Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Край !

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 15:28

За финал - има ли надежда ? Минимална. Според хората ОТ ОТБОРА /ай стига с Фален Анджел и Дон Румен , всеки ако поиска има досег с хора от отбора/ цитирам "няма светлина в тунела" . Освен ако следващата седмица босът от Санд. не вземе и не извади около милион отгоре спрямо досегашните кандидати , и да запуши един път завинаги лакомата селска уста. От мен толкова. Със здраве на всички.

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 23 окт 2009 15:28

ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ АКО БОТЕВ НЕ БЪДЕ ПРОДАДЕН И НАЙ-ЛОШОТО СТАНЕ,А ИМЕННО ДА СИ ЗАМИНАТ ИТАЛИАНЦИТЕ,ЩЕ БЪДЕ ДА НАПЪЛНИМ ТРИБУНА ИЗТОК И ДА НАХЛУЕМ И ДА ПРЕКРАТИМ МАЧ С БУФЕРИТЕ!!!ЯКО ЕКСЦЕСИИ И ДА НИ ИЗХВЪРЛЯТ ОТ А ГРУПА.ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВАРИАНТ.ХРИСТОЛОВИЯ БОТЕВ НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ДА ГО ГЛЕДАМ!!!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 23 окт 2009 15:28

Както не влезнахме на миналото сега няма да влезнем и на това . ясно и кратко И ПАК КАЗВАМ ЩЕ ИМА ТРЕПАНЕ !

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 23 окт 2009 15:29

пак психясахме,аз вече ще се въздържам от коментари преди достоверна информация от лидерите ни,иначе без спор-трябва да се предприема нещо..и пак не мога да разбера-ако е било постановка всичко,защо докараха играчите,защо говореха планове за бъдещето,а и този Малу ми се вижда почтен човек с име..и все пак,нали някои се хвалеха че са разговаряли директно с италианците,със Салерно мисля,защо не го потърсят,дайте да цитираМЕ НЕГО НЕ НЯКВИ ФАНТАЗИИ И ДОГАДКИ,ТО СИ ЛИЧИ ЧЕ МЕДИИТЕ ПИПАТ НА ТЪМНО,САМО СПЕКУЛАЦИИ.ЕДИН ПЪТ ПОНЕ ИСКАМЕ ИСТИНАТА,И ТО ЦЯЛАТА!!!1

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 23 окт 2009 15:30

nerak написа:
vhpvhp написа:Най-важният въпрос - кой саботира сделката като че ли получи що-годе ясен отговор , старият познайник ,вечният заподозрян - УРОДА ОТ БРЯГОВО :evil: На пръв поглед Селяка не е саботирал сделката. Но само на пръв поглед... Офертата на първия италиански екип е била горе-долу следната - Италианците влизат във владение сега ,а цялата сума за Урода се финализира до 12 01 2009. Като периода служи за проявяване на скрити задължения. Селяка е отказал такава схема. Това визираше вероятно Малу ,като намекна за натиск от страна на феновете в посока СДЕЛКА.

Аз пък знам друго.Селяка е искал да продава даже не е бързал и с парите и това го чух от три различни места.

Никой не говори за "бързане" . Говорим за схемата на покупко-продажбата.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 окт 2009 15:30

Meto_1912 написа:
Италианските бизнесмени, които искаха да финансират Ботев са се отказали от сделката с Димитър Христолов, научи Plovdiv24.bg. Точната причина да си заминат обратно за родината без да подпишат договор за закупуване на клуба не е ясна, но най-вероятно те са останали изненадани от огромните дългове на клуба, натрупани по време на управлението на Христолов. Самият той е съдействал изцяло на сделката, като е предоставил пълна документация за всичко, което са поискали италианците, но италианците явно първоначално са надценили финасовите си възможности за инвестиция в Ботев.

Въпреки това още около две седмици на стадион "Христо Ботев" ще останат старши-треньорът Енрико Пичоне и спортно-техническият директор Малу Мпасинкату. Те чакат да дойде нова делегация от италианци, които да финансират клуба. Някои от тях се чакаха още вчера по обяд, но те не пристигнаха в България. Крайният срок, който самият Пичоне е дал, преди да се прибере в Италия е средата на седмицата след дербито с Локомотив Пловдив. Тогава се очаква окончателно да стане ясно дали ще има нови купувачи или не. На Пичоне, Мпасинкату и футболистите им е ясно, че Христолов няма пари да им плаща заплатите.

В общи линии докато Пичоне е в Пловдив, надеждата за нови, италиански инвеститори в Ботев остава. Тръгне ли си и той, Ботев отново остава в ръцете на Христолов, който пък от своя страна е напълно неспособен да издържа и ръководи отбора, а и категорично не е желан от феновете.

Източник: sport.plovdiv24.com

... нещата са по-зле от всякога, мисля че е време! :evil:

време за какво хахах
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 23 окт 2009 15:31

ПОПКОРН КОЕ Е СМЕШНО ?

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 15:31

Според мен вариант е и да се говори с футболистите и да ги накараме да изиграят Дербито като последен мач за Ботев и като подарък за феновете, преди да си тръгнат и след това да ни помагат с бойкота и да съдят Митьо!!!
Не знам какво да мисля вече, мисля, че тоя път нещата ще ескалират изключително много, толкова колкото доста хора не искат.

С италианците и новите попълнения можем да го изиграем мача на ниво и дори да го спечелим!!! Ама ако излезнат нашите дискотекаджии не ми се мисли с тия лекета !
Последна промяна от Flash1912 на 23 окт 2009 15:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Мнениеот nerak » 23 окт 2009 15:32

POPCORN написа:
Meto_1912 написа:
Италианските бизнесмени, които искаха да финансират Ботев са се отказали от сделката с Димитър Христолов, научи Plovdiv24.bg. Точната причина да си заминат обратно за родината без да подпишат договор за закупуване на клуба не е ясна, но най-вероятно те са останали изненадани от огромните дългове на клуба, натрупани по време на управлението на Христолов. Самият той е съдействал изцяло на сделката, като е предоставил пълна документация за всичко, което са поискали италианците, но италианците явно първоначално са надценили финасовите си възможности за инвестиция в Ботев.

Въпреки това още около две седмици на стадион "Христо Ботев" ще останат старши-треньорът Енрико Пичоне и спортно-техническият директор Малу Мпасинкату. Те чакат да дойде нова делегация от италианци, които да финансират клуба. Някои от тях се чакаха още вчера по обяд, но те не пристигнаха в България. Крайният срок, който самият Пичоне е дал, преди да се прибере в Италия е средата на седмицата след дербито с Локомотив Пловдив. Тогава се очаква окончателно да стане ясно дали ще има нови купувачи или не. На Пичоне, Мпасинкату и футболистите им е ясно, че Христолов няма пари да им плаща заплатите.

В общи линии докато Пичоне е в Пловдив, надеждата за нови, италиански инвеститори в Ботев остава. Тръгне ли си и той, Ботев отново остава в ръцете на Христолов, който пък от своя страна е напълно неспособен да издържа и ръководи отбора, а и категорично не е желан от феновете.

Източник: sport.plovdiv24.com

... нещата са по-зле от всякога, мисля че е време! :evil:

време за какво хахах

Дано дойдете на нашето дередже всички софийски отбори

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 15:33

ТИ на къде мислиш са се запътили ?

До 4-5 години ще отиваме да гостуваме на Фарьорските острови и преди мача ще казваме "Отиваме да изкопчим положителен резултат, пък каквото дойде".

Върни се в “Архив”