grasiani написа:dunavfc написа:Надявам се тази тема да не бъде изтрита,защото трябва да послужи като урок и показно за всеки един политик в България,как трябва да се държи един народен представител !
Това което силно ме впечатли в този човек,че намери сили и кураж да отиде директно при хората пред парламента и да поеме цялата помия и омраза към себе си,защото е отговорен и доблестен мъж.
Ненавиждам комунизмът,ненавиждам БСП,но се прекланям пред доблестта на този човек !
Колега я чакай да те захапя и аз малко, ама по друга тема ,много рехав протеста в Русе що така,аз забравих че вие там се управлявате от герб и сте си доволни по принцип,само едни протести си спомням както трябва, само че те бяха преди 1989 година за обгазяването на града,тогава някои градове които сега се пъчат какви страшни протести правят, само могат да си мечтаят за гражданското общество тогава в Русе, дефакто демокрацията и протестите срещу комунизма тръгнаха от Русе, колкото им да и се иска на софиянци да се изкарат големи демократи,сега е много лесно да се правиш на голям бабаит,сега тия почти всички които много знаят ако живееха тогава в онова време щяха да са се скрили като мишки и гък нямаше да кажат.
Да доста рехави протести в Русе,не повече от 100-на човека,зимата беше доста по сериозно

Аз към кмета нямам някакви сериозни критики,но към представителя на ГЕРБ в Русе огромни ! Компрометиран човек със съмнително минало и автобиография,такива хора откъснаха доста от подкрепата на хората към ГЕРБ.
Иначе си прав за историческите протести в Русе

Всички помнят протестите на гражданите и най-вече на майките против обгазяването на градът ни.Много хора казват,че тук са започнали протестите,които са довели в крайна сметка до края на комунизмът,не мога да го потвърдя,защото тогава съм бил още в тестисите на баща си,но предполагам има нещо вярно