Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!

Мнениеот sedem_!_dva » 10 май 2009 23:58

david_villa написа:
...
Има един лаф, че най-големите европейски мачове на "Левски" са с ЦСКА. Отговори си сам къде ЦСКА си е съсредоточавал силите тогава...

Явно не е там, където си мислиш. :D Поне последните 20-тина години го показват. :lol:
Особено смешни бяха новите фланелки, в които си бяхте сложили вашите успехи в Европа с/у средни отбори(по-точно елеминираните отбори), след 1990 година... и това бяха Шахтьор Донецк и Байер Леверкузен... за 20 години :shock: :shock: :shock: Освен : СМЕШНИ СТЕ :!: СМЕШНИ СТЕ :!: друго не мога да извикам... :D
Последна промяна от sedem_!_dva на 11 май 2009 00:04, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

bajsa6o
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот bajsa6o » 10 май 2009 23:59

slavia_forever, няма да ти кажа, че не си прав. А по изказването ти (което се различава от доста изказвания във форума) си мисля, че би трябвало да си ме разбрал. Интелектуалният ти багаж поне говори за това. Футболът е преди всичко емоция и когато на терена не ти я осигуряват се отива към други неща - например история. И на мен и на теб ти е ясно, че дали Левски или чорбата отидат на евротурнирите ще се усерат. Но просто ми е кеф като левскар, че бихме чорбата и им натрихме свинските зурли - епитетите са част от емоцията. Кофти ми е за тебе, че трябва да се обръщаш преди всичко към историята, но ми е кеф, че на свинете им се налага да го сторят след вчерашния мач (който очевидно е с класи под европейския) - разбираш ме нали? Кеф ми е, че "духльото-чичовото" си е скъсал гъза от яд, че Левски му затвори голямата уста - "очевадно било, че чорбата играела по-добре" - ами като играе що не би?!! Кеф ми е брато - това е!

gonzo_fun
Контакти:

Мнениеот gonzo_fun » 11 май 2009 00:00

отбор без лидер / личност / е като стадо без пастир. защо тогава всички прасета броите бербатов за ваш ?

Потребителски аватар
bomberman64

Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....

Мнениеот bomberman64 » 11 май 2009 00:05

ей пичове забелязвате ли че чорбарите ги няма във форума, тук таме някой се обажда ,дни преди мача бяха като фурии а сега йок както би казал тяхния супер реализатор дурмуш али саид ходжа :D а познайте защо ги няма тази вечер?вчера след мача пуснах тема,,сашо диков търси две дузпи за цска,,може някой да е забелязал ,но някой от умниците тук я делна, защо ли?знаете кои са умниците тук. сашо диков е пропаднал тип който рови в лайната да прави смърдящи новинки
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 май 2009 00:07

bajsa6o написа:slavia_forever, няма да ти кажа, че не си прав. А по изказването ти (което се различава от доста изказвания във форума) си мисля, че би трябвало да си ме разбрал. Интелектуалният ти багаж поне говори за това. Футболът е преди всичко емоция и когато на терена не ти я осигуряват се отива към други неща - например история. И на мен и на теб ти е ясно, че дали Левски или чорбата отидат на евротурнирите ще се усерат. Но просто ми е кеф като левскар, че бихме чорбата и им натрихме свинските зурли - епитетите са част от емоцията. Кофти ми е за тебе, че трябва да се обръщаш преди всичко към историята, но ми е кеф, че на свинете им се налага да го сторят след вчерашния мач (който очевидно е с класи под европейския) - разбираш ме нали? Кеф ми е, че "духльото-чичовото" си е скъсал гъза от яд, че Левски му затвори голямата уста - "очевадно било, че чорбата играела по-добре" - ами като играе що не би?!! Кеф ми е брато - това е!

Акцента е върху това, любовта към твоя клуб, да не се измерва с омразата към другия.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 11 май 2009 00:09

Дано винаги да има такъв като Гонзо, аз винаги съм му правил евала за хъса с който е играл срещу ЦСКА, това понякога е достатъчно за привържениците на един отбор..... определени мачове но срещу определен отбор по най-подходящия начин, за да те запомнят. Такива футболисти като него са необходими на всеки отбор и са само в полза на страната и първенството. За съжаление трябва да се съглася и с това, че титлите са показателни и хубаво нещо, но за съжаление победите над Левски не са по-малко от значение и тогава титлата си е още по-сладка.... това си е мое мнение. А относно евро успехите на двата отбора, момчета от Левски браво за сезона в УЕФА, гледах мачовете с мои приятели левскари и бях за българския отбор... но за влизане в групите на КЕШ- браво, но да не забравяме с кого играхте и с кого трябваше да игрете, успеха си е факт, но.... нека да гледаме нещата реално, каквито си бяха. Успех и нека по-добрия докрая стане шампион, на терена не някъде другаде, иска ми се да вярвам че всичко се решава там.

bajsa6o
Контакти:

Мнениеот bajsa6o » 11 май 2009 00:19

Това е феномен - работиш с колегите си, шегувате се, смеете се, обядвате заедно и ... се бъзикате на тема футбол, защото ти си от един, а той от друг отбор. И утре на стадиона сте освирепели един срещу друг, но не е баш така, защото никой от вас не си представя, че срещу него стои точно колегата му, а чорбарите или някои други. Така е и по света - навсякъде има вечни дербита, навсякъде се заяждат преди мачовете и се подиграват след това - знаеш как е в Англия например(родината на футбола), стигало се е до драстични случаи. Това е част от човешката природа и ние не можем да я променим - но това е дълга тема и не му е тука мястото да я зачекваме. Просто футболът е феномен.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 май 2009 00:27

Незнам скрили ли сме се или не, като разгледах един и същи юзери са....
Относно мача.....нямам думи, незнам...играха жалко, но искам само едно нещо да споделя....преди 4 дни един от играчите на ЦСКА каза пред доста хора, че Левски ще ни бие с 2:0....тогава си казах, че се ебава и въобще не ми мина и през ъкъла, че говори сериозно......незнам дали се ебаваше или не...личното ми менние е, че уговорка нямаше, но остава едно "НО"..

БАТ ГОЙКО
Контакти:

Мнениеот БАТ ГОЙКО » 11 май 2009 00:35

САШО ДИКОВ СИ ПРАВИ ПРЕДАВАНЕТО ИНТЕРЕСНО И АКТУАЛНО НА ГЪРБА НА ФЕНОВЕТЕ КОИТО СА СИ СЛОЖИЛИ КАПАЦИТЕ И ГЛЕДАТ САМО В ЕДНА ПОСОКА. МИ НЕГОВАТА ЦЕЛ Е ДА ИЗМИСЛИ ОТ НИЩОТО НЕЩО И БАЛАМУРНИЦИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА ЗВЪНЯТ В ПРЕДАВАНЕТО МУ КАТО ОТ ТОВА ПЕЧЕЛИ САМО ТОЙ :!:

Потребителски аватар
CSKASUCK

Син фен дари 30 000 лв.

Мнениеот CSKASUCK » 11 май 2009 00:38

Току що някакъв сърцат фен на Левски дари 30 000 на Vip Brother за децата! Ето за това сме най-великите момчета!

Върни се в “Архив”