Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец - 1:0 FT

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2013 19:59

cska - maina написа:
bilyaletdinov написа:
Сега ми обясни какво ставаше с думите на жпееца, ако холандският рапър не си я беше зашил?

мача завършваше хикс, после Лудогорец прави издънка с Ботев и готово, това става цяла пролет, щото вие сте толкова слаби, че и Монтана не можахте да биете, па с Миньор на мъка, та Лудогорец ви покриваше, като и те се дъниха.

Ако и Ботев не могат да вкарат,какво правим ТОГАВА?

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 20:15

синчец, много по -добре знам го от теб, но това няма значение, от значение е, че Тонев го каза пред цяла България, колкото и нагло да звучеше, поне си каза истината, а аз си го сложих в подписа, та това са фактите, останалото са си твой измишльотини, на които си цар. Но колкото и да замазваш, толкова повече ще вони. Понеже съм наясно с вашата психология ще ти кажа, че и за нас ти пука, че тая титла не ти много сладка, щото сигурно имаш и малко съвест останала, все пак по някаква причина си родител, та е нормално да ти е останала някоя капчица. Но ти си прикривай нещата, заблуди още няколко човека, това си е твоя работа. И ето, нито ви обиждам, нито нищо, но вие вместо да се радвате истински, вие злобеете по нас. Въпреки, че обичам да пиша по темата, ще ти кажа две думи и за нас: ЦСКА ще стане шампион догодина, без значение кой е на власт. Но както ти казах и друго нещо преди два месеца :!: От лятото няма да има нито газпром, нито пещерска гроздова :mrgreen: Та, ако нямаш навика да пишеш по темата, поне се съсредоточи да пишеш за отбора, в който под-форум пишеш :idea:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 20:18

blue avalanche написа:
cska - maina написа:
bilyaletdinov написа:
Сега ми обясни какво ставаше с думите на жпееца, ако холандският рапър не си я беше зашил?

мача завършваше хикс, после Лудогорец прави издънка с Ботев и готово, това става цяла пролет, щото вие сте толкова слаби, че и Монтана не можахте да биете, па с Миньор на мъка, та Лудогорец ви покриваше, като и те се дъниха.

Ако и Ботев не могат да вкарат,какво правим ТОГАВА?

ми гълта я някоя и нахлувава зад голлинията
Последна промяна от cska - maina на 20 май 2013 20:18, променено общо 1 път.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 май 2013 20:18

cska - maina написа:синчец, много по -добре знам го от теб, но това няма значение, от значение е, че Тонев го каза пред цяла България, колкото и нагло да звучеше, поне си каза истината, а аз си го сложих в подписа, та това са фактите, останалото са си твой измишльотини, на които си цар. Но колкото и да замазваш, толкова повече ще вони. Понеже съм наясно с вашата психология ще ти кажа, че и за нас ти пука, че тая титла не ти много сладка, щото сигурно имаш и малко съвест останала, все пак по някаква причина си родител, та е нормално да ти е останала някоя капчица. Но ти си прикривай нещата, заблуди още няколко човека, това си е твоя работа. И ето, нито ви обиждам, нито нищо, но вие вместо да се радвате истински, вие злобеете по нас. Въпреки, че обичам да пиша по темата, ще ти кажа две думи и за нас: ЦСКА ще стане шампион догодина, без значение кой е на власт. Но както ти казах и друго нещо преди два месеца :!: От лятото няма да има нито газпром, нито пещерска гроздова :mrgreen: Та, ако нямаш навика да пишеш по темата, поне се съсредоточи да пишеш за отбора, в който под-форум пишеш :idea:

Ми така, като те гледам и ти нямаш този навик, ай чаУ!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2013 20:53

Не ми пука точно за вас, защото направихте всичко възможно, да оплюете и омаловажите всичко направено от сините в последните 4 години. След много провалени ваши директиви, логично накрая се случи и синята титла. Нямаше начин.
Нито за пещерска ти е ясно, нито за Газпром, за нищо...За сз пък съвсем! Нещата толкова се промениха за година, че ум ще ти зайде. Повтарям-когато в началото на 2012 аз пръв споменах тук за парите пещерски, бях обект на подигравки... Даже гуруто ви ни слагаше турски инвеститори, господа ИНФОРМИРАНИ! Сега си тръгнал с нещо, казано от мен преди 15 месеца, да се правиш на знаещ.
Аз пък ще ти кажа, че си много далече от истината. А и коментарите на тогавашното СС стигнаха до където не трябва, и бях сериозно смъмрен, че си позволявам да казвам някои неща. Сега, като се замисля-с основание! Това повече няма да се повтори, а има много по-интересни работи... Но си има пресцентър на Герена, който се интересува-да заповяда там.
Радвам се за вас, щом сте шампиони догодина-поздравления приемате ли вече? Проблемът е, че твоите предсказания нещо трудничко се сбъдват, за разлика от моите. Нищо лично, факти.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 май 2013 21:11

sin4ec написа:Не ми пука точно за вас, защото направихте всичко възможно, да оплюете и омаловажите всичко направено от сините в последните 4 години. След много провалени ваши директиви, логично накрая се случи и синята титла. Нямаше начин.
Нито за пещерска ти е ясно, нито за Газпром, за нищо...За сз пък съвсем! Нещата толкова се промениха за година, че ум ще ти зайде. Повтарям-когато в началото на 2012 аз пръв споменах тук за парите пещерски, бях обект на подигравки... Даже гуруто ви ни слагаше турски инвеститори, господа ИНФОРМИРАНИ! Сега си тръгнал с нещо, казано от мен преди 15 месеца, да се правиш на знаещ.
Аз пък ще ти кажа, че си много далече от истината. А и коментарите на тогавашното СС стигнаха до където не трябва, и бях сериозно смъмрен, че си позволявам да казвам някои неща. Сега, като се замисля-с основание! Това повече няма да се повтори, а има много по-интересни работи... Но си има пресцентър на Герена, който се интересува-да заповяда там.
Радвам се за вас, щом сте шампиони догодина-поздравления приемате ли вече? Проблемът е, че твоите предсказания нещо трудничко се сбъдват, за разлика от моите. Нищо лично, факти.

