Висша лига - сезон (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2019-20)
Бутат ги към титлата! То беше ясно
Срещу Юнайтед беше бутафорна ситуация да замажат положението. 
- JackPackage
- Контакти:
MuFc1878 написа:Бутат ги към титлата! То беше ясно![]()
Срещу Юнайтед беше бутафорна ситуация да замажат положението.
Тихо ве, Вар-аджии - имате 7 дузпи тоя сезон в 10 мача, добре че сте клетници и не може да ги вкарате
Вчера тая първата ву дузпа е тип дузпа на Лудогорец Арена в Дриша лигата - даже Олето каза че не е никаква дузпа
Аткинсън пък на другия мач направи всичко възможно Асените да бият, но ВАР-а там свърши работа
Арсенал имат много голям капитан! Гранде Джака
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
KOPScousers написа:bubka написа:plmar написа:bubka написа:Sardukar написа:ае кви са тия дузпи, които правят срещу МанеТова го няма и във форумните лиги из Шопландия!
От ФА да ги съжалили и са решили да им подарят най-сетне една титла. Те сами като не могат, с по дузпичка на мач ще стане.
Веднъж и аз да съм съгласен със съфорумеца Берналео - тея станаха копие едно към едно с Юнайтед от последните няколко сезона на САФ, когато получаваха по подарък-два от съдиите всеки мач.
Ма като сме ви трън в очите, що винаги ни гледате мачовете! Ясно е, харесвате ни!
Боли да ти казват истината в очите. Станахте Манчо 2. А вероятно в оня период, дето ги бутаха яко сте ги псували точно по тоя параграф.
Все ми е едно кой ще стане шампион. Имам симпатии към Тотнъм, Сити и Челси този сезон без да съм фен на някой от тях. Друг сезон може и да са други. Кофти е когато някой неутрален почне да ти говори истини.
Какво точно те кара да имаш симпатии към Тотнъм специално този сезон? 11-тото им място във ВЛ, 7-те гола, които Байерн им вкара в Лондон, кое? Айде за Сити и Челси ОК, специално от Челси съм доста приятно изненадан, ама Тотнъм... Един Лестър прави много, ама много по-голямо впечатление и със сигурност би спечелил доста повече симпатии специално през този сезон.
Иначе не мисля, че сме станали Манчо 2. Ако бяхме, щяхме да вкараме някой калитарски гол на Олд Трафорд за 2-1 в 90+5.![]()
Майтапа на страна, и двете дузпи, които ни свириха в последно време срещу Лестър и Тотнъм си бяха 100%, не знам какви претенции може да имате към тях? Дори и Сардукара, дето таи омраза в червата си и къде ли още не, го признава. Относно отсъжданията на ВАР по-рано през сезона - да не би да нямаше засада при гола на Челси, примерно? А я да видим, да не би да нямаше нарушение срещу Ориги? Дали голът на Манчо трябваше да бъде признат? Айде стига глупости, нищо съществено не се е случило все още, което да ви даде повод да ни слагате подобни епитети.
личи си колко е гледал сардукара щом дузпата срещу лестър за него е чиста
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- KOPScousers
- Контакти:
insaneboy1 написа:личи си колко е гледал сардукара щом дузпата срещу лестър за него е чиста
Ем, миналата година, в същия този мач с Лестър на Анфийлд, дали не трябваше да ни свирят т.нар. "чиста" дузпа, която можеше и да ни донесе тая пуста титла? Пусни си нарушението срещу Наби Кейта в Ютуб, после имай претенции за тази дузпа срещу Мане, която приспада по-скоро в графата "спечелени", но Мане изигра майсторски положението и онзи пъпеш го фаулира категорично, не знам какви претенции може да имаш.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Тихо ве, Вар-аджии - имате 7 дузпи тоя сезон в 10 мача, добре че сте клетници и не може да ги вкарате![]()
Вчера тая първата ву дузпа е тип дузпа на Лудогорец Арена в Дриша лигата - даже Олето каза че не е никаква дузпа![]()
Споко! Пак ще ви бием и за плажната купа този път
Вчера беше 100 % дузпата срещу Мане, с Лестър за мен по-скоро нямаше, но Мане си е хитър знае как да падне 
Интересно дали Мане ще им донесе 10 победи за сезона с дузпи, как мислите ?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- JackPackage
- Контакти:
MuFc1878 написа:JackPackage написа:Тихо ве, Вар-аджии - имате 7 дузпи тоя сезон в 10 мача, добре че сте клетници и не може да ги вкарате![]()
Вчера тая първата ву дузпа е тип дузпа на Лудогорец Арена в Дриша лигата - даже Олето каза че не е никаква дузпа![]()
Споко! Пак ще ви бием и за плажната купа този път
5-1 и обратно на село
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
kingofpop написа:Вчера беше 100 % дузпата срещу Мане, с Лестър за мен по-скоро нямаше, но Мане си е хитър знае как да падне
Поне ....., а Ориги ще добави 2-3 в ЕКТ .... за цвят
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:kingofpop написа:Вчера беше 100 % дузпата срещу Мане, с Лестър за мен по-скоро нямаше, но Мане си е хитър знае как да падне
Поне ....., а Ориги ще добави 2-3 в ЕКТ .... за цвят
Ориги забрави вече да вкара някой важен гол през мизерната си кариера, мачът на живота му беше срещу нас, нали знаеш, че повечето тва правят 1-2 силни мача и до там
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Ще си умра от смях ако се паднете и вземе да ви лепне някой хетрик 
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]