Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2013 21:46

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Колега,то и твоите някой път не се сбъдват....като например ''победата ви'' срешу нас на Герена ''с разлика'',както и ''невероятната промяна,която очакваме''(това по повод,когато дойдоха тия ВТБ)!Да,всъщност имаше промяна...доде ТОНЬО!Вашият голмайстор,който още като заряза Локото....и те изпаднаха!Сега се сещам и за други....как ''няма да станете шампиони'' и как ''ще ходиш за гъби на дербито'' :lol: (не ме питай как ги помня тия работи....всъщност аз се задълбочавам в четенето само на трима-четирима в тоя форум,които си заслужава..)
Иначе шивача още преди мача с Лудогорец каза,че ще сте шампиони,до колкото помня!
П.П.Иначе няма как ''да не ти пука за нас''....ако щеш си го повтаряй 1000 пъти!Туко виж си се разубедил! ;)

За победата ви с 1-3 няма да се връщам в архив, но грубо мнението ми беше, че с оглед на показаното е логична наша победа. И в поне 50 поста съм споменавал, че прогнозирането на дербито на база логика е задача непосилна. ВТБ никога не са били фактор, нямах тях впредвид. Ставаше дума за дългосрочна програма, не за година или две, но говоренето ми по тази тема е приключено окончателно.
След Монтана поисках треньорска смяна , нямаше такава и след ГД написах за въпросните гъби. ИИ беше махнат и в първият ни мач след това се видя искрицата. Тогава написах и уверявах всички сини, че в Ловеч ще победим. И казвах на всеослушание, че тази победа е Рубиконът, който може да преобърне всичко. Когато цитираш, е редно да цитираш глобално, а не да вадиш нещата от контекста. Още тогава написах за червената защитна линия, в която сами не вярвате, и че остава последната-зелената. Имам тема с военна карта.
Да прогнозираш преди последният решителен мач, че Левски ще е шампион, не е толкова трудно. Да го видиш след победата в Ловеч е нещо различно. Това в интерес на справедливостта.
Много добре разбираш кои имам впредвид с репликата" не ми пука". Тях след събота естествено ги няма тук, не знам защо. Не само не ми пука, но и ми е кеф!

Добре обоснована твоя защита,бравос!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2013 21:53

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнение от Синьо сърце на 04 Юли 2012 20:19
Не грешиш, но все пак те направиха за пръв път селекцията навреме. Човек винаги можеха да вземат, за замазване на очи, ама нали уж сме тръгнали по нов път? Ти си наясно, че читав играч трудно идва в бг, преговорите са сложни... Някои като чуят за тук направо отказват, и са прави, между впрочем! Парите пещерски и вещерски са сериозни, но се харчат под отчет и с мислене, няма как да е инак. Бате Сашко знае за какво иде реч. А някак ей така изчезнаха сините задължения наляво-надясно, може би Тодор ги плати, кой знай??? И на Тодор му се оправиха задълженията, явно се пробуди и изведнъж си развихри бизнеса, кой знай? Пък назначеният от НЕГО Тонев разправяше за някакви Хора, те явно са били на Батков родата, кой знай? Така ще да е, за успокоение на пет-шест човека. Опаа-забравих-що ще Бате Сашко по Герена напоследък, явно барбекю подготвя за роднините на Тодор, а и за феновете да има кебапчета! И нападател ще има!

А това е мнението, за което ставаше дума .
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 22:04

е, то от това, ако някой си е направил извод-браво :lol: аз не съм го чел това ти мнение. но определено не лъхаше голяма надежда за титлата ви тази година, въпреки думите на Тонев, явно има нещо, което те кара да не вярваш?
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2013 22:14

cska - maina написа:е, то от това, ако някой си е направил извод-браво :lol: аз не съм го чел това ти мнение. но определено не лъхаше голяма надежда за титлата ви тази година, въпреки думите на Тонев, явно има нещо, което те кара да не вярваш?

