masona84 написа:Тези дни седя слушам тези така наречени радетели на българският волейбол и се чудя да се смея ли да плача ли.
В понеделник гледам интервю на Любо Ганев по тв7.В което той казва до момента няма постъпила оставка на Радо и аз силно се надявам да няма такава и той да продължи да работи с отбора до края на договора си.Данчо- ментата(Лазаров) вчера също ни убеждаваше ,че ако Радо е готов на компромис няма проблем да води отбора,че видите ли инженерчето лично се обадил на Бойко преди месец да помоли Радо да остане само 24ч преди това го е уволнил.дОТУК добре но какво следва вчера на пресконференцията тези "закрилници" и мислещи само за доброто на бълг.волейбол се опитваха да ни убедят,че Стойчев е абсолютен некадърник.Поставиха под съмнение дори,че е постигнал нещо,За тях явно 3 световен клубен шампион е нищо,да не изреждам всичките му титли.Че видите ли благодарение на многото пари в Тренто е спечелил всичко и те дори без треньор са щели да имат същите успехи,а дали знаят колко е бюджета на ЗЕНИТ?и защо те нямат същите успехи?.Много ми е любопитно след като този човек за тях е некадърен защо искат той да води отбора на олимпиадата .Та нали вчера един час ни убеждаваха ,че мислят само доброто на волейбола,пък искат да ни пратят със "най-слабият" треньор в света на най-големият спортен форум.Изводите са два за мен лично,тези хора или са лицемери или искат да се провалим.
Тези "радетели" мислят само за доброто на джоба си. И не само във волейбола, във всички сфери на българския идиличен живот!!!