Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)

Мнениеот bilyaletdinov » 29 апр 2018 11:21

За мен това е една от големите му грешки, че не изгони Пянич за втори жълт. Иначе гола си е редовен, а Весино е за червен. Червен трябваше да се покаже на Пянич в 56мин.
ВАР трябва да се въведе и да се ползва. Съдиите правят грешки и системата помага. Не виждам никаква романтика в това някой отбор да спечели заради съдийска грешка. ВАР може да поправя това, което съдиите не виждат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 29 апр 2018 11:26

bilyaletdinov написа:За мен това е една от големите му грешки, че не изгони Пянич за втори жълт. Иначе гола си е редовен, а Весино е за червен. Червен трябваше да се покаже на Пянич в 56мин.
ВАР трябва да се въведе и да се ползва. Съдиите правят грешки и системата помага. Не виждам никаква романтика в това някой отбор да спечели заради съдийска грешка. ВАР може да поправя това, което съдиите не виждат.

Респект за това мнение!
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 29 апр 2018 13:17

Естествено, че ВАР трябва да се ползва. Съдиите е напълно нормално да допускат грешки, просто не могат да видят всичко. Докато някои грешки не са толкова важни, други могат да променят целия мач. И аз не виждам никаква романтика в това, да вкараш гол от засада (примерно) и да ти го признаят. Голяма работа, че играта щяла да се забави с 2 минути, тъкмо играчите нека си починат. Независимо дали това се харесва на някои или не, ВАР е бъдещето във футбола, като дори закъсняха с няколко години с използването ѝ. Има какво да се изкусурява още, но това ще стане с времето.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 29 апр 2018 15:25

Проблемът не е във ВАР, а в човечето в стаичката, което е взело парички, за да не вижда очевидното!

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 29 апр 2018 16:01

Groucho написа:
Udoji90 написа:За мен лично Ханданович можеше да се намеси по-добре при първите 2 гола. И в двете ситуации топката мина близо до него, а той някак нелепо прибра ръцете си и просто я изгледа. :| Иначе и аз мисля, че Наполи ще сбъркат в поне едно от оставащите си 2 гостувания.

При втория гол имаше рикошет. Няма вратар, който може да се справи с рикошети.

Топката лети към левия ми ъгъл. Рикошира във вътрешната част на крака на съотборник на пет метра от мен към десния ъгъл. Вече съм тръгнал да плонжирам към левия ъгъл. Виждам рикошета. В почти паднало положение се извъртвам на дясно с плонж, като газела и избивам в ъглов удар. Ако имаше камера щеше да е най-великото спасяване за всички времена. Уви, само петдесетина човека знаят за него :-D

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2018 16:11

Groucho написа:
Thsmith написа:Ето и сега циркове. ЧОвека се радва 2 мин, тича по терена и накрая му промяна на решението. Лайнсмена гледа да не вдига засади за да не сбърка, че няма как после да им пуснат топката да си довърши атаката и картат на повторения. Жалка работа. Това изобщо не става за гледане. Не е футбол.

Аха, да се пусне гол от засада, само защото човекът е тичал две минути и се е радвал :lol: :lol: :lol: :lol:

Без повторение щяха да си го отменят веднага. Процедурата е лайнсмена да попита главния дали някой е играл с топката (понеже той не може да види) и да решат дали има засада на момента.
С тази измишльотина не вдигат нищо подобно за да не направят грешка и оставят с-мата да върши нещо след няколко минути прекъсване. Смешна работа.

Най ми хареса Пул и УБ за купата и как даже публиката почна да се подиграва на с-мата и цял мач да скандира при всяко спиране "VAR" :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 апр 2018 18:09

Този кръг до момента са решили да го играят ва банк, всичко оувър 2,5 гола и средно по 4,62 гола на мач!
Да видим дали последните два мача ще запазят статуквото : )

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 29 апр 2018 19:40

Forza Viola :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 апр 2018 19:42

Тоя директен червен за какво е даден още в 8' :o
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 29 апр 2018 19:47

Тия Наполи тъй да ме нервят...несретници! Убеден съм че Юве и да бяха паднали от Интер, и после да паднат от Рома, тия пак щяха да намерят начин да не станат шампиони. :evil:

Върни се в “Архив”