parvanoff написа:Adramelech написа:
Гледал ли вчера канал 3? Май не, защото щеше да видиш, как полицаите бият 2 момчета, които са легнали на земята и точно когато виждат камерите спират да ги бият. Лесно е да се говори наизуст, нали?
Някой е добър към хората? Кой е този някой, защото от политиците такива хора НЯМА! Явно не ти е ясно, че това с ЕРП-тата беше капката, която преля чашата и протестите никога не са били насочени само срещу ЕРП-тата... Топлофикация? ВиК? И мизерията в България, като цяло?
Вчера я обсъждахме тази тема. А ти гледа ли клипът, който пуснах вчера? Видя ли там какво се казва бой? Говориш ми за двама души-аз не взимам отношение и не казвам какво е ставало. Зададох един елементарен въпрос-защо не биха преди вчера и днес? Но ти не можа да отговориш...
Не, не съм го гледал. Не си ми задавал въпрос, за да ти отговарям.
Ето ти въпрос, защо след като има провокатори, защо полицията не ги издърпа тях, а бие други, които нямат нищо общо с онези другите? Защо налагат като животни хора, които са легнали и не оказват съпротива? Защо си чупят палките в главите на хората (визирам днешните им изпълнения), които не са метнали нищо по тях (освен, ако онзи дядка не е някаква нинджа)?
Защо във Варна няма арестувани на мирните им протести, а в София има на същите тези мирни протести (от предните дни)?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]