Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Кравата от БНТ Люба Пашова и снощи повтаряше с усмивка, че договорът на Райс с ЦСКА е изтекъл. Манченко гледаше мълчаливо и също се подхилкваше. 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
caracol написа:TristaNNN написа:
Не е точно така, или поне не в създалата се ситуация. Ако се вярва на медиите, може да приемем, че Монако и Палермо едновременно искат да привлекат Чочев в редиците си. Хипотетично, Монако предлага на Сашетата300К (ако в действителност толкова е клаузата). Ако правилно разбирам идеята ти, то тук всичко трябва да приключи и Чочев да отпраши към княжеството. Да де, ама Палермо решават и слагат на масата 350К. В този момент се появява Трифон Попов от Литекси надцаква всички с оферета от 360К. Така цената на играча вече заспива на 360К.
Смятам за нормално някои хора да са по-интелигентни от други и да могат да разсъждават по-точно и логично. Това, което не разбирам, е защо хора, очевидно ощетени от раменете нагоре, държат и да ни го покажат, може би за да ни убедят напълно в несъстоятелността си. Горното мнение е типичен пример за това. Първо, няма освобождаваща клауза за Ивайло Чочев, ще ми е интересно Тристан да ни посочи как е стигнал до това заключение. Второ, когато има такава клауза, отборите могат да наддават помежду си за личните условия на играча, за да бъдат предпочетени, но не и за трансферната сума.
Както е тръгнало, утре сигурно някой тук ще спори дали Земята е кръгла.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:caracol написа:TristaNNN написа:
Не е точно така, или поне не в създалата се ситуация. Ако се вярва на медиите, може да приемем, че Монако и Палермо едновременно искат да привлекат Чочев в редиците си. Хипотетично, Монако предлага на Сашетата300К (ако в действителност толкова е клаузата). Ако правилно разбирам идеята ти, то тук всичко трябва да приключи и Чочев да отпраши към княжеството. Да де, ама Палермо решават и слагат на масата 350К. В този момент се появява Трифон Попов от Литекси надцаква всички с оферета от 360К. Така цената на играча вече заспива на 360К.
Смятам за нормално някои хора да са по-интелигентни от други и да могат да разсъждават по-точно и логично. Това, което не разбирам, е защо хора, очевидно ощетени от раменете нагоре, държат и да ни го покажат, може би за да ни убедят напълно в несъстоятелността си. Горното мнение е типичен пример за това. Първо, няма освобождаваща клауза за Ивайло Чочев, ще ми е интересно Тристан да ни посочи как е стигнал до това заключение. Второ, когато има такава клауза, отборите могат да наддават помежду си за личните условия на играча, за да бъдат предпочетени, но не и за трансферната сума.
Както е тръгнало, утре сигурно някой тук ще спори дали Земята е кръгла.
Бъркаш Чочев с Мболи.
То се твърди, и че договорът му е изтекъл, ама..
terata написа:Бъркаш Чочев с Мболи.За Мболи се твърди, че има освобождаваща клауза в размер на 300К евро.
Възможно е, но мисля че мернах нещо подобно нейде из виртуалния свят. Ама както и да е, надявам се колегата и така да ме разбере.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Ако М'Боли има клауза от 300 К Е той го знае много добре така че всеки бъдещ негов клуб може да плати тези пари и да вземе
играча без наще Сашковци да могат да направят нищо по въпроса. Ако няма такава клауза вече ще се водят преговори но едва ли
цената ще е някаква космическа, все пак вратар от А група!
играча без наще Сашковци да могат да направят нищо по въпроса. Ако няма такава клауза вече ще се водят преговори но едва ли
цената ще е някаква космическа, все пак вратар от А група!
terata написа:TristaNNN написа:terata написа:Бъркаш Чочев с Мболи.За Мболи се твърди, че има освобождаваща клауза в размер на 300К евро.
Възможно е, но мисля че мернах нещо подобно нейде из виртуалния свят. Ама както и да е, надявам се колегата и така да ме разбере.
Трудна работа, едва ли има толкова акъл, като се вземе на предвид на кой отбор симпатизира.Затова с тях трябва да се общува много внимателно и да им се обяснява нещо по няколко пъти и евентуално, може би, ще те разберат.
Вие като по-умни(защото сте избрали правилния отбор,по говеждата ви логика) ще ме разберете с едно изречение.
Нашия вратар, струва с 300 000 евро повече от всички ваши!
BRF написа:terata написа:TristaNNN написа:terata написа:Бъркаш Чочев с Мболи.За Мболи се твърди, че има освобождаваща клауза в размер на 300К евро.
Трудна работа, едва ли има толкова акъл, като се вземе на предвид на кой отбор симпатизира.Затова с тях трябва да се общува много внимателно и да им се обяснява нещо по няколко пъти и евентуално, може би, ще те разберат.
Вие като по-умни(защото сте избрали правилния отбор,по говеждата ви логика) ще ме разберете с едно изречение.
Нашия вратар, струва с 300 000 евро повече от всички ваши!![]()
![]()
Гледам се разпозна в написаното и побърза да се обадиш.
- dreben23
- Контакти:
Левскари, адски сте прости, ама адски! За какво да му вдигат изкуствено цената, като Германия не може да му вкара гол, той си я вдига сам, не мислите ли?
Що пишете само тъпотии не мога да разбера.
Що пишете само тъпотии не мога да разбера.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Комплексите си ги имате вие.
Вместо да бистрите вашата селекция, или това което се предполага да е селекция, вие коментирате нашите трансфери.
И после говориш за наш комплекс.
Явно не е трудно да си прост, щото ви личи от киломтри, че сте такива. 
И после говориш за наш комплекс.