ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 10 окт 2015 14:36

На сектор Г нищо не им е писнало! Няма и да им писне, защото не те избират какво да стане! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 окт 2015 14:38

CSKA 78 написа:
icko65 написа:Не ми е ясно защо Локо 1929 не си продължиха във В на мястото на ЛокоСф?Идентична ситуация с ФК ЦСКА... :roll:

Ами онова на Локото е ново дружество, а това на ЦСКА е дъщерно! "Малка" разлика...! :mrgreen:

Другата разлика е , че там е Кумецът , а при нас Кумът ! Аре и двамата обратно зад Лук ойл Боаза ! :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 окт 2015 14:41

CSKA 78 написа:Анти-феновете щяли да изгонят ГГ! :lol: :lol: Гледайте по-добре ГГ Да не ви изгони вас! :mrgreen:

ПП Някои хора още български не са научили, но тръгнали на ингилийски да говорят! По-добре ще бъде да си говорят на майчиния език, а не да заблуждават хората ! :mrgreen:

Гришата не знае кво е Hi на английски , а на сбирката иска СЪПОРТ от висшите държавни органи ....щях да падна от смях ! :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 окт 2015 14:43

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Анти-феновете щяли да изгонят ГГ! :lol: :lol: Гледайте по-добре ГГ Да не ви изгони вас! :mrgreen:

ПП Някои хора още български не са научили, но тръгнали на ингилийски да говорят! По-добре ще бъде да си говорят на майчиния език, а не да заблуждават хората ! :mrgreen:

Гришата не знае кво е Hi на английски , а на сбирката иска СЪПОРТ от висшите държавни органи ....щях да падна от смях ! :)

Човека отбира от къщички-недей така го подценява! :) Учил е в США!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 окт 2015 14:45

[offtopic]Мека китко, ма пача, аз не ти ли казах какво да направиш?!

ПП Пиши си, кой ли те бръсне за слива?
ППП По-добре пиши на цигански- повече ти отива![/offtopic]
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 окт 2015 14:48

CSKA 78 написа:На сектор Г нищо не им е писнало! Няма и да им писне, защото не те избират какво да стане! :mrgreen:

Животното, Тъпото и Джуката му останахте само за СЪПОРТ ....аре Сашо Чакмаков да ви наритва смешните таралежи без бодли и да поема нещата с Възраждането . По- заможните фенове като мен ще му помагаме и това е ! Писна ми от глупости ! Като не може да оздравява, за какво лъже ? За кво скача по Изпълкоми , Зонални съвети и прочее ?! Сега поредна глупост измислил някой болен мозък и юруш на маслините ....В група с ново дружество !

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 окт 2015 14:55

icko65 написа:
Beladona написа:

Човека отбира от къщички-недей така го подценява! :) Учил е в США!

Слушай кво ти говоря . Не знае дума английски . Даже нокийката му е с бг меню. За САЩ ...там май е в листата Приятели на Америка :)

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 10 окт 2015 14:55

[offtopic]Мека китка била от по-заможните фенове! Ама верно ли? Явно във факултето имате много пари!

ПП Продължавай да пишеш, аз имам по-интересни неща да правя! Когато ти писне да си говориш сам, тогава ще разбереш, че си единствения, който е против ГГ в този форум! И тогава се надявам да ни освободиш от присъствието си![/offtopic]

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 окт 2015 15:03

Да ! Против Гришата , против лъжите съм ! За Сашо Чакмаков съм , защото : Потомствен цесекар , фен , културен , добър мениджър , добре приет на дипломатическо ниво ....Сашо си го спомням на Армията от 85 година , това джудже само със злините срещу ЦСКА си го спомням , сега вече и с тъпотиите , които прави срещу клуба вече 4 месеца !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 окт 2015 16:30

CSKA 78 написа:
icko65 написа:Не ми е ясно защо Локо 1929 не си продължиха във В на мястото на ЛокоСф?Идентична ситуация с ФК ЦСКА... :roll:

Ами онова на Локото е ново дружество, а това на ЦСКА е дъщерно! "Малка" разлика...! :mrgreen:

Боже, Боже! Онова, на Локото, е създадено преди 2 месеца, а това на ЦСКА преди 2.5 месеца и имало голяма разлика в това, кое е ново, защото едното било дъщерно.
Ти наистина не преставаш да покоряваш нови висоти!

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”