И според мен би било грешка, ако не цанят Ди Матео за постоянно от лятото.
Човекът по-някакъв начин ( разбира се, основно играчите му помогнаха, най-вече - "старите кучета") ... Успя да стабилизира отбора и да постигне немислими на онзи етап ( когато пое тима ) ... Резултати !
Наистина, рисковано начинание ще е, защото от следващият сезон предполагам, че Челси няма да е същият отбор.
Имам напредвид, като играчи ... Като основна 11-ка.
Тоест, на Роби ще му се наложи да прави нов тим ...
Да изгражда стил, начин на игра и т.н.
Но пък, неможем да знаем дали ще успее, докато не се пробва.
А и мисля, че който от старата генерация остане, ще му помага ...
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
-
THE G.A.M.E
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Sardukar написа:страх ме е, че ще докарат Гуардиола
Струва ми се, че той няма да напусне ...
Дано Роби вземе ШЛ и остане
Не искам Пеп 
- Chelsea Forever
- Контакти:
Sardukar написа:Дано Роби вземе ШЛ и останеНе искам Пеп
+много
Със тоя Пепчо само ще владеем топката и срещу един отбор,който ще се защитава с всичките си играчи ще паднем.С Пепчо и ЛЕ няма да видим
Chelsea Forever написа:Sardukar написа:Дано Роби вземе ШЛ и останеНе искам Пеп
+много
Със тоя Пепчо само ще владеем топката и срещу един отбор,който ще се защитава с всичките си играчи ще паднем.С Пепчо и ЛЕ няма да видим
Никой не го иска тоя изпадналия Пеп.
http://topmatch.bg/article-8260-chelsi-po-dyavolite
ПП Причините да не искам Пеп не са, защото ще се провали в ЧЕЛСИ! Е, да изглежда по-вероятно да се провали, защото в ЧЕЛСИ играят мъже, а не деца, които ще те слушат без да питат.....Просто през трите години, в които чаках да ни се паднат Барселона си представях голямата му кифона и как Дрогба го сдъвква
Ще ми е странно да го гледам на скамейката..... Но има много време. Нека материализираме сезона в купи и ще му мисли после 
ПП Причините да не искам Пеп не са, защото ще се провали в ЧЕЛСИ! Е, да изглежда по-вероятно да се провали, защото в ЧЕЛСИ играят мъже, а не деца, които ще те слушат без да питат.....Просто през трите години, в които чаках да ни се паднат Барселона си представях голямата му кифона и как Дрогба го сдъвква
http://topmatch.bg/article-8222-zashto-chelsi-napraviha-nevazmozhnoto още една статия.... долу/горе съм съгласен с някои неща 
Доста се спекулира за евентуален трансфер на Игуаин при нас , но мисля ,че не става за Висшата лига , ако вожда напусне мисля , че трябва да се вземе някой подобен на него...
- Gospodin0v
- Контакти:
Kallachew написа:Доста се спекулира за евентуален трансфер на Игуаин при нас , но мисля ,че не става за Висшата лига , ако вожда напусне мисля , че трябва да се вземе някой подобен на него...
Защо трябва да се взима някой .... Имаме си Торес,Лукаку,Стъридж а и гледам в школата има играчи които стават ...
П.П Игуаин е пълен бастун според мен !
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !