Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Терек иска Жоазиньо

Мнениеот Parmalat » 07 фев 2009 09:46

Според мен ще е много глупаво да го продадът на Терек не съм левскар , но това момче е наистина класа и след време левски при правилна политика спокойно може да вземе 7 милиона евро от негова продажба.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 фев 2009 09:53

Жо задължително трябва да остане , но адвокатина ако си науми да изкара още малко екстра приход..........
А Йовов 100 на 100 няма да играе крило

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ИЗЛИШНИ ОТ ЛЕВСКИ

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 09:56

За мен Хичо просто беше изпаднал в немилост...не че не бил във форма,когато все пак го пускаха в 80тата минута като резерва играеше с хъс и сърце.Просто истински Левскар
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 07 фев 2009 09:58

Вярно и на мен ми хареса как играе дребоса напоследък. От друга страна обаче, едно евентуално отиване в руското първенство би оказало положително влияние на кариерата му. Просто ми е гадно да гледам как в момента влачи почти еднолично отбора на гърба си.
В Левски са доказали, че не умеят да задържат талантливи футболисти. Цялата трансферна политика на клуба в последните години е тотално сбъркана, да не говорим по какъв тъпашки начин се разделиха с играчи, дали мног на клуба ,като Топузаков, Стоянов, двамата Ангеловци, Домо, Кабат, Цихмейструк и мн.други.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 фев 2009 10:18

Като казвате кои са излишни , кажете и кои да дойдат на техните места. За мен излишни няма , има такива с които не се работи правилно и не им се дава достатъчно игрово време.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски - грешките в трансферната политика

Мнениеот LoveAndPeace » 07 фев 2009 10:39

Може и да е грешка трансфера на Жеан , но е повече оправдан отколкото неоправдан. Трябват свежи кинти и това е общо взето единственият начин.
Или трябва да се съгласим цените на билетите да се вдигнат с 100-200% и да се пазаруват само клубни артикули.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: За всички истински левскари

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 10:39

Гледайки ми се насълзиха очите ...а онези които не поздравиха феновете в Борисов,а се скриха като мишоци / без гошо петков / може само да гледат и да видят какво е ЛЕВСКИ.БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 07 фев 2009 10:44

LoveAndPeace написа:Като казвате кои са излишни , кажете и кои да дойдат на техните места. За мен излишни няма , има такива с които не се работи правилно и не им се дава достатъчно игрово време.

Например на мястото на БЕЗдарко да играе КОЙТО и да е ЮНОША,защото Тасевски игра нещо точно 2 месеца за престоя си /когато трябваше да преподпише/,през останалото време 2 паса не връзваше и се криеше като мишка на терена-докато юноша на Левски ще играе с хъс и сърце....
ЛЕВСКАР до гроб!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 фев 2009 10:45

Така е но, mike28, не е гаранция че Жо ще е титуляр в Терек както знаем конкуренцията в Руските отбори е ожесточена и може да повлия по отрицателен начин на Жо.Колкото до трансферната политика на Левски навремето Фулъм е давал за Гонзо 15 милиона евро,а Батков е ламтял за повече и с предтекст че някой ще даде повече нищо не стана и гонзо крета сега из А група.Същото е и с Домовчийски Псв айндховен даваше 4 милиона евро за него ама тая пуста алчност сега като го продаде взе едвам 1 милион и 200 хил евро.
Мился,че на Левски им трябва нов президент заговори се че някакъв шеих се интересувал !Незнам до колко е вярно но съм осведомен че държи 30 % от кооперативна банка която даде заем на Батков.При нов провал в Европа Батков щял да го продаде на Шеиха.А ако станат шампиони.С парите при евентуално влизане в ШЛ ще върне борча и така...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: ДАЙ ТВОИТЕ 20 ПРОЕКТО НАЦИОНАЛА

Мнениеот jembajemba » 07 фев 2009 10:47

Емануела титуляр 100%!

Върни се в “Архив”