В повечето случаи, когато човек твърди, че любовта не се купува, то той не притежава собствен самолет и яхта, а тя никога не е попадала на човек собственик на самолет и яхта", Николай Николаев известен кът помияра у форуму на гонг.

Върни се в “Архив”