Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 16:41

blue avalanche написа:Аз си мисля,че голяма част от кандидат-треньорите използват присъствието на Гонзо,за да оправдаят собственото си малодушие!А,когато той наистина се намеси,има си начин.Костов го показа!Не казвам,че си тръгна заради Гонзо,но показа как стават тия неща!

Показа го това е самоубийство за всеки един треньор, да те уволнят след 7-10 мача, нали се сещаш после каква визитка и репутация ще има? А докато той е треньор ще се водят послушковци, бояджии и сръбски ментета!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 27 мар 2012 16:41

Leon написа:Единственото спасение за Левски е Гонзо да се хване на въдицата и да стане треньор на този Левски. 100% ще се провали и на лято ще го изхвърлят като мръсно коте от клуба. Това е замислил Тонев. Той не е вчерашен, в началото не можеха да се гледат с Гонзо, но после Тонев му стисна ръката. Както се казва най-големия си враг го дръж най-близко до себе си. Сега, понеже е много умен, ще го натресе за треньор и после Гонзо като лапне въдицата ще бъде изритан и никой няма да каже копче :)
Ей, хитър е този Тонев да знаете :)

Още един колега го каза това нагоре и има логика. Но през това време отбора губи престиж, форма, пари...

Не знам къде е Синьото сърце, който обясняваше, че Батков няма вече думата и други хора стоят зад Левски. И аз бях чувал подобни неща, но ето в тази ситуация това никак не си личи.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2012 16:43

RIR написа:
Leon написа:Единственото спасение за Левски е Гонзо да се хване на въдицата и да стане треньор на този Левски. 100% ще се провали и на лято ще го изхвърлят като мръсно коте от клуба. Това е замислил Тонев. Той не е вчерашен, в началото не можеха да се гледат с Гонзо, но после Тонев му стисна ръката. Както се казва най-големия си враг го дръж най-близко до себе си. Сега, понеже е много умен, ще го натресе за треньор и после Гонзо като лапне въдицата ще бъде изритан и никой няма да каже копче :)
Ей, хитър е този Тонев да знаете :)

Още един колега го каза това нагоре и има логика. Но през това време отбора губи престиж, форма, пари...

Не знам къде е Синьото сърце, който обясняваше, че Батков няма вече думата и други хора стоят зад Левски. И аз бях чувал подобни неща, но ето в тази ситуация това никак не си личи.

Май Бай Ганьо все още кара влака .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 мар 2012 16:44

Егати безполезната, безумна, дълга и скучна тема, честна дума! Вие не сте в ред, само и само да се шуми около Левски, не стига, че всички сайтове това пишат, ами и вие тука. Погледнете си куците футболисти, треньорите нищо не са ви виновни. Лек ден.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 16:44

rocknrolla написа:
Adramelech написа:
Chelsea Forever написа:Ами ние до лятото какво ще правим???

Ще слушаме как ще видим един по-силен Левски още на следващия мач, после на другия, на третия и така докато Мустака и Тонев не осъзнаят, каква малоумна грешка са направили или докато агитката не вземе нещата в свой ръце (както от НКП-то писаха, че щели да направят).

НКП-то ако вземат нещата в свои ръце , първите които трябва да бъдат изгонени са Батков и Тонев , как ще стане това ?

Както стана с Вили Вуцов. Беше грешка но явно ,че може

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 27 мар 2012 16:46

Bourgas написа:Егати безполезната, безумна, дълга и скучна тема, честна дума! Вие не сте в ред, само и само да се шуми около Левски, не стига, че всички сайтове това пишат, ами и вие тука. Погледнете си куците футболисти, треньорите нищо не са ви виновни. Лек ден.

Приятелю, теб какво те интересува това?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 16:46

Bourgas написа:Егати безполезната, безумна, дълга и скучна тема, честна дума! Вие не сте в ред, само и само да се шуми около Левски, не стига, че всички сайтове това пишат, ами и вие тука. Погледнете си куците футболисти, треньорите нищо не са ви виновни. Лек ден.

Че някой да те кара на сила да четеш?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 мар 2012 16:47

Първо темата е във форума на Левски и всеки фен на Левски има право да изрази мнение или да води дълга дискусия колкото си иска. Второ, не съм виновен, че интересът към Черноморец Бургас е само покрай мачовете с Левски и ЦСКА.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 16:47

Ето още един безработен

Румънският гранд Стяуа, където се подвизава българинът Валентин Илиев, остана бе старши-треньор. Досегашният наставник Илие Стан подаде оставка, след като тимът не успя да победи снощи Гас Метан и срещата завърши 0:0.

Отборът от Букурещ в момента се намира на четвърта позиция в шампионата - на осем точки от лидера Клуж. Илие Стан стана старши треньор на Стяуа на 30 септември 2011 година на мястото на израелеца Рони Леви. Очаква се до края на сезона старши треньор да бъде Михай Стойкица, който преди десетина години изкара период и в българския Литекс.

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 27 мар 2012 16:48

Да попитам, знаете ли долу-горе кога ще се разбере кой е новия ни ''тренъор,,

Върни се в “Архив”