Пещера е спомената и преди това, но ако искаш-рови, мен не ми се занимава. В началото на сезона да заявя, че ще сме шампиони-не ми е в мисленето и стила. Аз не вярвах и след ГД, защото нямаше база, на която да се обоснова. След това повярвах, защото видях нещо. На една тренировка, и после в мача. Скоростта и мощта, която лъхаше при изпълнението на елементарни упражнения. Виж откога датира позицията ми, че физическата подготовка на Левски е основен коз в битката и може да се окаже решаваща. Виж и осмиванията за това. Както и да е, много време отделих за собственото си его!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 22:24

"видял на тренировка" :lol: Цял сезон сте трагедия, дори в купените мачове, ти кво си видял :? Всички псуваха отбора, треньора, Тонев и сие, но по стар византийски обичай , всичко забравяте, когато не ви е изгодно :mrgreen: Просто констатирам фактите :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 22:43

От последните 50 поста има ли някой по темата?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 май 2013 00:13

Гледах "Пред банята" одеве. Сега за пръв път виждам на екран това брутално влизане на Моци в краката на Михелич. Това ако не е червен картон :o Та той го намира директно в опорния крак...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 май 2013 00:17

Изображение
:lol: :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 май 2013 00:26

Мачът мина, емоциите поутихнаха.... ЛЕВСКИ спечели един мач, в който нямаше много футбол. Битката преобладаваше, желанието на ЛЕВСКИ бе по-силно да спечелят и това се случи. Лудогорец бяха страхливи, не смееха да играят собствената си игра, гледаха повече да не сбъркат. Истината е, че Лудогорец не е този отбор от миналата година. Само адмирации за СИНИТЕ! След адски тежки 120 мин в сряда в събота на личеше, че момчетата са играли. Накрая пак липсваше логика.... за мен Ст. Ангелов направи слаб мач, но този щастлив рикошет превърна гола в най-ценния в кариерата му :) Левски изстрада тази победа, едно голямо БРАВО на публиката, която бе зад отбора 93 мин! Но все пак ЛЕВСКИ още не е шампион! Още 6 точки ни гарантират титлата! 3 са сигурни, другите 3 трябва да ги вземем от Славия!
Относно Европа: ЛЕВСКИ няма отбор за Европа, но ЛЕВСКИ има дух! Дух, какъвто имаше ЛЕВСКИ при успехите 2005 година. Да, качествата на Митов са малко спорни. Да, в момента Митов е повече мотиватор, но знае ли човек. То и от Мъри никой не очакваше чудеса.... та докато има шанс ще мечтаем! Мечтите са безплатни, но понякога стават реалност! САМО ЛЕВСКИ! :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 май 2013 00:35

Ааа, и искам да благодаря на всички, дето мразят ЛЕВСКИ :) Ей, имам чувството, че колкото повече ги кълнете, толкова ЛЕВСКИ си взимат по-сладко мачовете :) Лично аз много се надъхвам като гледам как всеки кръг се оправдавате със съдии и директиви и т.н., а ЛЕВСКИ вече е първи! :) Иии още нещо: всичките ви твърдения, че титлата е уредена за ЛЕВСКИ и т.н. ИЗДИШАХА !!! Няма как да се уредат голове в 90 мин (с ЦСКА), в 92 (с Миньор), в 92 (с Лудогорец) !!! Просто няма как да се уредат тези голове! Няма как и Ботев Враца да бие ЛЕВСКИ! ;) Много сте ми интересни как всички говорехте за уреден дубъл на ЛЕВСКИ, ама след загубата от Берое всичко се обърка. Съдията щеше да е фактор в мача с Лудогорец. Да, ама не! Георги Йорданов се справи перфектно! Да, малко щастлива победа, ама на кого му пука ? Историята помни само победителите !!!

Душички, продължавайте да говорите за директиви, продължавайте да се оправдавате в атмосферното налягане, съдията, терена, публиката, флагчето на страничния и т.н. Към днешна дата ЛЕВСКИ е първи! Загуби Купата и тезата ви за дубъл е разбита (BUSTED както казват Ловците на митове). На ваше място щеше да ме е срам да продължавам да пиша глупости ден след ден и да се излагам. Поне от уважение елате и поздравете феновете на отбора, престанете да се заяждате и се замислете колко глупости изговорихте! Мен лично би ме било срам..... ама то всичко е до човек, до възпитание и т.н. Поздрави на всички и лека вечер! :)

Върни се в “Архив”