Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Илиан Илиев: Вината е моя, имаме проблеми в съблекалнята
Още като пое отбора ви казах че тоя треньор е п....а,ама не ме слушахте...един приятел които играеше порано в Берое казваше за един футболист играел защото според илиев не се е карал с никои и не е правил порблем в съблекалнята!става въпрос за тоя Велев
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
blue magic написа:NOMER14 написа:две домакинстава подред ли?
Да, току виж сме взели 4 точки!
Оптимист

- ralka_levskarka
- Контакти:
Ще стана треньорКА на Левски и при всяка победа ще има подарък
Викам малко да ви разсмея

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Това е най-големият крах в историята на българския футбол!
Обаче нито един от клубните ни отбори не е особено български. Причината за грандиозните провали се корени в нежеланието на българските отбори да проявяват търпение към родните футболисти. Школите трябва да се развиват и да се следва модела на беларуските тимове. Мура и Сараево не правят някакви гръмки селекции с екзотичен привкус.
Българските поддръжници да не се дърлят помежду си и да не иронизират "чалгарите". С нашенски "чалгаджии" преди 10 години помитахме такива отбори (без да ги подценявам, те имат своите качества) с резултати от сорта на 5:0.
Предлагам бразилците и африканците в "Левски" и ЦСКА да бъдат пратени в Казахстан и Азербайджан и да се направи един бартер - въпросните ориенталски държави да ни върнат тенисистите и щангистите, които отмъкнаха от нас. Най-важното е да има патриотизъм и да се спре с натурализирането във всички спортове.
Обаче нито един от клубните ни отбори не е особено български. Причината за грандиозните провали се корени в нежеланието на българските отбори да проявяват търпение към родните футболисти. Школите трябва да се развиват и да се следва модела на беларуските тимове. Мура и Сараево не правят някакви гръмки селекции с екзотичен привкус.
Българските поддръжници да не се дърлят помежду си и да не иронизират "чалгарите". С нашенски "чалгаджии" преди 10 години помитахме такива отбори (без да ги подценявам, те имат своите качества) с резултати от сорта на 5:0.
Предлагам бразилците и африканците в "Левски" и ЦСКА да бъдат пратени в Казахстан и Азербайджан и да се направи един бартер - въпросните ориенталски държави да ни върнат тенисистите и щангистите, които отмъкнаха от нас. Най-важното е да има патриотизъм и да се спре с натурализирането във всички спортове.
- Levski4Ever
- Контакти:
Айде аз минавам на Драгана Миркович и Миле Китич и допивам що има за пиене.

- blue magic
- Контакти:
Levski4Ever написа:blue magic написа:NOMER14 написа:две домакинстава подред ли?
Да, току виж сме взели 4 точки!
Оптимист
Залагам на изненади!

Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
balef написа:В момента аз не виждам разлика между Берое и Левски ?!?
Ми то Берое,Левски,ЦСКА,Монтана,Миньор това е , даже Берое или Миньор може и да са най-силни от таз 5-ца !!!
Лудогорец ще прегази всички и тази година !!!
Levski4Ever написа:Направи ми впечатление и желанието на Цветомир Тонев. Това момче игра в пъти по-добре от Райков.
Аз още преди мача писах, че трябва да играе, ама нали големите специалисти в отбора си знаят нещо друго.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
шивача написа:blue magic написа:шивача написа:пичове, срама е за нас, вие поне сте претръпнали, имате навик да се осирате, но на мен ми беше чуждо, поне до днес, така ме и моите гащи намирисват![]()
Паметта ти е малко къса изглежда...
припомни ми
Е, тая вечер определено ЦСКА са по-напред. Сараево си беха отбор, вафлите сигурно още не могат да повярват какво е станало...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Има 102 регистрирани потребители 7 скрити
Има 223 госта на линия
и това в един след полунощ,а гърнето и батков в момента преспиват

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !