Мнениеот CSKA V-na » 11 май 2009 00:09
Дано винаги да има такъв като Гонзо, аз винаги съм му правил евала за хъса с който е играл срещу ЦСКА, това понякога е достатъчно за привържениците на един отбор..... определени мачове но срещу определен отбор по най-подходящия начин, за да те запомнят. Такива футболисти като него са необходими на всеки отбор и са само в полза на страната и първенството. За съжаление трябва да се съглася и с това, че титлите са показателни и хубаво нещо, но за съжаление победите над Левски не са по-малко от значение и тогава титлата си е още по-сладка.... това си е мое мнение. А относно евро успехите на двата отбора, момчета от Левски браво за сезона в УЕФА, гледах мачовете с мои приятели левскари и бях за българския отбор... но за влизане в групите на КЕШ- браво, но да не забравяме с кого играхте и с кого трябваше да игрете, успеха си е факт, но.... нека да гледаме нещата реално, каквито си бяха. Успех и нека по-добрия докрая стане шампион, на терена не някъде другаде, иска ми се да вярвам че всичко се решава там.