ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот No Pyro No Fun » 17 юли 2013 19:26

Шампиони сме тая година.
Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 юли 2013 19:28

Red Warrior написа:
CSKA69 написа:Хах откъде изпълзяха тези защитници на ''специалиста'' от село Плоски?! Само да ви светна,че поема отбора за ЧЕТВЪРТИ път, а в нито един от предишните негови престои НЕ ДОКАЗА, ама по никакъв начин, че заслужава да е начело на велик отбор като ЦСКА - купена титла от Божков през 2002/2003 (13 поредни победи есента - уот да фак) и последвало нечовешко осиране срещу Галатасарай и срамно отпадане от Торпедо.. лесна титла през 2008/2009 заради кредитите на Томов, гарнирана с куп измислени бразилци и португалци и нов срам срещу Тулуза.. да припомням ли резИлтатите му в периода на ТИТАН?! Ами приятелския хикс с отборчето от Подуяне 2008-а за да помогне на синчето на ''добрия му приятел Иван Вуцов''?!!! НЕ, НЕ И НЕ! От сега го почвам и никаква пощада, докато не стане факт - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на Тройчо Торпедов Тулузки от село Мура, Симитлийско.. герой от Прага :evil: :evil: :evil:

Кого почваш бе смешник! Разбрахме, че не искаш Стойчо Младенов, сега очаквам да кажеш КОГО искаш за треньор на ЦСКА и те почвам аз!

Методи Деянов,Ангел Червенков, дори Ферарио Спасов са къде,къде по-добри варианти от него.. Иначе аз съм си казвал мнението доста пъти във форума на гонг, ще го напиша и тук - не считам, че имаме достатъчно качествени български специалисти; нивото на българските треньори е много ниско, така че - ЧУЖДЕНЕЦ !
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2013 19:32

Айде стига де! :evil:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 юли 2013 19:34

Какво стига, писна ми от такива гнусари от крайния квартал регистрирали се като ЦСКА, а са говеда по душа. Ако иска да помогне на отбора - събота 20:00 ч. е началото!

CSKA69, помниш ли Стойчо в какъв момент пое отбора миналата година? И беше на 90 минути от титлата с Паун, Галчев, Трифонов, Присо, юношата Грънчов и Карачанаков, който не беше играл титуляр. Кой се изгаври с говедата и стана с 16 точки преднина шампион. Къде са другите милеещи за ЦСКА? Ти разбираш ли и другите, които се появяват само когато има кой да оплюят, че само Стойчо се нави да поеме отбора в тоя труден момент с -10 000 000 в сметката?

Мето Деянов има опит само с млади играчи (юноши), кога е водил мъжки отбор и то в "А" група, най-великия български отбор, винаги с големи очаквания от всички. Много си смешен, като говориш на изуст.
Ангел Червенков по-добър вариант от Стойчо? :lol:
Ферарио Спасов? Той, ако беше толкова добър треньор нямаше да го уволнят от Ботев.
Последна промяна от Червени_шампиони на 17 юли 2013 19:34, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 юли 2013 19:34

CSKA69 написа:
Red Warrior написа:
CSKA69 написа:Хах откъде изпълзяха тези защитници на ''специалиста'' от село Плоски?! Само да ви светна,че поема отбора за ЧЕТВЪРТИ път, а в нито един от предишните негови престои НЕ ДОКАЗА, ама по никакъв начин, че заслужава да е начело на велик отбор като ЦСКА - купена титла от Божков през 2002/2003 (13 поредни победи есента - уот да фак) и последвало нечовешко осиране срещу Галатасарай и срамно отпадане от Торпедо.. лесна титла през 2008/2009 заради кредитите на Томов, гарнирана с куп измислени бразилци и португалци и нов срам срещу Тулуза.. да припомням ли резИлтатите му в периода на ТИТАН?! Ами приятелския хикс с отборчето от Подуяне 2008-а за да помогне на синчето на ''добрия му приятел Иван Вуцов''?!!! НЕ, НЕ И НЕ! От сега го почвам и никаква пощада, докато не стане факт - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на Тройчо Торпедов Тулузки от село Мура, Симитлийско.. герой от Прага :evil: :evil: :evil:

Кого почваш бе смешник! Разбрахме, че не искаш Стойчо Младенов, сега очаквам да кажеш КОГО искаш за треньор на ЦСКА и те почвам аз!

Методи Деянов,Ангел Червенков, дори Ферарио Спасов са къде,къде по-добри варианти от него.. Иначе аз съм си казвал мнението доста пъти във форума на гонг, ще го напиша и тук - не считам, че имаме достатъчно качествени български специалисти; нивото на българските треньори е много ниско, така че - ЧУЖДЕНЕЦ !

Методи Деянов е с треньорски опит колкото си и ти. Айде малко да понатрупа стаж, а не да се учи в ЦСКА. Червенков и Феро са треньори средна ръка и нямат характер да са начело на червените. Не може да става и дума да се сравняват със Стойчо Младенов. Единствените треньори на нивото на Стойчо в България са Паро Никодимов, който вече е на възраст и Херо, който си е синичък. Стига сте внасяли напрежение в ЦСКА. Това е най-тежкият момент в историята на най-великият български клуб!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 17 юли 2013 19:35

CSKA69 написа:
Red Warrior написа:

явно на много места пишеш тия простотии и на мог места хората ти се смеят, та сис е объркал малко- това е форума на гонг, да знаеш.
а иначе, че си неадекватен си е факт и ще те оставя сам със себе си, дано се успокоиш скоро...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2013 19:37

Червени_шампиони написа:Какво стига, писна ми от такива гнусари от крайния квартал регистрирали се като ЦСКА, а са говеда по душа. Ако иска да помогне на отбора - събота 20:00 ч. е началото!

CSKA69, помниш ли Стойчо в какъв момент пое отбора миналата година? И беше на 90 минути от титлата с Паун, Галчев, Трифонов, Присо, юношата Грънчов и Карачанаков, който не беше играл титуляр. Кой се изгаври с говедата и стана с 16 точки преднина шампион. Къде са другите милеещи за ЦСКА? Ти разбираш ли и другите, които се появяват само когато има кой да оплюят, че само Стойчо се нави да поеме отбора в тоя труден момент с -10 000 000 в сметката?

Мето Деянов има опит само с млади играчи (юноши), кога е водил мъжки отбор и то в "А" група, най-великия български отбор, винаги с големи очаквания от всички. Много си смешен, като говориш на изуст.
Ферарио Спасов? Той, ако беше толкова добър треньор нямаше да го уволнят от Ботев.

[offtopic]Няма лошо да си спорите, само си подбирайте изразните средства.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 юли 2013 19:41

vaskonti написа:
Червени_шампиони написа:Какво стига, писна ми от такива гнусари от крайния квартал регистрирали се като ЦСКА, а са говеда по душа. Ако иска да помогне на отбора - събота 20:00 ч. е началото!

[offtopic]Няма лошо да си спорите, само си подбирайте изразните средства.[/offtopic]

Аз се ограничих до "смешник". Най ми е неприятно да споря с фенове на ЦСКА, но да не забравяме, че до последно имаше такива, които подкрепяха боклуците, така че....всичко си има граници.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 юли 2013 19:43

Момчета, фенщината ви пречи да мислите и да преценявате трезво, така че спорът е безсмислен - за вас глупости, за мен са си истина, която животът с течение на времето е доказал - теоретично и практично хахаха Лека ви вечер!

ПП - Трето поколение ЦСКА-р съм, така че моля ви, имайте интелигентността да не ме причислявате към ОНЕЗИ от Крайния квартал, само защото имам различно мнение от вашето.. ОК? ;)
Последна промяна от CSKA69 на 17 юли 2013 19:45, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 юли 2013 19:45

Грънчов ще играе десен бек, а понякога може би ще играе в центъра, Апостол може да играе и като опорен халф, поне топката изнася добре..

Върни се в “Архив”