Der Schmarotzer написа:Пробит бойлер (или бройлер избирай си името сам, така те нарече съфорумец в друга тема и аз само го цитирам) след препоръката на Синчец бях решил да не обръщам повече внимание на смешните ти коментари, но след последнния ти екстремент по отношение на моята особа, май ще се наложи: За да наречеш някой малоумен трябва да имаш доказателства. След като не го познаваш, то изводите трябва да си ги направиш поне от писанията му тук във формума. С удоволствие бих коментирал мои писания, които според теб са малоумни, както с удоволствие ще коментирам твои писания, които по принцип може и да не са малоумни, но издават мислене на недоразвит пубер, с език на 10 годишен онанист.
Виж си твоя речник, бе, интелигентния, виж че не пишеш даже грамотно, какво остава да определяш кой с какъв акъл е...

Ти започна със словесните престрелки срещу мен, много добре си спомням. Правиш се на някакъв неизчерпаем извор на достоверна и вярна информация, както и обичаш да порицаваш прегрешилите, но интересното е, че в повечето случаи те са от т.н. "псевдо-демократи", както вие русофилите обичате да се изразявате. Така и разбрах, че ти не си нещо повече от русофил с някаква вендета във форума (а такива като теб бол, с лопата да ги ринеш). Явно не ти изнася, че "тъпите" демократи започнаха да използват вашите прийоми, но за мен това просто увеличава удоволствието да ви връщам обратно по дупките ви.
Der Schmarotzer написа:В последните ти повече от десет поста, тук във форума, които не се отнасят до моята особа, има не повече от 20 думи, които са различни от трафаретите "комунисти", "комунистически" и пр. В тези постове ти не си съобщил нищо ново, нищо съществено, не си дал собствено адекватно мнение на основа на синтез и анализ на определено количество налична вече информация, т.е. ти само тролиш и по нищо не се различаваш от заклеймените "червените" такива.
Виждаш ли, не било яко да акаш където си искаш и после да не си почистиш?

Много сте обидчиви, бе, ама това не ви пречи да храчите Лудогорец при всяка възможност, защото ви разбиха системата на контрол, която двата гранда на комунизма си бяха създали. Няма кой да ви опонира достатъчно, особено като количество, и така започвате да си позволявате всичко, да не говорим за властта, която дори и тук е на ваша страна

(визирам феновете на двата софийски отбора, които са модове). Да не говорим колко сте нагли и безочливи, и как се пенявите до припадане заради хватките на Гела, които Левски и ЦСКА са измислили много преди да потегли Параходът от пристанището. И е съвсем нормално да троля наред, след като червените не биват пипани. Доказал съм пред когото трябва, че умея да водя адекватна дискусия; но с такива нарциси и самовлюбени йегове като теб няма как да увъртам - директно ги пращам на майната им.
Der Schmarotzer написа:Разбира се има и други варианти. Например да имаш поставена задача (може и от сайта) да предизвикваш реакции и разгаряне на затихващите понякога спорове, т.е. играеш ролята на мюре. Другият вариант е наистина да си си толкова умен. Във втория случай обаче язък за усилията на съфорумците да те направят човек. И отново приятелски съвет (може и да не го спазваш) - ако си решил със софистика да водиш спор с мен няма да стане, тая наука аз съм я измислил, ако "мислиш" (сложил съм тази дума в кавички, защото тя не е много за теб) да водиш спор с простотия, както до сега, пак няма да стане, щото не си толкова умен за това. Имаш два пътя: Първият е или да мълчиш и да си водиш записки, когато пиша, или да се опиташ да водиш спор/диалог аргументирано, щото иначе отново ще изпаднеш в ролята на жабата, която като видяла, че подковават вола и тя си вдигнала крака.
След всичко това, последният човек от когото ще приемам съвети си ти.

Аз нямам против да водя спор, да си мълча, да се уча от по-умните и по-опитните от мен, само че като ти чета ферманите, няма как да не остана с впечатлението че нещо не си добре психически, щом се смяташ за Протагор.

А Кашчей с две приказки доказа колко струваш, ама ти се превъзнасяй и си прави сам виртуални свирки, предизвикваш само смях и съжаление у нормалните колеги тук.