Защо? Ако искаха да го задържат Батко и Гонзо никога нямаше да "публикуват" съществуването на тази кауза, пред да го продадат.
Това, което обяви като "клауза" Батков е желаната от него сума, на коята на секундата ще шитне Гарра Дембле някъде. Мисля си дори, че може и да има клауза, но тя да е с далеч по-ниска сума от декларираната от Батков. В момента някой му говори само за тия МИЛИОНИ които стоят едва ли не пред на масата и той понеже е супер алчен облизва сладко мустак, съзнанието му е замъглено и не мисли за друго ... Но от тази продажба печалбата ще бъде единствено финансова и то единствено за Батков, а Левски и феновете ще загубят жестоко много ... във всякакъв план.
Идеята ми е, че всички изявления на Батков са ПР-трикове с цел оправдавание на нежеланата от Синя България и силно желана от него продажба на Дембеле

Аз и милионите фенове на ЛЕВСКИ СОФИЯ казваме НЕ НА ПРОДАЖБАТА НА БОГ ГАРРА ДЕМБЕЛЕ, същото допреди месец под път и над път разправяше и Гонзо, сега какво стана та се обърна така жестоко? Пак ли лъжи г-н Иванов? Замислете се и престанете да играете по гайдата на Батков, защото при неизбежния провал напролет след продажбата ще го отнесеш здравата за "некадърност" и Батков ще си измие ръцете с вас с Ясен по стар и много добре обигран начин ... Г-н Иванов, замислете се ... Ако ти кажеш "НЕ ИСКАМ тази продажба да става", Ганьо няма къде да мърда ... Феновете или Батков? Ти избираш ...