Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот sedem_!_dva » 11 май 2009 17:17

SkArY_9 написа:С тези дълги мнения, темата се бъгва :evil:

С тези цици от аватара ти х*я ми става, ама не пиша нищо... ;) :lol: :lol: :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: Публика?

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 11 май 2009 17:21

koi4i написа:
ALEX_D_GREAT написа:
hlucho написа:За знамената с ликовете на велики българи, БРАВО! За това ви свалям шапка!

Каква връзка имате те с ПФК Лески АД? И тогава сваляй шапки ако обичаш? 8-)

Еми някой се сети да ги почете и издигне.Това,че ти си прост не е наш проблем.Ние имаме общо с тях,защото сме БЪЛГАРИ и почитаме и уважаваме предците си.Човека си казва,че е правилно,ама ти явно си от фенклуба на оригинала или на партизан или там каквито имахте в агитката.

Прекалено си малък и необразован. Ако Сектор Б беше направил това на мач на националите и аз бих казал "Браво." Поради причината изтъкната в първото ми изречение, дори няма да ти обяснавам защо, как, какво и т.н. Също поради тази причина няма да ти обяснявам и защо не ви наричам с прякора на един от най-великите Българи.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

brossy
Контакти:

Re: Ще легне ли ЛОКО/СФ/ на ЦСКА.

Мнениеот brossy » 11 май 2009 17:22

turbogena написа:абе за една солидна сума ,Гигов ще се надупи на чорбата ;)

Каква сума бе пич ти си луд.Един милион може да вземат само от ТВ права ако се паднат с Английски итбор.Да не говорим ако влязат в новата Евро лига

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2009 17:24

Велики Александре, опитай се да влезеш в тона на форума и ако ще казваш нещо го казвай. Пича съвсем ясно ти обясни - издигането на плакатите е знак на почит към велики личности. Това означава, че сектор Б е притегателна сила за хора, които знаят кои са героите на България, знаят какво са направили, помнят ги и ги уважават. На мен това ми стига.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: ИГРАЧИТЕ НА НАСКО СИРАКОВ.

Мнениеот LoveAndPeace » 11 май 2009 17:25

KA®O написа:Доколкото разбирам Да Кота намеква , че НАСКО все още управлява "Левски" чрез СВОИТЕ играчи. Когато трябва бият, когато Гигов плати - падат

Е с 0 на 3 насред Герена ли ? Малко цесекарско ми звучи това , че паднахме от Локо с "пробити" играчи.
Няма лошо , всеки може да вярва в каквото прецени сам.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 11 май 2009 17:25

Мача е ясен. Ония пускат Здравко Лазаров , тоя цял мач ще припада от старост в наказателното поле, ще свирнат поне 3 дузпи и готово ...... :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 11 май 2009 17:26

tprodanov написа:Велики Александре, опитай се да влезеш в тона на форума и ако ще казваш нещо го казвай. Пича съвсем ясно ти обясни - издигането на плакатите е знак на почит към велики личности. Това означава, че сектор Б е притегателна сила за хора, които знаят кои са героите на България, знаят какво са направили, помнят ги и ги уважават. На мен това ми стига.

Точно за това говорим - а ние сме "турци" и "комунисти" нали? Схващаш ли защо не мога да адмирирам това?
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: БФС бута ЦСКА към титлата

Мнениеот Old_death » 11 май 2009 17:29

Отказаха ни съдия от чужбина, сложиха някакъв аматьор, който само чакаше Здравко дузпата да се спъне, играхме без Гонзо, Гошо Петков и Ицо Йовов. И пак ги смачкахме. Станаха ни "вечен абонат".

Недей да ругаеш човека,който спести втори жълт картон на левия ви бек.Прав бе Батков.Съдията си свърши работата!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 11 май 2009 17:35

Аз ви казах който отбор от Локо , Черно Море и Литекс бие ЦСКА той продължава напред.. смисъл ще завърши 3-ти и взима бронза.. ако всичко е чесно Локо и Черно Море ще си скъсат гъза за да бият ЦСКА и да станат 3-ти.. даже на бас мога да се хвана че който бие ЦСКА автоматично става 3-ти :)

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 11 май 2009 17:35

Никой от трите отбора няма да легне на Цска, защото всички се борят за евровизи (е, за Литекс е по-важна купата, но Мъри 100% ще иска да помогне на Левски, взимайки нещо от панчаревци). И със сигурност Цска няма да вземе пълен актив от точки, така че Левски трябва да не допуска грешки и всичко ще си дойде на мястото.

Върни се в “Архив”