синчец, много по -добре знам го от теб, но това няма значение, от значение е, че Тонев го каза пред цяла България, колкото и нагло да звучеше, поне си каза истината, а аз си го сложих в подписа, та това са фактите, останалото са си твой измишльотини, на които си цар. Но колкото и да замазваш, толкова повече ще вони. Понеже съм наясно с вашата психология ще ти кажа, че и за нас ти пука, че тая титла не ти много сладка, щото сигурно имаш и малко съвест останала, все пак по някаква причина си родител, та е нормално да ти е останала някоя капчица. Но ти си прикривай нещата, заблуди още няколко човека, това си е твоя работа. И ето, нито ви обиждам, нито нищо, но вие вместо да се радвате истински, вие злобеете по нас. Въпреки, че обичам да пиша по темата, ще ти кажа две думи и за нас: ЦСКА ще стане шампион догодина, без значение кой е на власт. Но както ти казах и друго нещо преди два месеца

От лятото няма да има нито газпром, нито пещерска гроздова

Та, ако нямаш навика да пишеш по темата, поне се съсредоточи да пишеш за отбора, в който под-форум пишеш