Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Краят на един партиен проект
Иначе по темата-аз лично съм привърженик на максимата-"...по-добре ужасен КРАЙ,отколкото ужас БЕЗ край..."
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

BRF написа:minchev_1951 написа:lisynger написа:За буквата ''ч'' чувал ли си,подуенски мангасар ?
...........................................................................................
С буква "Ч" започва изречението: Четири гола на Силаков в мача ЦСКА-Левски 1-7, а датата е 23.09.1994 година !
Кой е този СиЛаков?
Да помогна:Ч като номер ЧЕТИРИ в отбора на ЦСКА-Христо Стойчков!Датата я знаеш по-добре и от мен,аз не съм по тази част!
ЧЕТВЪРТ финал в УЕФА,също започва с "Ч"

- No Pyro No Fun
- Контакти:
ЛЕВСКИ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР ОТ "А" ГРУПА В ЦЯЛАТА ни ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ, на ЧИЙТО мач нахлува министър на терена и еднолично взима решение за прекратяването на срещата. През 1971 г. в Стара Загора при 1:1 между тима от Подуяне и Берое нахлува вътрешният министър Ангел Солаков, след което стават безредици, инсценирани от органите на МВР. Впоследствие старозагорският тим е изваден от шампионата на "А" РФГ без всякакво основание, само защото се е противопоставил на Левски и разваля кефа на комунистическите велможи и силните на деня. сини
к*рви вие не сте били по-добри от нас.

-
- Контакти:
Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО
След като ГГ стъпка и изплю ЦСКА -изглежда ползата е всеобща на олигархичния кръг,определящ съдбините в А група!Очертаващото изгнание за 3/4 годишен период на ЦСКА вън от елитния(смах)футбол,идва точно навреме за определени отбори!Може би една от причините да откаже ГГ е нежеланието за конфронтация с все по засилващото се влияние на Босовете на Лудогорец, Ботев и традиционно силните от Левски?В така очертаващата се конюнктура е по-добре ЦСКА да започне чистилището от А окръжна,както е по регламент!
No Pyro No Fun написа:ЛЕВСКИ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР ОТ "А" ГРУПА В ЦЯЛАТА ни ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ, на ЧИЙТО мач нахлува министър на терена и еднолично взима решение за прекратяването на срещата. През 1971 г. в Стара Загора при 1:1 между тима от Подуяне и Берое нахлува вътрешният министър Ангел Солаков, след което стават безредици, инсценирани от органите на МВР. Впоследствие старозагорският тим е изваден от шампионата на "А" РФГ без всякакво основание, само защото се е противопоставил на Левски и разваля кефа на комунистическите велможи и силните на деня. сини
Я кажи нещо за :
Ботев
Септември
Пирин
Сливен
и т.н.

Re: Подсигуриха ли се ЛЕВСКИ ,ЛУДОГОРЕЦ,БОТЕВ и ЛИТЕКС ЗА 3/4 ГО
edkodimitrov написа:След като ГГ стъпка и изплю ЦСКА -изглежда ползата е всеобща на олигархичния кръг,определящ съдбините в А група!Очертаващото изгнание за 3/4 годишен период на ЦСКА вън от елитния(смах)футбол,идва точно навреме за определени отбори!Може би една от причините да откаже ГГ е нежеланието за конфронтация с все по засилващото се влияние на Босовете на Лудогорец, Ботев и традиционно силните от Левски?В така очертаващата се конюнктура е по-добре ЦСКА да започне чистилището от А окръжна,както е по регламент!

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
мисля ,че прекалявате с параноята. Това отдавна трябваше да се случи. 

-
- Контакти:
cacho написа:Катто се замисля ние и в А регионална да идем,пак ще сме първи.Докато вие ако отидете не е ясно как ще се върнете с тези калъвки.Защото там само за първо място се дава промоция:-)
..................................................................................................................
Бъдете ПЪРВИ - в "А" /регионална/ и във "В" група. И трети в "Б група!

- No Pyro No Fun
- Контакти:
1palq4o1 написа:No Pyro No Fun написа:ЛЕВСКИ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР ОТ "А" ГРУПА В ЦЯЛАТА ни ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ, на ЧИЙТО мач нахлува министър на терена и еднолично взима решение за прекратяването на срещата. През 1971 г. в Стара Загора при 1:1 между тима от Подуяне и Берое нахлува вътрешният министър Ангел Солаков, след което стават безредици, инсценирани от органите на МВР. Впоследствие старозагорският тим е изваден от шампионата на "А" РФГ без всякакво основание, само защото се е противопоставил на Левски и разваля кефа на комунистическите велможи и силните на деня. сини
Я кажи нещо за :
Ботев
Септември
Пирин
Сливен
и т.н.
Е какво да кажа... аз не споря като всеки левскар че сме репресирани и че не сме били с привилегии... кажете вие нещо. Ние поне прославяме България с европейските си мачове, а вие сте срам за страната.

edkodimitrov написа:След като ГГ стъпка и изплю ЦСКА -изглежда ползата е всеобща на олигархичния кръг,определящ съдбините в А група!Очертаващото изгнание за 3/4 годишен период на ЦСКА вън от елитния(смах)футбол,идва точно навреме за определени отбори!Може би една от причините да откаже ГГ е нежеланието за конфронтация с все по засилващото се влияние на Босовете на Лудогорец, Ботев и традиционно силните от Левски?В така очертаващата се конюнктура е по-добре ЦСКА да започне чистилището от А окръжна,както е по регламент!
Едва ли има нещо вярно в това!