Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот doktora25 » 16 юни 2013 20:39

dunavfc написа:Грасиани,не усещаш ли,че в момента заставаш против интересите на народа ? Не осъзнаваш ли,че се излагаш ? Цяла България е против това правителство,ти тука ни занимаваш с ГЕРБ !? Хората и ГЕРБ не искат,какво искаш повече не мога да разбера ?

Като се организира един контрапротест в подкрепа на правителството, на който повече хора се съберат друга плоча ще обърнеш. И още един въпрос при положение че "цяла България" не иска нито БСП и ДПС, нито ГЕРБ какво според теб ще се случи на едни нови избори на есен?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2013 20:40

dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:Единственото,което ме интересува в момента е отношението на този човек към днешните протести,пък в миналото,ако ще да е бил сериен убиец...Ако ще и Адолф Хитлер да беше,позицията,ако е праивилна,винаги ще спечели моето уважение ;)

Приказките или действията са по-важни за теб 8-)

И двете :) А той показа една много ясна и принципна позиция ;)

На прказки-ДА,ама действията показват съвсем друго ;) Не се заблуждавай от сладкодумното му говорене ;) Не е стока :!: В общи линии искаш да се смени Сергей с човек на Р.Овч.Кой според теб е добрия.Според мен и двамата са еднакво ЗЛО 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот ЦСКА-83 » 16 юни 2013 20:40

На Боко лизачите са излезнали да пият бира на площада.И аз се дразня на тва менте Пеевски и съм твърдо ЗА неговото отстраняване. Курвите на Пожарникаря да......

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 20:41

doktora25 написа:Като се организира един контрапротест в подкрепа на правителството, на който повече хора се съберат друга плоча ще обърнеш. И още един въпрос при положение че "цяла България" не иска нито БСП и ДПС, нито ГЕРБ какво според теб ще се случи на едни нови избори на есен?

С теб си имаме уважението ;)

Кажи, кой организира протестите за по- малко от 12 часа?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот Кашчей » 16 юни 2013 20:42

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:Не съм запознат с миналото му,не ме и касае в момента,защото това което той направи,няма да го стори,нито един управляващ ;)

Как да не те касае бе :? Зимата не скачаше ли срещу цените на тока :? Как е да си зам-министър на Орешарски и в същия момент фирма на жена ти да печели лиценз за износ на ток ;)И ти този ще ми го хвалиш...безценно 8-)

И цените на тока на вътрешния пазар се влияят от износа на ток ли?

Изразил съм се неправилно 8-) Става въпрос за "търговия",а не само "износ".В общи линии става въпрос за посредничество.Купуват от АЕЦ Козлодуй,ТЕЦ-овете и дори от борсите в Румъния и Унгария,защото там цените са по-ниски от тук и го прадават на ЕОН,която пък го продава на нас 8-) Тези неща са калкулирани в сметките ни за ток ;)

Тя и "зелената" енергия е калкулирана.. и цената от Марици-те също.. и "Методата Овчаров" е калкулирана (бял ден да не види тоя мръсник!).Такса високо, такса ниско.. Слава богу, че още не са ми начислили и такса "Прав ток" :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:42

grasiani написа:
dunavfc написа:Надявам се тази тема да не бъде изтрита,защото трябва да послужи като урок и показно за всеки един политик в България,как трябва да се държи един народен представител !
Това което силно ме впечатли в този човек,че намери сили и кураж да отиде директно при хората пред парламента и да поеме цялата помия и омраза към себе си,защото е отговорен и доблестен мъж.
Ненавиждам комунизмът,ненавиждам БСП,но се прекланям пред доблестта на този човек !

Колега я чакай да те захапя и аз малко, ама по друга тема ,много рехав протеста в Русе що така,аз забравих че вие там се управлявате от герб и сте си доволни по принцип,само едни протести си спомням както трябва, само че те бяха преди 1989 година за обгазяването на града,тогава някои градове които сега се пъчат какви страшни протести правят, само могат да си мечтаят за гражданското общество тогава в Русе, дефакто демокрацията и протестите срещу комунизма тръгнаха от Русе, колкото им да и се иска на софиянци да се изкарат големи демократи,сега е много лесно да се правиш на голям бабаит,сега тия почти всички които много знаят ако живееха тогава в онова време щяха да са се скрили като мишки и гък нямаше да кажат.

