iliev72 написа:JackPackage написа:Да видим дали ще дадат на Бастунчето да изпревари Меркела, гумите му са 7 обиколки по-свежи
Това да не е ФерариИзпревари си го като пич !
Питай Уебър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:JackPackage написа:Да видим дали ще дадат на Бастунчето да изпревари Меркела, гумите му са 7 обиколки по-свежи
Това да не е ФерариИзпревари си го като пич !
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
enguerino написа:Очаквам грандиозно състезание от Маса и влизане в топ 10
THE G.A.M.E написа:enguerino написа:Очаквам грандиозно състезание от Маса и влизане в топ 10
Когато си прав, прав си.![]()
enguerino написа:Ферари с титаничните 2т от домашното си състезание.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[/center]След близо година и половина отсъствие от почетните три първи места, на стълбичката се качи Фелипе Маса с Ферари. Неговият съотборник пък Фернандо Алонсо не успя да завърши състезанието, след като при 29-ата обиколка хибридният модул на болида му даде проблем на първи завой, а това наложи той да напусне.
Жоржиньо написа:iliev72 написа:Жоржиньо написа:Тъпанар
Отворко ! Вземи гледай малко състезания със Сена , Прост , Менсъл и Пикет !
Какво е направил Перез бе,Бътън беше виновен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта