SkArY_9 написа:С тези дълги мнения, темата се бъгва
С тези цици от аватара ти х*я ми става, ама не пиша нищо...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SkArY_9 написа:С тези дълги мнения, темата се бъгва
koi4i написа:ALEX_D_GREAT написа:hlucho написа:За знамената с ликовете на велики българи, БРАВО! За това ви свалям шапка!
Каква връзка имате те с ПФК Лески АД? И тогава сваляй шапки ако обичаш?
Еми някой се сети да ги почете и издигне.Това,че ти си прост не е наш проблем.Ние имаме общо с тях,защото сме БЪЛГАРИ и почитаме и уважаваме предците си.Човека си казва,че е правилно,ама ти явно си от фенклуба на оригинала или на партизан или там каквито имахте в агитката.
turbogena написа:абе за една солидна сума ,Гигов ще се надупи на чорбата
KA®O написа:Доколкото разбирам Да Кота намеква , че НАСКО все още управлява "Левски" чрез СВОИТЕ играчи. Когато трябва бият, когато Гигов плати - падат
tprodanov написа:Велики Александре, опитай се да влезеш в тона на форума и ако ще казваш нещо го казвай. Пича съвсем ясно ти обясни - издигането на плакатите е знак на почит към велики личности. Това означава, че сектор Б е притегателна сила за хора, които знаят кои са героите на България, знаят какво са направили, помнят ги и ги уважават. На мен това ми стига.
Отказаха ни съдия от чужбина, сложиха някакъв аматьор, който само чакаше Здравко дузпата да се спъне, играхме без Гонзо, Гошо Петков и Ицо Йовов. И пак ги смачкахме. Станаха ни "вечен абонат".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта