Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 апр 2015 22:21

Кашчей написа:
жабата, която като видяла, че подковават вола и тя си вдигнала крака.

Това ми е любимата безсмислица на мен. Волът е чифтокопитно, а се подковават еднокопитните-кон, катър, магаре, муле, защото им се износва нокятът бързо-копитото-те са товарни и ездитни животни. :mrgreen: Ако се подковават воловете, трябва да се подковават и телетата, кравите, биците, овците, прасетата, козите..така де, да си дойдем на думата за народните мъдрости :roll:
За да предотвратя апостроф-волът също е работно животно, но никой не язди вол по чукарите и не му слага дисаги.

Народът е по-мъдър от нас, недостойните:
http://www.lostbulgaria.com/?p=88
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B2%D0%B0
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 апр 2015 22:25

Der Schmarotzer написа:Пробит бойлер (или бройлер избирай си името сам, така те нарече съфорумец в друга тема и аз само го цитирам) след препоръката на Синчец бях решил да не обръщам повече внимание на смешните ти коментари, но след последнния ти екстремент по отношение на моята особа, май ще се наложи: За да наречеш някой малоумен трябва да имаш доказателства. След като не го познаваш, то изводите трябва да си ги направиш поне от писанията му тук във формума. С удоволствие бих коментирал мои писания, които според теб са малоумни, както с удоволствие ще коментирам твои писания, които по принцип може и да не са малоумни, но издават мислене на недоразвит пубер, с език на 10 годишен онанист.

Виж си твоя речник, бе, интелигентния, виж че не пишеш даже грамотно, какво остава да определяш кой с какъв акъл е... :shock: :lol: Ти започна със словесните престрелки срещу мен, много добре си спомням. Правиш се на някакъв неизчерпаем извор на достоверна и вярна информация, както и обичаш да порицаваш прегрешилите, но интересното е, че в повечето случаи те са от т.н. "псевдо-демократи", както вие русофилите обичате да се изразявате. Така и разбрах, че ти не си нещо повече от русофил с някаква вендета във форума (а такива като теб бол, с лопата да ги ринеш). Явно не ти изнася, че "тъпите" демократи започнаха да използват вашите прийоми, но за мен това просто увеличава удоволствието да ви връщам обратно по дупките ви. 8-)

Der Schmarotzer написа:В последните ти повече от десет поста, тук във форума, които не се отнасят до моята особа, има не повече от 20 думи, които са различни от трафаретите "комунисти", "комунистически" и пр. В тези постове ти не си съобщил нищо ново, нищо съществено, не си дал собствено адекватно мнение на основа на синтез и анализ на определено количество налична вече информация, т.е. ти само тролиш и по нищо не се различаваш от заклеймените "червените" такива.

Виждаш ли, не било яко да акаш където си искаш и после да не си почистиш? :lol: Много сте обидчиви, бе, ама това не ви пречи да храчите Лудогорец при всяка възможност, защото ви разбиха системата на контрол, която двата гранда на комунизма си бяха създали. Няма кой да ви опонира достатъчно, особено като количество, и така започвате да си позволявате всичко, да не говорим за властта, която дори и тук е на ваша страна :lol: (визирам феновете на двата софийски отбора, които са модове). Да не говорим колко сте нагли и безочливи, и как се пенявите до припадане заради хватките на Гела, които Левски и ЦСКА са измислили много преди да потегли Параходът от пристанището. И е съвсем нормално да троля наред, след като червените не биват пипани. Доказал съм пред когото трябва, че умея да водя адекватна дискусия; но с такива нарциси и самовлюбени йегове като теб няма как да увъртам - директно ги пращам на майната им.

Der Schmarotzer написа:Разбира се има и други варианти. Например да имаш поставена задача (може и от сайта) да предизвикваш реакции и разгаряне на затихващите понякога спорове, т.е. играеш ролята на мюре. Другият вариант е наистина да си си толкова умен. Във втория случай обаче язък за усилията на съфорумците да те направят човек. И отново приятелски съвет (може и да не го спазваш) - ако си решил със софистика да водиш спор с мен няма да стане, тая наука аз съм я измислил, ако "мислиш" (сложил съм тази дума в кавички, защото тя не е много за теб) да водиш спор с простотия, както до сега, пак няма да стане, щото не си толкова умен за това. Имаш два пътя: Първият е или да мълчиш и да си водиш записки, когато пиша, или да се опиташ да водиш спор/диалог аргументирано, щото иначе отново ще изпаднеш в ролята на жабата, която като видяла, че подковават вола и тя си вдигнала крака.

