ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- No Pyro No Fun
- Контакти:
Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013
Red Warrior написа:CSKA69 написа:Хах откъде изпълзяха тези защитници на ''специалиста'' от село Плоски?! Само да ви светна,че поема отбора за ЧЕТВЪРТИ път, а в нито един от предишните негови престои НЕ ДОКАЗА, ама по никакъв начин, че заслужава да е начело на велик отбор като ЦСКА - купена титла от Божков през 2002/2003 (13 поредни победи есента - уот да фак) и последвало нечовешко осиране срещу Галатасарай и срамно отпадане от Торпедо.. лесна титла през 2008/2009 заради кредитите на Томов, гарнирана с куп измислени бразилци и португалци и нов срам срещу Тулуза.. да припомням ли резИлтатите му в периода на ТИТАН?! Ами приятелския хикс с отборчето от Подуяне 2008-а за да помогне на синчето на ''добрия му приятел Иван Вуцов''?!!! НЕ, НЕ И НЕ! От сега го почвам и никаква пощада, докато не стане факт - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на Тройчо Торпедов Тулузки от село Мура, Симитлийско.. герой от Прага![]()
![]()
Кого почваш бе смешник! Разбрахме, че не искаш Стойчо Младенов, сега очаквам да кажеш КОГО искаш за треньор на ЦСКА и те почвам аз!
Методи Деянов,Ангел Червенков, дори Ферарио Спасов са къде,къде по-добри варианти от него.. Иначе аз съм си казвал мнението доста пъти във форума на гонг, ще го напиша и тук - не считам, че имаме достатъчно качествени български специалисти; нивото на българските треньори е много ниско, така че - ЧУЖДЕНЕЦ !

Айде стига де! 
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Червени_шампиони
- Контакти:
Какво стига, писна ми от такива гнусари от крайния квартал регистрирали се като ЦСКА, а са говеда по душа. Ако иска да помогне на отбора - събота 20:00 ч. е началото!
CSKA69, помниш ли Стойчо в какъв момент пое отбора миналата година? И беше на 90 минути от титлата с Паун, Галчев, Трифонов, Присо, юношата Грънчов и Карачанаков, който не беше играл титуляр. Кой се изгаври с говедата и стана с 16 точки преднина шампион. Къде са другите милеещи за ЦСКА? Ти разбираш ли и другите, които се появяват само когато има кой да оплюят, че само Стойчо се нави да поеме отбора в тоя труден момент с -10 000 000 в сметката?
Мето Деянов има опит само с млади играчи (юноши), кога е водил мъжки отбор и то в "А" група, най-великия български отбор, винаги с големи очаквания от всички. Много си смешен, като говориш на изуст.
Ангел Червенков по-добър вариант от Стойчо?
Ферарио Спасов? Той, ако беше толкова добър треньор нямаше да го уволнят от Ботев.
CSKA69, помниш ли Стойчо в какъв момент пое отбора миналата година? И беше на 90 минути от титлата с Паун, Галчев, Трифонов, Присо, юношата Грънчов и Карачанаков, който не беше играл титуляр. Кой се изгаври с говедата и стана с 16 точки преднина шампион. Къде са другите милеещи за ЦСКА? Ти разбираш ли и другите, които се появяват само когато има кой да оплюят, че само Стойчо се нави да поеме отбора в тоя труден момент с -10 000 000 в сметката?
Мето Деянов има опит само с млади играчи (юноши), кога е водил мъжки отбор и то в "А" група, най-великия български отбор, винаги с големи очаквания от всички. Много си смешен, като говориш на изуст.
Ангел Червенков по-добър вариант от Стойчо?
Ферарио Спасов? Той, ако беше толкова добър треньор нямаше да го уволнят от Ботев.
Последна промяна от Червени_шампиони на 17 юли 2013 19:34, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
CSKA69 написа:Red Warrior написа:CSKA69 написа:Хах откъде изпълзяха тези защитници на ''специалиста'' от село Плоски?! Само да ви светна,че поема отбора за ЧЕТВЪРТИ път, а в нито един от предишните негови престои НЕ ДОКАЗА, ама по никакъв начин, че заслужава да е начело на велик отбор като ЦСКА - купена титла от Божков през 2002/2003 (13 поредни победи есента - уот да фак) и последвало нечовешко осиране срещу Галатасарай и срамно отпадане от Торпедо.. лесна титла през 2008/2009 заради кредитите на Томов, гарнирана с куп измислени бразилци и португалци и нов срам срещу Тулуза.. да припомням ли резИлтатите му в периода на ТИТАН?! Ами приятелския хикс с отборчето от Подуяне 2008-а за да помогне на синчето на ''добрия му приятел Иван Вуцов''?!!! НЕ, НЕ И НЕ! От сега го почвам и никаква пощада, докато не стане факт - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на Тройчо Торпедов Тулузки от село Мура, Симитлийско.. герой от Прага![]()
![]()
Кого почваш бе смешник! Разбрахме, че не искаш Стойчо Младенов, сега очаквам да кажеш КОГО искаш за треньор на ЦСКА и те почвам аз!
