Селекцията на "Армията" - 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Селекцията на "Армията" - 2014

Мнениеот Red Warrior » 03 юли 2014 14:18

Кравата от БНТ Люба Пашова и снощи повтаряше с усмивка, че договорът на Райс с ЦСКА е изтекъл. Манченко гледаше мълчаливо и също се подхилкваше. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2014 14:35

caracol написа:
TristaNNN написа:
Не е точно така, или поне не в създалата се ситуация. Ако се вярва на медиите, може да приемем, че Монако и Палермо едновременно искат да привлекат Чочев в редиците си. Хипотетично, Монако предлага на Сашетата300К (ако в действителност толкова е клаузата). Ако правилно разбирам идеята ти, то тук всичко трябва да приключи и Чочев да отпраши към княжеството. Да де, ама Палермо решават и слагат на масата 350К. В този момент се появява Трифон Попов от Литекс :mrgreen: и надцаква всички с оферета от 360К. Така цената на играча вече заспива на 360К.

Смятам за нормално някои хора да са по-интелигентни от други и да могат да разсъждават по-точно и логично. Това, което не разбирам, е защо хора, очевидно ощетени от раменете нагоре, държат и да ни го покажат, може би за да ни убедят напълно в несъстоятелността си. Горното мнение е типичен пример за това. Първо, няма освобождаваща клауза за Ивайло Чочев, ще ми е интересно Тристан да ни посочи как е стигнал до това заключение. Второ, когато има такава клауза, отборите могат да наддават помежду си за личните условия на играча, за да бъдат предпочетени, но не и за трансферната сума.
Както е тръгнало, утре сигурно някой тук ще спори дали Земята е кръгла.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 юли 2014 14:40

TristaNNN написа:
caracol написа:
TristaNNN написа:
Не е точно така, или поне не в създалата се ситуация. Ако се вярва на медиите, може да приемем, че Монако и Палермо едновременно искат да привлекат Чочев в редиците си. Хипотетично, Монако предлага на Сашетата300К (ако в действителност толкова е клаузата). Ако правилно разбирам идеята ти, то тук всичко трябва да приключи и Чочев да отпраши към княжеството. Да де, ама Палермо решават и слагат на масата 350К. В този момент се появява Трифон Попов от Литекс :mrgreen: и надцаква всички с оферета от 360К. Така цената на играча вече заспива на 360К.

Смятам за нормално някои хора да са по-интелигентни от други и да могат да разсъждават по-точно и логично. Това, което не разбирам, е защо хора, очевидно ощетени от раменете нагоре, държат и да ни го покажат, може би за да ни убедят напълно в несъстоятелността си. Горното мнение е типичен пример за това. Първо, няма освобождаваща клауза за Ивайло Чочев, ще ми е интересно Тристан да ни посочи как е стигнал до това заключение. Второ, когато има такава клауза, отборите могат да наддават помежду си за личните условия на играча, за да бъдат предпочетени, но не и за трансферната сума.
Както е тръгнало, утре сигурно някой тук ще спори дали Земята е кръгла.

Бъркаш Чочев с Мболи. ;) За Мболи се твърди, че има освобождаваща клауза в размер на 300К евро.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 юли 2014 14:41

То се твърди, и че договорът му е изтекъл, ама..

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2014 14:44

terata написа:Бъркаш Чочев с Мболи. ;) За Мболи се твърди, че има освобождаваща клауза в размер на 300К евро.

Възможно е, но мисля че мернах нещо подобно нейде из виртуалния свят. Ама както и да е, надявам се колегата и така да ме разбере.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 юли 2014 15:12

Ако М'Боли има клауза от 300 К Е той го знае много добре така че всеки бъдещ негов клуб може да плати тези пари и да вземе
играча без наще Сашковци да могат да направят нищо по въпроса. Ако няма такава клауза вече ще се водят преговори но едва ли
цената ще е някаква космическа, все пак вратар от А група!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юли 2014 15:26

terata написа:
TristaNNN написа:
terata написа:Бъркаш Чочев с Мболи. ;) За Мболи се твърди, че има освобождаваща клауза в размер на 300К евро.

Възможно е, но мисля че мернах нещо подобно нейде из виртуалния свят. Ама както и да е, надявам се колегата и така да ме разбере.

Трудна работа, едва ли има толкова акъл, като се вземе на предвид на кой отбор симпатизира. :mrgreen: Затова с тях трябва да се общува много внимателно и да им се обяснява нещо по няколко пъти и евентуално, може би, ще те разберат. :mrgreen:

Вие като по-умни(защото сте избрали правилния отбор,по говеждата ви логика) ще ме разберете с едно изречение.
Нашия вратар, струва с 300 000 евро повече от всички ваши! :shock: :? :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 юли 2014 15:39

BRF написа:
terata написа:
TristaNNN написа:

Трудна работа, едва ли има толкова акъл, като се вземе на предвид на кой отбор симпатизира. :mrgreen: Затова с тях трябва да се общува много внимателно и да им се обяснява нещо по няколко пъти и евентуално, може би, ще те разберат. :mrgreen:

Вие като по-умни(защото сте избрали правилния отбор,по говеждата ви логика) ще ме разберете с едно изречение.
Нашия вратар, струва с 300 000 евро повече от всички ваши! :shock: :? :lol:

Гледам се разпозна в написаното и побърза да се обадиш. :mrgreen: А неистовите ви и непрастанни опити да правите сравнения между футболисти на Левски и ваши, говори за много дълбок комплекс. :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 юли 2014 15:52

Левскари, адски сте прости, ама адски! За какво да му вдигат изкуствено цената, като Германия не може да му вкара гол, той си я вдига сам, не мислите ли? :)

Що пишете само тъпотии не мога да разбера. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 03 юли 2014 15:53

Комплексите си ги имате вие. ;) Вместо да бистрите вашата селекция, или това което се предполага да е селекция, вие коментирате нашите трансфери.
И после говориш за наш комплекс. :roll: Явно не е трудно да си прост, щото ви личи от киломтри, че сте такива. :roll:

Върни се в “Архив”