ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
На сектор Г нищо не им е писнало! Няма и да им писне, защото не те избират какво да стане! 
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:icko65 написа:Не ми е ясно защо Локо 1929 не си продължиха във В на мястото на ЛокоСф?Идентична ситуация с ФК ЦСКА...
Ами онова на Локото е ново дружество, а това на ЦСКА е дъщерно! "Малка" разлика...!
Другата разлика е , че там е Кумецът , а при нас Кумът ! Аре и двамата обратно зад Лук ойл Боаза !
CSKA 78 написа:Анти-феновете щяли да изгонят ГГ!![]()
Гледайте по-добре ГГ Да не ви изгони вас!
ПП Някои хора още български не са научили, но тръгнали на ингилийски да говорят! По-добре ще бъде да си говорят на майчиния език, а не да заблуждават хората !
Гришата не знае кво е Hi на английски , а на сбирката иска СЪПОРТ от висшите държавни органи ....щях да падна от смях !
Beladona написа:CSKA 78 написа:Анти-феновете щяли да изгонят ГГ!![]()
ПП Някои хора още български не са научили, но тръгнали на ингилийски да говорят! По-добре ще бъде да си говорят на майчиния език, а не да заблуждават хората !
Гришата не знае кво е Hi на английски , а на сбирката иска СЪПОРТ от висшите държавни органи ....щях да падна от смях !
Човека отбира от къщички-недей така го подценява!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
[offtopic]Мека китко, ма пача, аз не ти ли казах какво да направиш?!
ПП Пиши си, кой ли те бръсне за слива?
ППП По-добре пиши на цигански- повече ти отива![/offtopic]
ПП Пиши си, кой ли те бръсне за слива?
ППП По-добре пиши на цигански- повече ти отива![/offtopic]
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:На сектор Г нищо не им е писнало! Няма и да им писне, защото не те избират какво да стане!
Животното, Тъпото и Джуката му останахте само за СЪПОРТ ....аре Сашо Чакмаков да ви наритва смешните таралежи без бодли и да поема нещата с Възраждането . По- заможните фенове като мен ще му помагаме и това е ! Писна ми от глупости ! Като не може да оздравява, за какво лъже ? За кво скача по Изпълкоми , Зонални съвети и прочее ?! Сега поредна глупост измислил някой болен мозък и юруш на маслините ....В група с ново дружество !
icko65 написа:Beladona написа:CSKA 78 написа:Анти-феновете щяли да изгонят ГГ!![]()
Човека отбира от къщички-недей така го подценява!Учил е в США!
Слушай кво ти говоря . Не знае дума английски . Даже нокийката му е с бг меню. За САЩ ...там май е в листата Приятели на Америка
[offtopic]Мека китка била от по-заможните фенове! Ама верно ли? Явно във факултето имате много пари!
ПП Продължавай да пишеш, аз имам по-интересни неща да правя! Когато ти писне да си говориш сам, тогава ще разбереш, че си единствения, който е против ГГ в този форум! И тогава се надявам да ни освободиш от присъствието си![/offtopic]
ПП Продължавай да пишеш, аз имам по-интересни неща да правя! Когато ти писне да си говориш сам, тогава ще разбереш, че си единствения, който е против ГГ в този форум! И тогава се надявам да ни освободиш от присъствието си![/offtopic]
Да ! Против Гришата , против лъжите съм ! За Сашо Чакмаков съм , защото : Потомствен цесекар , фен , културен , добър мениджър , добре приет на дипломатическо ниво ....Сашо си го спомням на Армията от 85 година , това джудже само със злините срещу ЦСКА си го спомням , сега вече и с тъпотиите , които прави срещу клуба вече 4 месеца !!!
CSKA 78 написа:icko65 написа:Не ми е ясно защо Локо 1929 не си продължиха във В на мястото на ЛокоСф?Идентична ситуация с ФК ЦСКА...
Ами онова на Локото е ново дружество, а това на ЦСКА е дъщерно! "Малка" разлика...!
Боже, Боже! Онова, на Локото, е създадено преди 2 месеца, а това на ЦСКА преди 2.5 месеца и имало голяма разлика в това, кое е ново, защото едното било дъщерно.
Ти наистина не преставаш да покоряваш нови висоти!

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?