Колега,то и твоите някой път не се сбъдват....като например ''победата ви'' срешу нас на Герена ''с разлика'',както и ''невероятната промяна,която очакваме''(това по повод,когато дойдоха тия ВТБ)!Да,всъщност имаше промяна...доде ТОНЬО!Вашият голмайстор,който още като заряза Локото....и те изпаднаха!Сега се сещам и за други....как ''няма да станете шампиони'' и как ''ще ходиш за гъби на дербито'' :lol: (не ме питай как ги помня тия работи....всъщност аз се задълбочавам в четенето само на трима-четирима в тоя форум,които си заслужава..)
Иначе шивача още преди мача с Лудогорец каза,че ще сте шампиони,до колкото помня!
П.П.Иначе няма как ''да не ти пука за нас''....ако щеш си го повтаряй 1000 пъти!Туко виж си се разубедил! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 20 май 2013 21:16, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 21:14

поредните измислици! Някъде може и да си казал нещо, но тук и дума не съм видял за пещерската. Аз знам за тях от другаде, не от теб или форума, но и това е една малка "химера", щото те не са ви собственици, както твърдеше ти, а просто спонсори, по заповед на Бойко. Но и те си заминават, остават само един сектор зад гърба си. И докато ние стигнахме дъното, вие сега натам тръгвате-приятен път :lol: И пука ти, даже много ти пука, просто сме ви трън в очите, но това е нормално, нали ние сме номер едно в България и това надали ще се промени( да пази Господ). Относно миналия шампионат, който беше продаден от титан заради едни парици в азия, аз нямам вина, че не съм познал. Но пък колко нещица познах и то точно за вашия отбор. и за Илиян, че ще ви стане треньор, и за Гонзо, че го връщат, за да го употребят, и още доста по-дребни неща. Но аз съм пич и като кажа нещо си заставам зад думите, без милиметър назад. Затова и продължавам да пиша :idea:

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 20 май 2013 21:16

delqnski47 написа:
sin4ec написа:Не ми пука точно за вас, защото направихте всичко възможно, да оплюете и омаловажите всичко направено от сините в последните 4 години. След много провалени ваши директиви, логично накрая се случи и синята титла. Нямаше начин.

Колега,то и твоите някой път не се сбъдват....като например ''победата ви'' срешу нас на Герена ''с разлика'',както и ''невероятната промяна,която очакваме''(това по повод,когато дойдоха тия ВТБ)!Да,всъщност имаше промяна...доде ТОНЬО!Вашият голмайстор,който още като заряза Локото....и те изпаднаха! (не мога да повярвам как помня такива глупости като слон.....)
Иначе шивача още преди мача с Лудогорец каза,че ще сте шампиони,до колкото помня!
П.П.Иначе няма как ''да не ти пука за нас''....ако щеш си го повтаряй 1000 пъти!Туко виж си се разубедил! ;)

Тоя от сто глупости, които каже една да е вярна, ще твърдите, че е Кашпировски и Ванга взети заедно. Ако не ме лъже паметта, той и миналата година казваше, че вашите ще са шампиони, но не би... станаха само шампоани. Или вие цитирате само това, което ви изнася?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 май 2013 21:34

Der Schmarotzer, и кво като не съм познал? Нито ще ми е за първи път, нито за последен. Причините поне за тази грешка са извън моя компютър 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 май 2013 21:35

delqnski47 написа:Колега,то и твоите някой път не се сбъдват....като например ''победата ви'' срешу нас на Герена ''с разлика'',както и ''невероятната промяна,която очакваме''(това по повод,когато дойдоха тия ВТБ)!Да,всъщност имаше промяна...доде ТОНЬО!Вашият голмайстор,който още като заряза Локото....и те изпаднаха!Сега се сещам и за други....как ''няма да станете шампиони'' и как ''ще ходиш за гъби на дербито'' :lol: (не ме питай как ги помня тия работи....всъщност аз се задълбочавам в четенето само на трима-четирима в тоя форум,които си заслужава..)

За победата ви с 1-3 няма да се връщам в архив, но грубо мнението ми беше, че с оглед на показаното е логична наша победа. И в поне 50 поста съм споменавал, че прогнозирането на дербито на база логика е задача непосилна. ВТБ никога не са били фактор, нямах тях впредвид. Ставаше дума за дългосрочна програма, не за година или две, но говоренето ми по тази тема е приключено окончателно.
След Монтана поисках треньорска смяна , нямаше такава и след ГД написах за въпросните гъби. ИИ беше махнат и в първият ни мач след това се видя искрицата. Тогава написах и уверявах всички сини, че в Ловеч ще победим. И казвах на всеослушание, че тази победа е Рубиконът, който може да преобърне всичко. Когато цитираш, е редно да цитираш глобално, а не да вадиш нещата от контекста. Още тогава написах за червената защитна линия, в която сами не вярвате, и че остава последната-зелената. Имам тема с военна карта.
Да прогнозираш преди последният решителен мач, че Левски ще е шампион, не е толкова трудно. Да го видиш след победата в Ловеч е нещо различно. Това в интерес на справедливостта.
Много добре разбираш кои имам впредвид с репликата" не ми пука". Тях след събота естествено ги няма тук, не знам защо. Не само не ми пука, но и ми е кеф!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”