Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Лудогорец към Тодор Батков:Как Бай Ганьо стана Поп Кръстьo

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 окт 2012 15:56

percival написа:Само да вметна ,първите който излъчиха мач на живо в интернет бяха Ботевъ Пловдив ! Ако ще има наказание то трябваше да е първо за тях ,те се разминаха и сега Борат го направи,ако сега има наказание то ще бъде тенденциозно ! А и интернет правата не се държат от бфс и няма точка и закон по който да бъдат наказани клубовете !

Мисля, че колегата тук е много прав. Мачът беше излъчен в собствения сайт на ПФК "Левски" и при това непрофесионално "с малка камерка", а не с ПТС, както се заканват да го правят в Разград. Не съм адвокат (за разлика от г-н Батков, който има на разположение цяла кантора плюс юрисконсултите на ПФК "Левски"), но мисля, че от БФС могат да пият една студена вода. Дори да има някаква писмена или устна забрана, тя ще бъде нищожна пред закона (как хубаво звучи на правен език). :lol: Сигурен съм, че и в ПФК "Левски" го знаят. Не е ясно и точно за каква джентълменска уговорка между клубовете става въпрос: едно е да предаваш мач по ТВ с национално или регионално покритие, друго е - в собствения си сайт. 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 окт 2012 16:03, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 окт 2012 15:57

gin написа:
фифи перото написа:Колегата ehh беше прав с въпросът си,защо Левскар ,пуска чужди декларацийки в нашият форум и дава поле на изява на 5-мата фенове на зелено-оранжави дружинки. :lol:

[offtopic]сигурно само вие имате концесия за атмосферен въздул, легална естествено, но аз питам: вярно ли е, че опоку е бил на проби в раград и е отпратен?[/offtopic]

Прав си!Имаме!И не концесия, а вещно право.Затова отборите еднодневки ще дишат само праха на Левски, ЦСКА, Ботев, Славия...
Но се питам-вярно ли е ,че в Разград бият нег..феновете де? :lol:
Последна промяна от фифи перото на 07 окт 2012 15:59, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 окт 2012 15:58

1Neutralen написа:
фифи перото написа:Колегата ehh беше прав с въпросът си,защо Левскар ,пуска чужди декларацийки в нашият форум и дава поле на изява на 5-мата фенове на зелено-оранжави дружинки. :lol:

Доста комплексарско мнение. Това не ме учудва и само показва какъв човек си.

Започна се..Като няма акъл и аргументи, най -лесното е с обидите...Беден ти е речникът,момко...Или просто преписваш? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 07 окт 2012 15:58

Имам един въпрос.В Разград има ли българи? Понеже имам приятели служили войници там ми казаха ,че нямало Българи

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 07 окт 2012 15:59

KellyB написа:
1Neutralen написа:
balef написа:Кои са тия от Лудогорец ?

Тези които ви бият където ви хванат...

Смешни сте вие от Разград... Нещо много ви порасна работата - купихте си влизането в А група, купихте си и титлата... Защо ли се припознахте в думите на Батков, май ви припари на дупето? :) :) :)

Празни приказки. По скоро на вас ви припари на дупето...Не е редно фен на Левски да говори за купаване на титли...Засрами се малко.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 окт 2012 15:59

snakebite написа:
1Neutralen написа:
balef написа:Кои са тия от Лудогорец ?

Когато футболен клуб Левски София вече е играел футболни срещи, град Разград сигурно още не е бил асфалтиран!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Може. може..ама града има отбор само 5 (пет) години след основаването на Левски :)[/quote]

И тоя отбор Лудогорец ли е? Или Антибиотик, или ФК Разград или пък ФК Разград 2000 ли беше!!!

А да не говорим, че Левски има повече ИЗИГРАНИ СЕЗОНИ като брой в А група, от колкото Лудогорец има изиграни срещи като брой в същата тази футболна лига!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 07 окт 2012 16:03

фифи перото написа:
1Neutralen написа:

Доста комплексарско мнение. Това не ме учудва и само показва какъв човек си.

Започна се..Като няма акъл и аргументи, най -лесното е с обидите...Беден ти е речникът,момко...Или просто преписваш? :mrgreen:

А ти какъв аргумент имаш, че нещо не ми стана ясно. "5-мата фенове на зелено-оранжави дружинки" да не би да не е обида?

KellyB

Мнениеот KellyB » 07 окт 2012 16:04

1Neutralen написа:

Смешни сте вие от Разград... Нещо много ви порасна работата - купихте си влизането в А група, купихте си и титлата... Защо ли се припознахте в думите на Батков, май ви припари на дупето? :) :) :)[/quote]

Празни приказки. По скоро на вас ви припари на дупето...Не е редно фен на Левски да говори за купаване на титли...Засрами се малко.[/quote]
Ми дай пример де... Щото и твоето излиза, че са празни приказки!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 окт 2012 16:05

:lol: :lol: :lol: ами честито на Бай Ганьо :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 окт 2012 16:06

1Neutralen написа:

А ти какъв аргумент имаш, че нещо не ми стана ясно. "5-мата фенове на зелено-оранжави дружинки" да не би да не е обида?

Извинявай!
Сега ви преброих.
Трима сте!
Прости ми!
Грешката е моя!
:lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Архив”