Преди малко в ефира на Дарик Йовов реши да се извинява...
Да, имаше право! но извиненията се правят от хора с достойнство!!! Йовов с жалката си усмивка и мазна физиономия, никога не е злъчвал достойнство!!! Йовов е един жалък плужек, разчитащ на приятелството си с Гонзо... А Гонзо видяхме е слаб треньор, дори никакъв специалист! Понякога е жалко, когато се жертваш за приятелите си, а те не оправдават доверието... Именно Гонзо направи ГРЕШКАТА, смяната на Йовов може би щеше да ни спаси, а то смени НАЙ-ДОБРИЯТ НА ТЕРЕНА, който НЯМАШЕ да изпусне лекомислено, най-важната дузпа в мача!!!
И какво се извини, този тип? Той като играч не става вече, ще печели гласове по изборите... И какво беше това извинение?! Малшанс, животът продължава.... Да и аз мисля така, без такива като теб в Левски, драги Йовов, камбаната удари за теб, благодарим ти за всичко, благодарим ти и за тази вечер... Успех на изборите, там ти е мястото, ЛЕВСКИ е тесен за теб!!!
Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Нагледахме се на български футбол в Европа, след 2-3 седмици ще имаме 0 (нула) представителя в Европа, а ще е едва края на август.Наздраве за "благодетелите- собственици" на всичките ни отбори, каквито и собствениците, такива и келявите им отборчета...българският футбол, копа много здраво към Марианската падина и абсолютната нула...копа ли, а Перуката иска да ми блокира часове да спира излъчване на качествен английски и германски футбол!!
Българският футбол, УМИРА!!!
L_Messi написа:Проблемът е в това, че повечето, които пишат тук (сини, червени, бембени) са първо антифенове на кръвния враг и едва след това са истински фенове на своя си отбор. Доста от левскарите, например, сега ги е яд, че техни познати фенове на ЦСКА ще ги бъзикат, или че опонентите във виртуалното пространство ще им се присмиват. И затова сега са толкова ядосани. А че хабер си нямат от треньорство и мениджърство е пределно ясно и те са последните, които могат да дават акъл кой да остане, кой да си ходи, кой да е титуляр и.т.н. Просто комплексари, но за съжаление голяма част от българите сме си такива.
бате, що не си легнеш, си удариш една панасерка, на спокойствие и да си заспиш щастлив и весел, вместо да се правиш тука на психо-анализатор и да даваш квалификаций и оценки на другите???

marmi52 написа:8-)
Гонзо не става за тренер ! Обърка всичко, което можеше - от състава и тактиката до смените. Как ще смениш наи-грамотния си играч Иван Цветков, а ще държи Йовов до края !?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
Цветков нямаше да изпусне и дузпата !!!
Като цяло обаче отборите ни са трагедия - Литекс, Левски, Локо и всички останали ...
Прав си,че Цветков не трябваше да бъде сменен,вижда се,че има сериозен потенциал,а и винаги може да измисли нещо нестандартно!
Дузпа всеки може да изпусне,пресилено е да твърдиш ,че нямало да изпусне! 50:50 са нещата при дузпите! Но тук нещата са други:Въпроса е ,че Йовов за пореден път по елементарен начин,проваля отбора...а на всичкото отгоре е капитан!! Отговорността и важните решения трябва да ги поема той,а не да бие елементарна дузпа!
Последна промяна от smoothc на 04 авг 2011 23:51, променено общо 1 път.
Когато левски загуби всички плуете и рогаете гонзо бил виновен онзи бил виновен истината е една Господин Батков не дава Пари за Селекция Левски няма играчи за Лига европа Този Бижутер Отдавна няма работа на Герена ! Какво като Левски е отпаднал горе главите и това е онези от армията да не говорят защото те дьржат рекорд по загуби в Лига Европа ! Не гонзо е виновен просто Левски няма Играчи за Европа има единици които са класа но не става само с това ! Успех на Всички Фенове на Левски и горе главата всеки може да плуе
- Mickey Mauser
LaRgO написа:Neron написа:LaRgo стани цскар и толкова стига плямпа глупости.
Никога няма да стана цскар, но в момента това не ми пречи да ме е срам, че съм Левскар.
Пич,ако те е срам,че си ЛЕВСКАР,откажи се!
НЕ МЕ Е СРАМ ,ЧЕ СЪМ ЛЕВСКАР,А ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!
Защото сме МЪРША!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
delqnski47 написа:Няма значение от кой падаме,пич!Накрая се гледа резултата,а той е:
ФУТБОЛЪТ НИ Е СЛАБ!Коефицентите...ниски!
Аз се чудя за какво изобщо си хабите нервите!Знам,че сега е лесно да говоря следното клише,но скоро няма да се оправим!Вижте стадионите,вижте ДЮШ,вижте играчите....
Може и да стане нещо хубаво за година две,но след това,типично по бългерйън,всичко се срива!Ей така изведнъж!Не знам дали сте го забелязали това!
Затова пичове ДА НЕ ВИ ЕБЕ!Пийте си биричката и да ви е през к***!Аре наздраве!
Гадно ни е, но те поздравявам за смисленото мнение!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
LaRgO написа:Neron написа:LaRgo стани цскар и толкова стига плямпа глупости.
Никога няма да стана цскар, но в момента това не ми пречи да ме е срам, че съм Левскар.
Докато тези ни управляват така ще е.Да се надяваме че хубавите времена са скоро защото с Гонзо титла или купа няма да видим.
Последна промяна от Neron на 04 авг 2011 23:52, променено общо 1 път.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
messi1990 написа:delqnski47 написа:Всичките БГ отбори са евроидиоти бе братле!
+1
Няма такова понятие. Това, че някаква си измислена агенция, ако и да е Ройтерс, е решила да се прави на интересна, не означава, че трябва да се самоунижаваме.
Идиоти са хора като Батков и Гонзо, не и футболистите.
- milan199440barca
- Контакти:
pumpo написа:Нагледахме се на български футбол в Европа, след 2-3 седмици ще имаме 0 (нула) представителя в Европа, а ще е едва края на август.Наздраве за "благодетелите- собственици" на всичките ни отбори, каквито и собствениците, такива и келявите им отборчета...българският футбол, копа много здраво към Марианската падина и абсолютната нула...копа ли, а Перуката иска да ми блокира часове да спира излъчване на качествен английски и германски футбол!!
+1
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!