polit56 написа:
Има, но аз вече съм ги свършил:))))
[offtopic]А, добре, защото ако само това беше значи аз вече е трябвало да си сложа въжето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
polit56 написа:
Има, но аз вече съм ги свършил:))))
glarus_ds написа:vaskonti написа:ralka_levskarka написа:Като му видях колко олиогофренски я изрита ми е ясен. А за какво тоя така си протяга крака?! Къде е топката, къде му е крака?! На всеки му е ясно, че няма да я стигне и малоумен ще го разбере. Аз не знам какво всички се разпищяха като и вас (ЦСКА) са ви бутали, и Ботев, и Лудогорец, Литекс не са ли!? Вие изкарахте, едва ли не, Левски най- бутания отбор. Само дето тоя сезон има свирена за тях една или две дузпи (не съм сигурна) и всичко голове, които Карвальо е вкарал бяха редовни. Значи това е първата ситуация, която се дискутира така от около .. 20 мача. После го били купили, повярвайте ми, те, ако искаха да купят някой съдия щеше да е този в ПловдивBadBoy написа:
Ето ТОВА е правилният ъгъл. Твоят стоп кадър е възможно най-погрешния ъгъл за поглед върху ситуацията!
Тук като гледам кракът на Цветков е поне на 30см в страни? Как ли обаче ще изглежда ако се снима от гледна точка на отсрещната врата?
Може може, но вие как сте сигурни, че двата кадъра са стопирани по едно и също време? Може втория кадър да е с няколко стотни закъснял. Примерно казвам
sin4ec написа:Аз не разбирам защо се чепка още тази ситуация, след като е ясна! Всички кадри и видео са изгледани! Хронологията:
-първа съдийска грешка-2 метра засада на играча на Литекс-неотсъдена.
-втора съдийска грешка-игра с ръка-неотсъдена.
-трета съдийска грешка-засада след игра с глава на оранжев играч при центрирането-неотсъдена.
-четвърта съдийска грешка-отсъждане на несъществуващ фаул, който възпрепятства отбелязване на гол за Литекс.
Да видим сега какво се случва. Приятелите на Левски не коментират първите три грешки, явно те са в реда на нещата. Фокусират се върху четвъртата, която ощетява Литекс. Само че има една малка подробност-ако не бяха тези 3( три!) поредни съдийски грешки в рамките на тази ситуация, то до четвъртата няма да се стигне въобще!
Предполагаме, че четвъртата я няма и голът е зачетен. Тогава претенциите на сините щяха да са съвсем основателни и нямаше кой да ги оспори! Обаче кой щеше да го бърка тая работа? Сиреч, признаваме три несправедливости като нормални, а на четвъртата скачаме като матросовци? Айде стига...
Това обаче за тях не е новост, преди време умишлено вкарваха топката във вратата след сигнал, а после виеха по медиите за 2, 3 , 5 отменени гола! Та решението снощи, макар и грешно по принцип, беше справедливо с оглед развитието на ситуацията! На резултата не е повлияно по никакъв начин. Това е положението.
petko.h.markov написа:sin4ec написа:Аз не разбирам защо се чепка още тази ситуация, след като е ясна! Всички кадри и видео са изгледани! Хронологията:
-трета съдийска грешка-засада след игра с глава на оранжев играч при центрирането-неотсъдена.
-четвърта съдийска грешка-отсъждане на несъществуващ фаул, който възпрепятства отбелязване на гол за Литекс.
Да видим сега какво се случва. Приятелите на Левски не коментират първите три грешки, явно те са в реда на нещата. Фокусират се върху четвъртата, която ощетява Литекс. Само че има една малка подробност-ако не бяха тези 3( три!) поредни съдийски грешки в рамките на тази ситуация, то до четвъртата няма да се стигне въобще!
Предполагаме, че четвъртата я няма и голът е зачетен. Тогава претенциите на сините щяха да са съвсем основателни и нямаше кой да ги оспори! Обаче кой щеше да го бърка тая работа? Сиреч, признаваме три несправедливости като нормални, а на четвъртата скачаме като матросовци? Айде стига...
Това обаче за тях не е новост, преди време умишлено вкарваха топката във вратата след сигнал, а после виеха по медиите за 2, 3 , 5 отменени гола! Та решението снощи, макар и грешно по принцип, беше справедливо с оглед развитието на ситуацията! На резултата не е повлияно по никакъв начин. Това е положението.
Една подробност ако позволиш.Първата съдийска грешка не е при тази ситуация.В друго време е!
petko.h.markov написа:Една подробност ако позволиш.Първата съдийска грешка не е при тази ситуация.В друго време е!
sin4ec написа:petko.h.markov написа:Една подробност ако позволиш.Първата съдийска грешка не е при тази ситуация.В друго време е!
Сега като гледам, е твърде вероятно да си прав...
sin4ec написа:Интересно обаче защо страничния е наказан с 15 мача. Явно става дума за тези ситуации, плюс случката Карвальо-играч на Литекс първото, за която днес синият нападател е наказан. Там се сдърпаха двамата и първо единия, после другия си посегнаха, а играчът на Литекс откровено симулира! Подобни неща има в почти всеки мач, но тук нещата се раздуха и стана една мътна и кървава.
sin4ec написа:Аз не разбирам защо се чепка още тази ситуация, след като е ясна! Всички кадри и видео са изгледани! Хронологията:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта