Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Кашчейчо, ясно ми е че и ти като много други не искаш Стойчо да е в ЦСКА, щото тогава тероризираме всичко наред в шампионата. Не случайно след като нещата се поуспокоиха в отбора, бихме и Левски и Лудогорец, пишман-фаворитите в България 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:Кашчейчо, ясно ми е че и ти като много други не искаш Стойчо да е в ЦСКА, щото тогава тероризираме всичко наред в шампионата. Не случайно след като нещата се поуспокоиха в отбора, бихме и Левски и Лудогорец, пишман-фаворитите в България
Нищо не ти е ясно на теб, но то, когато ти сложат капаци на очите трудно виждаш какво става встрани.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Спам или не - ако приемем, че повечето фенове на ЦСКА симпатизират на Барселона по стечение на обстоятелствата, тогава ще излезне, че и Жозе Моуриньо няма да има място в ЦСКА.
Нямаме угодия.
Весели празници!
Нямаме угодия.
Весели празници!
може и нищо друго да не ми е ясно, но ти си ми ясен като бял ден .. вечно цитираш някакви алинеи и параграфи, по йезуитски и от мазните и корумпирани задници в БФС и докато те са ясни, че чакат някоя пачка да им падне за тоя труд който полагат, то твоите напъни са безсмислени и доказваш единствено че мразиш ЦСКА 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:може и нищо друго да не ми е ясно, но ти си ми ясен като бял ден .. вечно цитираш някакви алинеи и параграфи, по йезуитски и от мазните и корумпирани задници в БФС и докато те са ясни, че чакат някоя пачка да им падне за тоя труд който полагат, то твоите напъни са безсмислени и доказваш единствено че мразиш ЦСКА
цитира той колко не заспи, все гледа да бъде оригинален с изказванията си против ЦСКА..
Teo написа:Batkoto написа:може и нищо друго да не ми е ясно, но ти си ми ясен като бял ден .. вечно цитираш някакви алинеи и параграфи, по йезуитски и от мазните и корумпирани задници в БФС и докато те са ясни, че чакат някоя пачка да им падне за тоя труд който полагат, то твоите напъни са безсмислени и доказваш единствено че мразиш ЦСКА
цитира той колко не заспи, все гледа да бъде оригинален с изказванията си против ЦСКА..един път му казах няколко остри неща и тия взеха че ми заключиха акаунта за 1 ден.... кашчей е бита карта братле.
Не се изненадвай.Обича да предизвиква хората,а после реве на рамото на някой модератор.Гнусна работа!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Batkoto написа:Кашчейчо, ясно ми е че и ти като много други не искаш Стойчо да е в ЦСКА, щото тогава тероризираме всичко наред в шампионата. Не случайно след като нещата се поуспокоиха в отбора, бихме и Левски и Лудогорец, пишман-фаворитите в България
След като Лудогорец и Левски са пишман-фаворити, кои са ИСТИНСКИ фаворити? Тия, дето са на 4то място с 9 точки разлика от първия ли?!
П.С. всички треперим от терора, който ни налага Стойчо. Направо си е тероризъм
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Teo написа:Batkoto написа:може и нищо друго да не ми е ясно, но ти си ми ясен като бял ден .. вечно цитираш някакви алинеи и параграфи, по йезуитски и от мазните и корумпирани задници в БФС и докато те са ясни, че чакат някоя пачка да им падне за тоя труд който полагат, то твоите напъни са безсмислени и доказваш единствено че мразиш ЦСКА
цитира той колко не заспи, все гледа да бъде оригинален с изказванията си против ЦСКА..един път му казах няколко остри неща и тия взеха че ми заключиха акаунта за 1 ден.... кашчей е бита карта братле.
Ти не си в състояние да ми кажеш нещо остро, по обективни причини.За да го кажеш, трябва да си ми на нивото, а в тоя подфорум на него са 3-4, не повече, но ти не се от тях.
И да, твърдя, че Стойчо трябваше да вкара на Мура, след като излезе с непълен състав, само и само да не включи юноши от ЦСКА, но Станко бе на линия.. цял мач.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:И да, твърдя, че Стойчо трябваше да вкара на Мура, след като излезе с непълен състав, само и само да не включи юноши от ЦСКА, но Станко бе на линия.. цял мач.
Станко мисля, че не игра...Влезна в края като резерва.
Кировец написа:Кашчей написа:И да, твърдя, че Стойчо трябваше да вкара на Мура, след като излезе с непълен състав, само и само да не включи юноши от ЦСКА, но Станко бе на линия.. цял мач.
Станко мисля, че не игра...Влезна в края като резерва.Аз за този ход на Стойчо бях разочарован. Все пак Станко е здрав физически и можеше да направи нещо в този мач. Както и да е - минало незабравимо.
Не твърдя, че е играл, но беше в групата и самото му влизане означава, че е бил на линия за мача.Както и да е, наистина е минало, но минало с печат и подпис от Стойчо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":