След всичко това, последният човек от когото ще приемам съвети си ти. :lol: Аз нямам против да водя спор, да си мълча, да се уча от по-умните и по-опитните от мен, само че като ти чета ферманите, няма как да не остана с впечатлението че нещо не си добре психически, щом се смяташ за Протагор. :shock: :lol: А Кашчей с две приказки доказа колко струваш, ама ти се превъзнасяй и си прави сам виртуални свирки, предизвикваш само смях и съжаление у нормалните колеги тук. 8-)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 апр 2015 00:12

Само да вметна- жабата видяла, че подковават коня, не вола... объркахте лафа деа.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 апр 2015 00:43

diplomat написа:Виж си твоя речник, бе, интелигентния, виж че не пишеш даже грамотно, какво остава да определяш кой с какъв акъл е... :shock: :lol: Ти започна със словесните престрелки срещу мен, много добре си спомням. Правиш се на някакъв неизчерпаем извор на достоверна и вярна информация, както и обичаш да порицаваш прегрешилите, но интересното е, че в повечето случаи те са от т.н. "псевдо-демократи", както вие русофилите обичате да се изразявате. Така и разбрах, че ти не си нещо повече от русофил с някаква вендета във форума (а такива като теб бол, с лопата да ги ринеш). Явно не ти изнася, че "тъпите" демократи започнаха да използват вашите прийоми, но за мен това просто увеличава удоволствието да ви връщам обратно по дупките ви. 8-)

Що се отнася до грамотността, погледни първо твоите писания, ти самият нямаш изречение без граматическа грешка. Макар, че това ти е най-малкият проблем, щото това е форум, а не изпит по българска граматика. Не се опитвай да изместиш темата! Аз ти направих предложение - останалите съфорумци ще отсъдят кой крив, кой прав - Преглеждаме последните десет мои и твои писания в тази тема, преди да почнеш да я цапаш с резултата от онанизма си. Там най-ясно ще се види, кой какво пише, защо го пише, дали казва нещо ново, съществено, непознато, достоверно или повтаря като папагал пет запомнени изречения, щото за повече да помни няма акъл. Но явно ти не искаш да се направи това, защото ще се види цялото ти великолепие.... Що се отнася до "псевдо-демократите" - отново грешиш, то ти целия си в грешка (пусти китайски капути), но това е друга тема, и няма нищо общо с темата за "Кризата и напрежението в Украина". В тази тема на форуНа няма "псевдо-демократи", или поне аз не съм забелязал такива, а няколко като теб, недоучили, с голямо самочувствие, мислещи се за Алфата и омегата на мировото знание, прочели три статии чрез гугъл-преводач и даващи компетентни мнения за всичко. Псевдо-демократи са хора от калибъра на Дайнов, Коритаров и прочие, така, че не се слагай в "А" група, след като не си даже и в група "ер малък".
diplomat написа:Виждаш ли, не било яко да акаш където си искаш и после да не си почистиш? :lol: Много сте обидчиви, бе, ама това не ви пречи да храчите Лудогорец при всяка възможност, защото ви разбиха системата на контрол, която двата гранда на комунизма си бяха създали. Няма кой да ви опонира достатъчно, особено като количество, и така започвате да си позволявате всичко, да не говорим за властта, която дори и тук е на ваша страна :lol: (визирам феновете на двата софийски отбора, които са модове). Да не говорим колко сте нагли и безочливи, и как се пенявите до припадане заради хватките на Гела, които Левски и ЦСКА са измислили много преди да потегли Параходът от пристанището. И е съвсем нормално да троля наред, след като червените не биват пипани. Доказал съм пред когото трябва, че умея да водя адекватна дискусия; но с такива нарциси и самовлюбени йегове като теб няма как да увъртам - директно ги пращам на майната им.

