sin4ec написа:delqnski47 написа:Колега,то и твоите някой път не се сбъдват....като например ''победата ви'' срешу нас на Герена ''с разлика'',както и ''невероятната промяна,която очакваме''(това по повод,когато дойдоха тия ВТБ)!Да,всъщност имаше промяна...доде ТОНЬО!Вашият голмайстор,който още като заряза Локото....и те изпаднаха!Сега се сещам и за други....как ''няма да станете шампиони'' и как ''ще ходиш за гъби на дербито''(не ме питай как ги помня тия работи....всъщност аз се задълбочавам в четенето само на трима-четирима в тоя форум,които си заслужава..)
Иначе шивача още преди мача с Лудогорец каза,че ще сте шампиони,до колкото помня!
П.П.Иначе няма как ''да не ти пука за нас''....ако щеш си го повтаряй 1000 пъти!Туко виж си се разубедил!
За победата ви с 1-3 няма да се връщам в архив, но грубо мнението ми беше, че с оглед на показаното е логична наша победа. И в поне 50 поста съм споменавал, че прогнозирането на дербито на база логика е задача непосилна. ВТБ никога не са били фактор, нямах тях впредвид. Ставаше дума за дългосрочна програма, не за година или две, но говоренето ми по тази тема е приключено окончателно.
След Монтана поисках треньорска смяна , нямаше такава и след ГД написах за въпросните гъби. ИИ беше махнат и в първият ни мач след това се видя искрицата. Тогава написах и уверявах всички сини, че в Ловеч ще победим. И казвах на всеослушание, че тази победа е Рубиконът, който може да преобърне всичко. Когато цитираш, е редно да цитираш глобално, а не да вадиш нещата от контекста. Още тогава написах за червената защитна линия, в която сами не вярвате, и че остава последната-зелената. Имам тема с военна карта.
Да прогнозираш преди последният решителен мач, че Левски ще е шампион, не е толкова трудно. Да го видиш след победата в Ловеч е нещо различно. Това в интерес на справедливостта.
Много добре разбираш кои имам впредвид с репликата" не ми пука". Тях след събота естествено ги няма тук, не знам защо. Не само не ми пука, но и ми е кеф!
Добре обоснована твоя защита,бравос!