Да доста рехави протести в Русе,не повече от 100-на човека,зимата беше доста по сериозно ;) Аз към кмета нямам някакви сериозни критики,но към представителя на ГЕРБ в Русе огромни ! Компрометиран човек със съмнително минало и автобиография,такива хора откъснаха доста от подкрепата на хората към ГЕРБ.
Иначе си прав за историческите протести в Русе ;) Всички помнят протестите на гражданите и най-вече на майките против обгазяването на градът ни.Много хора казват,че тук са започнали протестите,които са довели в крайна сметка до края на комунизмът,не мога да го потвърдя,защото тогава съм бил още в тестисите на баща си,но предполагам има нещо вярно ;)

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 16 юни 2013 20:43

Интересно как без да е встъпил в длъжност веднага след избирането му се проведе среща между него, главния прокурор и министъра на МВР:
Днес, 14.06.2013г. в 15.00ч., при главния прокурор се проведе работна среща с министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев и с председателя на Държавна агенция „Национална сигурност" Делян Пеевски. На срещата бяха набелязани основните насоки и приоритети в работата на прокуратурата, министерството и агенцията по противодействието на престъпността.
http://btvnews.bg/bulgaria/noviyat-shef-na-dans-5.html

И като какъв е бил там Пеевски, че да обсъжда начина на противодействие срещу престъпноста?!?
Защо е проведена среща между министъра на МВР,главния прокурор и Пеевски?Прокуратурата трябва да се заеме с тази среща и да разясни кой точно я е поискал.Интересно дали министъра на МВР и главния прокурор ще бъдат наказани (или съдени ако се докаже,че са изнесли класифицирана информация на тази среща) за действията си.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 20:44

GOLEADOR написа:Чудя се защо някои хора си плюят сами върху лицето.До вчера твърдяха,че мечтата им е БСП и ДПС да управляват,а Атака да държи изкъсо всяко назначение и при грешка да ги удря през ръцете.Как БСП имали най-подготвените кадри и именно ТЕ ще ръководят и водят България към просперитет.Сега когато стана ясно,че в кабинета няма професионалисти а само кърлежи и властта премина в ръцете на кръга около СС и жена му , а другата половина поема ДПС и Доган отново реже баницата със съгласието на Атака,тези хора изведнъж почнаха да псуват всичко живо скочило срещу това безобразие.Не им пука,че хора като Кадиев поискаха оставката на СС!Не им пука,че безхаберници без един ден трудов стаж ще управляват област като Благоевград!Не им пука,че зам.-министър на образованието иска да цензурира Ботев и Вазов!Знам,че това тях не ги брига,но българите не искаме такова правителство и за това колкото по-бързо уродите от кабинета "Орешарски" си тръгнат,толкова по-добре за страната ни!

Един куп глупости си изписал. Единственото вярно е за Кадиев, но това са вътрешнопартийни битки. Кой какъв експерт е ще видим, когато правителството заработи. Досега никой не е посягал на 100 те дни, но това никой не го брига. Ще го преглътнем, но оставка НЯМА да има. Не и докато не се гласуват някои неща и не се свършат някои работи.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот Синьо сърце » 16 юни 2013 20:45

ЦСКА-83 написа:На Боко лизачите са излезнали да пият бира на площада.И аз се дразня на тва менте Пеевски и съм твърдо ЗА неговото отстраняване. Курвите на Пожарникаря да......

Ще те баннат, оплакват се, че им викаме герберасти... :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:46

CTAHKO написа:На прказки-ДА,ама действията показват съвсем друго ;) Не се заблуждавай от сладкодумното му говорене ;) Не е стока :!: В общи линии искаш да се смени Сергей с човек на Р.Овч.Кой според теб е добрия.Според мен и двамата са еднакво ЗЛО 8-)

Правиш си грешни изводи за моето впечатление ;) Изобщо не претендирам,че Кадиев е чиста личност,аз коментирам само и единствено това,че имаше куражът да се яви в епицентъра на протестите и да поеме цялата негативна енергия на хората ;) Искам Сергей вън от политиката,ама изобщо нямам претенции,кой ще го наследи ;)

Върни се в “Архив”