С подчертаните изречения сам се характеризираш, добре поне, че си признаваш сам... Нямам спомени да съм писал в тази тема нещо за Лудогорец, явно ти свършват адекватните аргументи и започваш с тези а ла: "А вие що биете негрите?" За Лугодорец и другия герой на прехода Литекс си има безброй теми и темички, каквото има съм го казал там, както, и за Цска, и Левски. Що се отнася до това, дали можеш да водиш дискусия. Ами не можеш! За това трябват акъл и познания, а ти нямаш такива. Ако все пак си водил някаква адекватна (според теб) дискусия с някого, явно ти е бил на нивото (т.е. много ниско) та затова не си имал проблеми. Ако си толкова отворен, правя ти второ предложение - понеже в темата за Украйна си много активен, давай да проведем едно разискване на отделен проблем от нея - примерна тема: "Бандитизмът в Донбас" тук ще се провери и покаже дали наистина ставаш за това, за което твърдиш.
diplomat написа: След всичко това, последният човек от когото ще приемам съвети си ти. :lol: Аз нямам против да водя спор, да си мълча, да се уча от по-умните и по-опитните от мен, само че като ти чета ферманите, няма как да не остана с впечатлението че нещо не си добре психически, щом се смяташ за Протагор. :shock: :lol: А Кашчей с две приказки доказа колко струваш, ама ти се превъзнасяй и си прави сам виртуални свирки, предизвикваш само смях и съжаление у нормалните колеги тук. 8-)

Явно наистина нивото ти на интелигентност е на нивото на помияра пред входната ти врата.
Що се отнася до закачката с Кашчей, прегледай отново писаното от него и от мен, помисли, прочети Книгата и отиди на зъболекар да ти оправи зъбите, много са редки.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 апр 2015 00:46

язе написа:Само да вметна- жабата видяла, че подковават коня, не вола... объркахте лафа деа.

.....
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.
Вечерната работа не оставай за сутринта.
Взетото назаем брашно, тъпкано се връща.
Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крак.
Виното влиза, думите излизат.
Виното и баба подмладява.
Виното и дядо разиграва.
......
http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%91%D1% ... 0%BA%D0%B8

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 апр 2015 01:32

Der Schmarotzer написа:...

Явно не вдяваш какво ти пиша. Ти ме провокираш мен по вулгарен начин и очакваш смислен аргументиран отговор? За всичко друго се обосновах, не разбирам как винаги на мен се закачаш, при все че аз рядко те виждам да коментираш, камо ли пък да съм влизал в дискусия с теб. Аз съм дотук, не си заслужава банът, щото не си трол. :mrgreen: 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 13 апр 2015 09:03

Moсква разкри защо Су-27 е профучал на "нищожните 6 метра" от американския самолет.
Разузнавачът RC-135U се прокрадвал с изключен транспондер към към руската граница
Американският разузнавателен самолет RC-135U е летял с изключен транспондер към руската граница
Официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков заяви, че американският самолет разузнавач RC-135U е извършвал целенасочено полет към руската граница с изключен транспондер, предава РИА Новости.
Според Конашенков дежурните сили на противовъздушната отбрана над акваторията на Балтийско море са открили неизвестна въздушна цел, която уверено се насочвала към руската държавна граница.

Дежурните сили са вдигнали изтребителят Су-27, който се е приближил до неидентифициран летящ обект, обиколил го няколко пъти, идентифицирал като като самолет разузнавач RC-135U от военновъздушните сили на САЩ, както и бордовия му номер и докладвал на командването.

„Искам да подчертая, че полетът на RC-135U на военновъздушните сили на САЩ към руската граница беше извършен с изключен транспондер, за което напоследък нашите натовски колеги толкова много обичат да заявяват. Колкото до оценката за професионализма на нашите пилоти, това е изцяло от компетенцията на руското командване. А освен това американските разузнавателни самолети могат да изпълняват „обичайни” полети само до границите на САК”, заяви представителят на руското министерството на отбраната.

