Red joker написа:BRF написа:Red joker написа:icko65 написа:Нищо не пасва и нищо няма да купуват!Това с лиценза е бита карта и тоя филм го гледахме.Категорично е записано че лиценза е поименен и не може да се продава преотстъпва заменя и т.н.
Дори да е така,отбора може да си смени името и седалището -или викаш не става

Щом е за ЦСКА-не става!Ако е за Нефтохимик да речем,може

!
Ше видиме,но на мене лично ,този вариант с новото дружество не ми се вярва да мине,особено като гледам кои са в изпълкома

Ти лично виждаш ли някой,който да гласува в наша полза,щото аз не

Тия правните въпроси не ги разбирам.Знам ,че всеки футболин съюз е правил каквото трябва за да си защити клубовете.Помагал е с каквото може!Знам,че и нашия бфс е правил каквото може(в случая с Берое),ама за ЦСКА не става!
Ако се поставя на мястото на синдика.Значи неговата първа задача е да види може ли да се оздрави дружеството.Идва някой и казва:Мога да заделя 10 милиона(примерно) за оздравяване,повече не мога.Да речем ,че няма други желаещи да го направят.Тогава синдика трябва да разпредели тия пари и да разбере склонни ли са кредиторите да се задоволят с такива суми.Ако да,се действа!Ако не са съгласни,тогава синдика трябва да събере възможно най-много пари!Почва да продава каквото има де си продава и в един момент се стига до дъщерните фирми.В една от тях са прехвърлени правото на участие във В група и успехите на Клуба.Синдика като вижда това и пита:А бе някой не иска ли да купи тая фирма за ................лв за да мога да удоволетворя част от нуждите на кредиторите?"!Някой му казва:Аз ще я взема,пък ще развивам футбол,какво да се прави!
Трети вариант фалит на дружеството и край на ЦСКА(за 5 години)

!