Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот molteni » 30 юни 2013 19:52

santiliana написа:леле, ако за това дрЪво вземем някое евро, една седмица няма да изтрезнявам от радост...Това ще ни е най-успешният трансфер за последните 10 години :) . Ако няма кой, да ми се обадят- чартър ще му наема и лично багажа му ще занеса до Пасош...

Абе вие не сте добре бе ! Силва и Родригес са най-качествените играчи в целия ни некадърен отбор...тръгнали да го гонят.За такива като вас само некадърни бездарници като - Старокин,Пл.Димов,Йорданов и т.н.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 30 юни 2013 19:56

tevez написа:
molteni написа:
Rivaldo10 написа:
futbolqga написа:Интересно се развиват нещата в ЦСКА. Ако говорим за добри футболисти, то несъмнено Карачанаков и Лукас Саша са най-конвертируемите им състезатели и определено биха били много полезни на всеки български отбор. Но ако говорим за позициите, които според мен Левски има нужда от подсилване, то това са централен защитник и атакуващ халф (в момента единственият ни истински атакуващ халф е Вутов, иначе пак ще преквалифицираме Гаджев, Рамос или Лопес). Централен защитник - Крачунов е най-качественият им със сигурност. Момчето е младо (23-4 години е май), а вече поигра и в националния, така че демонстрира потенциал и си мисля, че може да свърши работа като втори централен защитник, който да се бори за място до чакания "нов". За атакуващ халф - Марсиньо се откроява, но нямам особени наблюдения върху играта му. Все пак от 4-5 мача, които съм му гледал, си мисля, че той не е нашия човек.

П.П. Забравих и Чочев - младо момче с много хляб в него, стига да получи шанс за изява.

Само Крачунов заслужава внимание. Грънчов също е интересен играч, но им е юноша и не вярвам, че ще дойде точно в Левски.
Гаджев по-скоро го преквалифицираха в дефанзивен халф, преди играеше атакуващ. ;)

Вие гледате ли БГ футбол ? Крачунов заслужавал внимание... :lol: Този е същия некадърник като Данчо Милиев,Иво Иванов и т.н.Вземете си го у вас тоя бездарник.

Сигурен съм, че Rivaldo10 гледа бг футбол, а и освен това го разбира, но просто за Крачунов се е объркал много. ;) Нищо повече

За да кажеш ,че САМО !!!!! Крачунов заслужавал внимание....трябва мн мн по-внимателно да гледаш.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 20:36

Споко бе хора . Наско е отписал първите два кръга , знае кои не стават за Левски и ще направи нужното . Сигурен съм . Казвам го в прав текст : не очаквайте повече от шампионска титла тоя сезон . За ЛЕ или ШЛ ще трябва да почакаме поне още година .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 20:43

zlobul написа:Споко бе хора . Наско е отписал първите два кръга , знае кои не стават за Левски и ще направи нужното . Сигурен съм . Казвам го в прав текст : не очаквайте повече от шампионска титла тоя сезон . За ЛЕ или ШЛ ще трябва да почакаме поне още година .

Не ми казвай, че това означава отпадане от Иртиш :lol: Аз ще съм доволен и на 2 елиминирани отбора, но пореден провал ще ми дойде в повече.
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 20:53

нищо не казвам , просто този отбор беше съсипван в течение на 3-4 години и едва ли някой е способен за един месец да заличи щетите оставени от го*ньо , тара , Илиан и т.н . Нали не мислиш , че за 3 седмици отборът ще се промени кой знае колко много ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2013 20:55

zlobul написа:нищо не казвам , просто този отбор беше съсипван в течение на 3-4 години и едва ли някой е способен за един месец да заличи щетите оставени от го*ньо , тара , Илиан и т.н . Нали не мислиш , че за 3 седмици отборът ще се промени кой знае колко много ?

Не. Но това не променя факта, че такива ритачи трябва да бъдат преодоляни.
Само Левски!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 20:58

Връщането на Наско и граденето на нов отбор закъсня твърде много . Това което се случва сега , трябваше да се случи още след отпадането от Сараево , ама кой да слуша , а и кой съм аз да казва :))

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 21:04

siniq_fen написа:
zlobul написа:нищо не казвам , просто този отбор беше съсипван в течение на 3-4 години и едва ли някой е способен за един месец да заличи щетите оставени от го*ньо , тара , Илиан и т.н . Нали не мислиш , че за 3 седмици отборът ще се промени кой знае колко много ?

Не. Но това не променя факта, че такива ритачи трябва да бъдат преодоляни.

Абе те и Търнава и Сараево бяха ритачи , ама кво от това . Всички видяхме какво стана , затова с този отбор винаги трябва да си имаме "едно на ум" . Да , отборът на Топчо , Ричи , Барон и т.н. би отнесло с разлика и Търнава и Сараево , но сега имаме старокин , везалов и още куп недоразумения .

П.С. твърдя че Силва е класа над Генков . Последния ще ни скъса нервите .
Последна промяна от zlobul на 30 юни 2013 21:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 юни 2013 21:06

zlobul написа:Връщането на Наско и граденето на нов отбор закъсня твърде много . Това което се случва сега , трябваше да се случи още след отпадането от Сараево , ама кой да слуша , а и кой съм аз да казва :))

На Батков така му беше удобно, така направи :) . Все още не мога да повярвам, че х-кса със Славия беше реален ;) Няма да забравя как Гари тичаше САМ срещу Петков и отиде в страни от вратата, това беше точно пред погледа ми, не мога просто. : ) На Батков му трябваха пари - получи ги :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 юни 2013 21:08

Ралке ,
преди време бях само аз "лудия" във форума . Радвам се че ставаме двама :)))

Върни се в “Архив”