Както БЛИЦ съобщи, по-рано днес американските медии обявиха, че руски изтребител Су-27 без малко не е блъснал разузнавателен самолет на САЩ над Балтийско море, а информацията беше потвърдена от представителя на Пентагона Марк Райт.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 апр 2015 11:35

diplomat написа:

Явно не вдяваш какво ти пиша. Ти ме провокираш мен по вулгарен начин и очакваш смислен аргументиран отговор? За всичко друго се обосновах, не разбирам как винаги на мен се закачаш, при все че аз рядко те виждам да коментираш, камо ли пък да съм влизал в дискусия с теб. Аз съм дотук, не си заслужава банът, щото не си трол. :mrgreen: 8-)

Ти си този, който не вдява какво му се пише. Аз ти предложих за разискване на съвсем конктретни важни теми, свързаи с Украйна. Ти избяга както от отговора, така и от самото предизвикателство, като американец от "Доналд Кук" след атака на СУ24. А пиша по този начин, за да сляза на нивото ти, щото ти явно от друго не разбираш. Ако такива ти са аргументите за обосновките ти..... (порция смях). Аз като пълноправен (все още) член на този форум, мога да си коментирам когато си искам, всичко каквото ми харесва или не ми харесва, както всеки един от регистрираните тук, когато не са баннати, като спазвам правилата или като не ги спазвам, с последствията от това. Така, че кой си ти за да ми казваш какво да правя и какво да не правя?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 апр 2015 19:05

Der Schmarotzer написа:
diplomat написа:

Ти си този, който не вдява какво му се пише. Аз ти предложих за разискване на съвсем конктретни важни теми, свързаи с Украйна. Ти избяга както от отговора, така и от самото предизвикателство, като американец от "Доналд Кук" след атака на СУ24. А пиша по този начин, за да сляза на нивото ти, щото ти явно от друго не разбираш. Ако такива ти са аргументите за обосновките ти..... (порция смях). Аз като пълноправен (все още) член на този форум, мога да си коментирам когато си искам, всичко каквото ми харесва или не ми харесва, както всеки един от регистрираните тук, когато не са баннати, като спазвам правилата или като не ги спазвам, с последствията от това. Така, че кой си ти за да ми казваш какво да правя и какво да не правя?

В тази тема просто си чеша пръстите от време на време, иначе се информирах от колегите, когато беше по-напечено положението. Нито съм твърдял, че знам много за Украйна и случващото се, нито съм пускал някакви лъжливи материали. Друг е въпросът дали русофилската информация е надеждна и акуратна, в което аз се съмнявам дълбоко, но това е друга тема. Слизай, качвай се, то си е твоя работа, аз не съм ти забранявал нищо, а исках да разбера какъв точно ти е проблемът с мен и защо си го приел толкова лично. Всички мои действия във форума си имат смисъл и за голяма част ти обясних много добре, но не съм аз виновен че си твърдоглав и ни приемаш, ни предаваш. На мен не ми пречиш, но явно аз съм ти трън в очите, защото си позволяваш да ми даваш наклон, а после се правиш на ощипана девойка - типичен селски хитрец.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 13 апр 2015 21:17

diplomat написа:
Der Schmarotzer написа:
diplomat написа:

В тази тема просто си чеша пръстите от време на време, иначе се информирах от колегите, когато беше по-напечено положението. Нито съм твърдял, че знам много за Украйна и случващото се, нито съм пускал някакви лъжливи материали. Друг е въпросът дали русофилската информация е надеждна и акуратна, в което аз се съмнявам дълбоко, но това е друга тема. Слизай, качвай се, то си е твоя работа, аз не съм ти забранявал нищо, а исках да разбера какъв точно ти е проблемът с мен и защо си го приел толкова лично. Всички мои действия във форума си имат смисъл и за голяма част ти обясних много добре, но не съм аз виновен че си твърдоглав и ни приемаш, ни предаваш. На мен не ми пречиш, но явно аз съм ти трън в очите, защото си позволяваш да ми даваш наклон, а после се правиш на ощипана девойка - типичен селски хитрец.

Няма как да си трън, приятелю, обикновеният плевел не е на нивото на тръна. Няма нужда от окровения, форумът не е "Искрено и лично". Откровенията можеш да ги запазиш за мемоарите си.

Върни се в “Архив”