Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_plovdiv

Re: Взеха колите на Селския

Мнениеот miro_plovdiv » 21 окт 2009 08:17

Мнафите да го вземат дано,и докато не подпише да не го пускат.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 21 окт 2009 09:23

ей, притеснихте ме. Сега как ще се придвижва Христолов? с жълто такси?

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 21 окт 2009 09:25

Meto_1912 написа:Луксозният мерцедес на все още действащия президент на Ботев е бил прибран вчера преди обяд от лизингова компания.
Вчера са взели единият му Мерцедес, а днес и най-любимият му S600

http://bultras.com/news.php

Ми нека... Нали са му направили предложение, което не може да откаже? "Бетонни обувки за плуване"!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 21 окт 2009 09:36

BultraStyle написа: интересно ми е къде отидоха парите от билетите на мача с цска ?

Явно не са отишли в неговия джоб, защото в противен случай тази тема нямаше да съществува ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 21 окт 2009 11:09

аз мисля ,че са отишли точно в неговото джобче :)

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 21 окт 2009 11:49

Така или иначе - от мача са постъпили не повече от 20 - 22 000 лева. /по-малко от 5000 билета по 4 и 5 лв/. Ако 11-12 хиляди евро е сумата ,която може да скара италианците до степен "консорциума" да се разпадне , или да постави сделка за милиони под въпрос - баси м....а за какво става въпрос ...:roll: Тантелла мио... :oops:

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 21 окт 2009 11:54

Луксозният мерцедес на все още действащия президент на "Ботев" Димитър Христолов е бил прибран вчера преди обяд от лизинговата компания, чрез която е извършена операцията по закупуването му, съобщава “Твоят ден".
Черният немски звяр, модел S 600, е бил иззет заради неплатени вноски, разкри високопоставен източник от стадион "Христо Ботев". Дори се чу, че автомобилът не бил ремонтиран в сервиза, тъй като не било платено автокаското. Както е известно, преди месец по мерцедеса бяха хвърлени камъни от запалянко на "жълто-черните", който дебнеше Христолов в кв. Кършияка. Босът на "канарчетата" е известен със страстта си към поръчковите модели на немския автомобилен концерн. Христолов не бе открит за коментар, тъй като телефонът му е изключен.
"Не мога да коментирам този въпрос", заяви управителят на лизинговата компания "Интерлийз ауто" Иван Фратев. Адвокатът на Христолов Недялко Шилев каза, че клиентът му не го е търсил по този въпрос. И докато босът разрешаваше този проблем, футболистите продължаваха да стоят на сухо. Българските играчи чакаха да бъде спазено обещанието дължимите заплати да им бъдат платени вчера. Вместо това те са били помолени да проявят търпение още 48 часа. Следобед те умуваха дали да изчакат, или да започнат със стачката. Бъдещите босове от Апенините обещали да се издължат на отбора в петък, преди съботното гостуване на "Черноморец" в Бургас. "Решени сме да бойкотираме срещата, ако не ни платят", заявиха родни "канарчета".
Причината за исканата отстъпка, е че в четвъртък ще пристигне нов директор и екип на купувачите от Апенините. За тогава са планувани заключителните преговори с Христолов. Междувременно новото ръководство е уволнило единия от масажистите Антон Стоянов и едната от счетоводителките Таня Чакърова.
Порка мизериа.

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 21 окт 2009 14:46

Вярно ли е това:

Пълна гавра! Раздадоха по 100 лева в Ботев!

сряда, 21 окт 2009 г.

Ненко Балкански - News4000.bg

Чудни неща стават в отбора на Ботев. Днес се случи уникалното - играчите получиха пари. За чудо и приказ! Страхотни европейски банкноти. Спокойно - дъжд от пари не заваля над игрището край Бирената фабрика. Всеки от футболистите получи по 100 лева. Сумата ще стигне на всеки един от играчите да си плаща в продължение на 20 дни билетчетата за Градски транспорт.

Футболистите на Ботев бяха разбудени с радостната новина, че пари има и всички трябва да дойдат в клубните канцеларии в 11 часа сутринта. Футболистите хукнаха към стадиона с неизмити очи, защото думата пари бе забравена от тях след мъдрото управление на най-честния и почтен футболен президент в България - Димитър Христолов.

За изненада на всички - бяха раздадени по 100 лева на калпак. Футболистите са бесни, не е ясно дали отборът най-сетне няма да се вдигне на революция, да бойкотира тренировките и мачовете.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 21 окт 2009 14:55

темата е за колите на селския...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 21 окт 2009 14:57

ми сигорно е верно но теб какво те касае неразбирам а и те са си прави още селския ги разиграва и да му плащат версиите ли даже много са им дали първо сделката факт и тогава ще видят пари неразбрахте ли иначе отиват на опашката зад ирена,кцм и други кредитори.то сеслкия кво ли си мисли тази гад мръсна то отиде 10 кръг излъах поредните да ми платят сметкита за 1 полусезон зимата ще му мисля точно действат според мен италианците ще платят когато сделката стане факт на 100 % иначе по сто лева и само аналгин за възстановяване и ще плащат сигорно само на тяхните хора
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Архив”