Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Re: Новите в Левски

Мнениеот DAsh » 09 юни 2010 16:46

по някоя тв ще излъчват ли представянето на футболистите?
Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......

И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
славата му дивна като някой ек
от урва на урва и от век на век!

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 09 юни 2010 16:51

изброените футболисти ако бьдат превлечени всички ще сьм донякьде доволен от селекцията...но все си мисля че време да се направи някой трансферен ''удар'' с някой застаряващ но класен и известен играч и най - накрая малко да се стопли синьото сьрце! представете си примерно тениска на Левски и отзад да пише R.Makay (примерно) кеф голям ;)

застаряващите футболисти си ги имаме. кеф ти Йовов, кеф ти Сашо, кеф ти Бардон кеф голям!
7 е добро число......

Потребителски аватар
DAsh
Контакти:

Мнениеот DAsh » 09 юни 2010 16:51

dimachko написа:изброените футболисти ако бьдат превлечени всички ще сьм донякьде доволен от селекцията...но все си мисля че време да се направи някой трансферен ''удар'' с някой застаряващ но класен и известен играч и най - накрая малко да се стопли синьото сьрце! представете си примерно тениска на Левски и отзад да пише R.Makay (примерно) кеф голям ;)

застаряващите футболисти си ги имаме. кеф ти Йовов, кеф ти Сашо, кеф ти Бардон, кеф голям!
Последна промяна от DAsh на 09 юни 2010 16:53, променено общо 1 път.
7 е добро число......

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот tatusindo » 09 юни 2010 16:52

http://football.sportal.bg/news.php?news=241842
Ако и това е вярно сме готови и със крилото..........
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 09 юни 2010 16:53

Нямаме право да мрънкаме! Вярно, че Батков обеща гръмка селекция, но за Бг стандартите взехме доста добри футболисти!!!
Иво Иванов, въпреки че не съм съгласен с мнението че е "бъдеща звезда", е голям удар! На 25 години е и е страхотен избор за центъра на защитата, още повече съм сигурен, че вече ще е национал :) Заедно с Милиев и Бензо имаме 3ма все още млади и МНОГО обещаващи защитници!
Гара е на 24, има всички физически качества за таран. Показа потенциал в Локото, така че мисля може да стане от него наистина добър голаджия.
Току що обявиха и за Дани Младенов.. лично супер много ме радва мен! Млад е, нестандартен. Но той не играе ли от дясно предимно, т.е. да е алтернатива на Мечо, или по-скоро обратното? По-запознатите да кажат :)
Бандаловски..малко съм раздвоен. По-скоро не го искам. Първо избяга като малък, после сега сума ти време се чуди.. Мисля че трябва да се налага Станчев. Момчето заслужава.
Абе като цяло съм обнадежден доста! Вижда се старание за привличане на футболисти с име в България, на години 22-25, което значи че са си взели поука!

haterbrb
Контакти:

Re: Левски взе и Дембеле, представя го днес

Мнениеот haterbrb » 09 юни 2010 16:53

Не мога да разбера, защо мрънкате толкова. Впредвид финансовото състояние на клуба, селекцията е повече от добра.

Гарра Дембеле - Един от най-добрите нападатели в А група, да не казвам най добрия.
Иво Иванов - Същото като Гарра. Най-добрия на своя пост.
Дани Младенов - Той също е много добър играч, очаквам доста от него.

Не разбирам защо взехме Щърков, ама никога не знаеш, може да се издигне на Герена.

haterbrb
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот haterbrb » 09 юни 2010 16:55

Селекцията наистина започва да ми хареса. Гара Дембеле е отличен нападател, Щърков не чак толкова, ама никога не знаеш, Иво Иванов е най-добрия в групата, Д.Младенов е чудесно крило... общо взето добре е :)

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 юни 2010 16:56

malchev написа:Нямаме право да мрънкаме! Вярно, че Батков обеща гръмка селекция, но за Бг стандартите взехме доста добри футболисти!!!
Иво Иванов, въпреки че не съм съгласен с мнението че е "бъдеща звезда", е голям удар! На 25 години е и е страхотен избор за центъра на защитата, още повече съм сигурен, че вече ще е национал :) Заедно с Милиев и Бензо имаме 3ма все още млади и МНОГО обещаващи защитници!
Гара е на 24, има всички физически качества за таран. Показа потенциал в Локото, така че мисля може да стане от него наистина добър голаджия.
Току що обявиха и за Дани Младенов.. лично супер много ме радва мен! Млад е, нестандартен. Но той не играе ли от дясно предимно, т.е. да е алтернатива на Мечо, или по-скоро обратното? По-запознатите да кажат :)
Бандаловски..малко съм раздвоен. По-скоро не го искам. Първо избяга като малък, после сега сума ти време се чуди.. Мисля че трябва да се налага Станчев. Момчето заслужава.
Абе като цяло съм обнадежден доста! Вижда се старание за привличане на футболисти с име в България, на години 22-25, което значи че са си взели поука!

да и аз много се радвам че пазаруват от България ,защото видяхме че от вторидивизионните бразилски отбори не става работата :lol:
Изображение
Изображение
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 юни 2010 17:11

Сета трябва да кажа, което ще бъде и извинение за критиките ми, че този път нещата поне се вършат както трябва. Трябваха ни един в средата на защитата, един по дясното крило и нападател и се взеха. Остава и десен бек. Най-важното е, че треньорът също се знае отдавна преди да е почнала подготовката и се надявам селекцията да е съгласувана с него. Оттам нататък е негова работа да бачка, а наша да им дадем шанс и подкрепа

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 юни 2010 17:15

Дани Младенов кой набор е ?
[wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg]

[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”