Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 16:30

danibol написа:Какво предизвика тази загуба. Костов сбърка с оставката. Може и да са го накарали. Защо сега не върнат Мъри. Условията му са: без Гонзо, 15 000 заплата и Батков да му върне 100 000 от предишни дългове. За Гонзо няма кой да им се сърди много, а финанси в клуба има( толкова спонсори).

Не е въпросът за Гонзо и сърдене!Ако всеки кандидат-треньор почне да "иска този за директор" или "да не иска онзи за директор",къде ще му излезе края?Не съм чул на Запад,че и на Изток,треньорите да си "избират" директорите!А ти?

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 мар 2012 16:30

Chelsea Forever написа:
pirinblg2 написа:Шанса да е Стоилов към този момент е не повече от 5%. И защо смятате че Тонев ще си вкара автогол с Гонзо??? Точно по този начин ще изхвърли Гонзо от Левски..... провал като тренер и лятото си заминава от клуба няма да има никаква длъжност което ще очисти пътя за Стоилов!!!!

Ами ние до лятото какво ще правим???

Ще потъваме от срам, какво друго?

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 16:31

hrclspr12 написа:Добре, но защо Стоилов винаги се хваща за оная работа? Много е невъзпитан.

А ти само там ли гледаш? Ако си заинтересован физически питай го!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 мар 2012 16:31

С Гонзо треньор ще запишем победи само над Калиакра, Видима и Светкавица до края на сезона и евентуално над Локо Сф и Берое, ама евентуално. Другите мачове ги отпишете най-много да измъкнем някой друг Х и това е!!! Ква титла, ква Европа, кви 5 лева с треньор като Гонзо, ох Боже!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 16:32

blue avalanche написа:
danibol написа:Какво предизвика тази загуба. Костов сбърка с оставката. Може и да са го накарали. Защо сега не върнат Мъри. Условията му са: без Гонзо, 15 000 заплата и Батков да му върне 100 000 от предишни дългове. За Гонзо няма кой да им се сърди много, а финанси в клуба има( толкова спонсори).

Не е въпросът за Гонзо и сърдене!Ако всеки кандидат-треньор почне да "иска този за директор" или "да не иска онзи за директор",къде ще му излезе края?Не съм чул на Запад,че и на Изток,треньорите да си "избират" директорите!А ти?

ДА! И за това отказват да стават треньори. Не мислиш ли че отказите на голяма част от треньорите да работят с гонзо, може да се окаже че причината е в него?
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
zaho_baho
Контакти:

Мнениеот zaho_baho » 27 мар 2012 16:33

blue avalanche написа:

ДА ТАКА Е!Но с малката разлика ,че там некадърния директор го гонят доста преди разговорите с кандидат-треньора.
НЕ на "Lafka"!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 16:34

Chelsea Forever написа:
pirinblg2 написа:Шанса да е Стоилов към този момент е не повече от 5%. И защо смятате че Тонев ще си вкара автогол с Гонзо??? Точно по този начин ще изхвърли Гонзо от Левски..... провал като тренер и лятото си заминава от клуба няма да има никаква длъжност което ще очисти пътя за Стоилов!!!!

Ами ние до лятото какво ще правим???

Ще слушаме как ще видим един по-силен Левски още на следващия мач, после на другия, на третия и така докато Мустака и Тонев не осъзнаят, каква малоумна грешка са направили или докато агитката не вземе нещата в свой ръце (както от НКП-то писаха, че щели да направят).
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 27 мар 2012 16:34

Не знам защо още има хора (в това число и Батков), които си мислят че Гонзо може да е треньор на Левски. Аз не помня да сме имали треньор или директор, когото да сме търпяли толкова дълго, след поредица от провали. Ето примера - махнахме Костов след 2 загуби, а колко имаше Гонзо есента? Боримиров го махнаха с Кокала, понеже били тандем, а колко треньора се смениха, откакто Гонзо е директор? Просто не знам с какви очи този човек би могъл отново да застане начело на отбора.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 16:35

Може и николета да е, поне ще има надУхване на играчите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 16:35

rocknrolla написа:
hrclspr12 написа:Те тези тартори на т. нар. "агитка" разбират от футбол, колкото от ядрена физика.

Всичко в Левски тръгна надолу откакто беше сменено ръководството на НКП , няколко години дума не дадоха да се прознесе срещу Боратков ,изгониха публиката от стадиона ,конфронтираха се със сектор А и т.н. и т.н.

Много точно! Успяха да разцепят публиката не и без помоща на гонзо - "разбирачи" и т.н. в момента конфронтацията се поддържа активно и от гаджев! Б много плюят по А, но когато даваме пари във фонда или пращаме смс-и тогава сме Левскари?!?!? Просто анархията която настъпи с овластяването на гонзо е на всякъде!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Върни се в “Архив”