santiliana написа:прощавайте, че се включвам, но нещо хубаво за някой наш играч- успехи в клуба му (титла, ЕКТ и пр.) в последните години да ми каже. Нещо не си спомням. Никито Михайлов не го броя, ние го "изгонихме" от Левски. Както не би трябвало и онези от Панчарево да си приписват Бербатов- и той избяга буквално от тях...
А, и да попитам- до къде стигнахме със "готовата" селекция?
На пресконференцията Иво Тонев информира, че има намерение да се направят сериозни подобрения и ремонт на стадион „Георги Аспарухов“: „За самия стадион. след около месец ще бъде ясно какво ще се случи. В момента има два варианта, по които ще може да се тръгне, за да стане стадионът модерен и добър. От другата седмица започваме ремонт на тунела, на съблекалнята на Сектор В. Лятото ще подменим настилката на изкуствения терен. Лятото имам намерение да ремонтираме и единия тренировъчен терен. Имаме планове и за стадиона, но за това ще говорим след един месец. Сега най-важното е да се приключи селекцията.
Тръгвайки за Турция, желанието ми е на 21-и януари тимът да бъде окомплектован окончателно. Ще разчитам на всички хора, ще поговоря и с ветераните на Левски, не се имам за всезнайко и всеможещ, искам да направя всичко най-добро за Левски.
"Готовата" селекция явно още не е готова и ще видим на 21-ви какво са направили по въпроса