Методи Деянов,Ангел Червенков, дори Ферарио Спасов са къде,къде по-добри варианти от него.. Иначе аз съм си казвал мнението доста пъти във форума на гонг, ще го напиша и тук - не считам, че имаме достатъчно качествени български специалисти; нивото на българските треньори е много ниско, така че - ЧУЖДЕНЕЦ !
Методи Деянов е с треньорски опит колкото си и ти. Айде малко да понатрупа стаж, а не да се учи в ЦСКА. Червенков и Феро са треньори средна ръка и нямат характер да са начело на червените. Не може да става и дума да се сравняват със Стойчо Младенов. Единствените треньори на нивото на Стойчо в България са Паро Никодимов, който вече е на възраст и Херо, който си е синичък. Стига сте внасяли напрежение в ЦСКА. Това е най-тежкият момент в историята на най-великият български клуб!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- captain_drifuss
- Контакти:
CSKA69 написа:Red Warrior написа:CSKA69 написа:Хах откъде изпълзяха тези защитници на ''специалиста'' от село Плоски?! Само да ви светна,че поема отбора за ЧЕТВЪРТИ път, а в нито един от предишните негови престои НЕ ДОКАЗА, ама по никакъв начин, че заслужава да е начело на велик отбор като ЦСКА - купена титла от Божков през 2002/2003 (13 поредни победи есента - уот да фак) и последвало нечовешко осиране срещу Галатасарай и срамно отпадане от Торпедо.. лесна титла през 2008/2009 заради кредитите на Томов, гарнирана с куп измислени бразилци и португалци и нов срам срещу Тулуза.. да припомням ли резИлтатите му в периода на ТИТАН?! Ами приятелския хикс с отборчето от Подуяне 2008-а за да помогне на синчето на ''добрия му приятел Иван Вуцов''?!!! НЕ, НЕ И НЕ! От сега го почвам и никаква пощада, докато не стане факт - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на Тройчо Торпедов Тулузки от село Мура, Симитлийско.. герой от Прага![]()
![]()
явно на много места пишеш тия простотии и на мог места хората ти се смеят, та сис е объркал малко- това е форума на гонг, да знаеш.
а иначе, че си неадекватен си е факт и ще те оставя сам със себе си, дано се успокоиш скоро...
Червени_шампиони написа:Какво стига, писна ми от такива гнусари от крайния квартал регистрирали се като ЦСКА, а са говеда по душа. Ако иска да помогне на отбора - събота 20:00 ч. е началото!
Ангел Червенков по-добър вариант от Стойчо?![]()
[offtopic]Няма лошо да си спорите, само си подбирайте изразните средства.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
- Red Warrior
- Контакти:
vaskonti написа:Червени_шампиони написа:Какво стига, писна ми от такива гнусари от крайния квартал регистрирали се като ЦСКА, а са говеда по душа. Ако иска да помогне на отбора - събота 20:00 ч. е началото!
Ангел Червенков по-добър вариант от Стойчо?![]()
[offtopic]Няма лошо да си спорите, само си подбирайте изразните средства.[/offtopic]
Аз се ограничих до "смешник". Най ми е неприятно да споря с фенове на ЦСКА, но да не забравяме, че до последно имаше такива, които подкрепяха боклуците, така че....всичко си има граници.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Момчета, фенщината ви пречи да мислите и да преценявате трезво, така че спорът е безсмислен - за вас глупости, за мен са си истина, която животът с течение на времето е доказал - теоретично и практично хахаха Лека ви вечер!
ПП - Трето поколение ЦСКА-р съм, така че моля ви, имайте интелигентността да не ме причислявате към ОНЕЗИ от Крайния квартал, само защото имам различно мнение от вашето.. ОК?
ПП - Трето поколение ЦСКА-р съм, така че моля ви, имайте интелигентността да не ме причислявате към ОНЕЗИ от Крайния квартал, само защото имам различно мнение от вашето.. ОК?
Последна промяна от CSKA69 на 17 юли 2013 19:45, променено общо 1 път.

Грънчов ще играе десен бек, а понякога може би ще играе в центъра, Апостол може да играе и като опорен халф, поне топката изнася добре..