Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!

Мнениеот bergkamp » 10 май 2009 23:02

OBI4AM LEVSKI написа:Така е,абонамента продължава,нашата съдба е да ви бием,разберете,ние ще живеем за да ви унижаваме,вие сте вторите ,вчера нашата публика показа защо...!САмо ЛЕВСКИ!!!

А бе дете,..хубаво,обичай Левски,но престани да кръстосваш форума и да ръсиш простотии във всяка пусната тема

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 май 2009 23:04

POPCORN написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Така е,абонамента продължава,нашата съдба е да ви бием,разберете,ние ще живеем за да ви унижаваме,вие сте вторите ,вчера нашата публика показа защо...!САмо ЛЕВСКИ!!!

продължавайте да ни биете и ние да сме шампиони.през оная работа ми е, че ни биете.това е просто един мач.първенстото за жалост на вас е от 30 мача.с тоя мач няма как да станете шампиони!които е най-постоянен той е шампиони.и това определено не сте вие тая година!

Пич, най-точната оценка за силата на 2 отбора е преките им срещи :!: Ти ще се радваш на купени титли,ама няма да имаш радоста да видиш + баланс срещу нас :!: Това е разликата ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

bajsa6o
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот bajsa6o » 10 май 2009 23:05

И какво като ги е отстранил - вчера "духнахте супата" и няма да ви е за последно...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 10 май 2009 23:12

POPCORN написа:ми то напоследък май това за вас се отнася да си мечтаете да сте шампиони а не ние :D :D

Tва че сте спечелили една титла не означава че ние само мечтаем да станем шампиони.Преди това 3 години гледахте по телевизията какво правеше Левски в Европа как бие Марсилия,Оксер,Удинезе пълни стадиона с Шалке с Барселона,Челси и радва сините фенове милиони.4та поредна година ще сме в ШЛ без значение кви са резултатите.Май по е вярно да се каже как вие мечтаете за Европа последните 10 години.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

!

Мнениеот slavia_forever » 10 май 2009 23:12

BGarmy написа:slavia_forever@Всичко е копване и пействане ;)
Не съм роден,не ме вълнува,по какъв начин,кой ги е създал и т.н.............................не ми пука как е създаден ония отбор,искаше няколко факта и ти ги дадох ;)
А ния като ги вълнува толкова много нашето минало ще има кажа че,ЦСКА е отбора остранил 3 пъти от 4 възможности,Европейски шампион!!!

И аз затова подкрепям, всякакви подобни исторически изяви (с факти). Аз затова съм казал, че и двата отбора, са двете страни на една и съща монета, като съм приравнил ЦСКА с Левски (от 9-ти септември насам). И двата отбора са подкрепяни и бутани с титли от властта, а сините са били тази сянка, в която ЦСКА да блести.
"ЛЕВСКИ Е ОТБОРЪТ, ПО ЧИЯТО ВИНА НЕ ЗАВЪРШВА ДЪРЖАВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕЗ 1944 Г. Още с началото на комунистическата власт Цола Драгойчева, виден партиен лидер на БКП, веднага взима нещата в свои ръце и започва втората "епоха" от покровителстването на СК Левски. През 1944 г. най-силният отбор в шампионата на Първа Софийска дивизия по всички показатели е офицерският отбор на АС-23! Остава да се изиграе само финалът, но незнайно защо отново такъв не се провежда. Вече 50 години БФС мълчи по този въпрос и никъде не се споменава защо е станало така и защо АС-23 не е обявен за държавен първенец. Нещо повече, става точно обратното разиграват се трагични събития за футболистите на АС-23. Този отбор е обявен за фашистки, повечето му членове са избити без съд и присъда, другите гинат по затвори и лагери."

Ок. Някои казват, като има "незнайно" няма факти. Хора, четете бе. Ако някой знае, защо не се провежда финалът, който се визира, нека да каже. Човека пише "незнайно", въпреки това, факт е, че финалът не се провежда! И какво се случва с един цял отбор? Незнайно е, нали?! Нека някой каже! Факт е, че репресивният червен апарат на партията, заради Левски, се е заел отбора на АС-23. Защо след като Спортист Х.Димитър бие Левски с 3:1, купа не се връчва на никого?! Въпроси, с незнайни отговори, но също така и въпроси, зададени на базата на факти.

П.П. Единтвеното необяснимо за мен е, защо наистина синьото БФС, мълчи за всичко това?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....

Мнениеот Sleepwalker » 10 май 2009 23:14

kronos написа:ОЩЕ ЛИ ИМА ХОРА, КОИТО МУ ВЯРВАТ :roll: :roll: :roll:

По правилния въпрос е "още ли има хора,които го гледат". ;)
Вчера от сърце съм му се смял на тоя палячо.Като почнаха да гледат материала от дербито,дават някаква ситуация в наказателното поле на Цска,при която при някакво единоборство пада червен футболист и бай Сашо веднага скача: "Е кажи сега,няма ли в тая ситуация дузпа за Цска?" :lol: :lol: :lol: След това 5 мин. колегите му не могат да му обяснят защо не може да има дузпа за червените...Че увеличаваше картината,че местеше камерата,че повтаряше положенията по 10 пъти...Само и само да излезе,че в мача имало 4(четири!!!) дузпи за Цска!А те ситуациите елементарни-държат се футболисти и от двата отбора при корнери в наказателното поле!Така е навсякъде,но бай Сашо не е съгласен!Колегата му го пита нещо от рода на: "Е добре де,как може да има дузпа,когато дори и потърпевшия играч на армейците не претендира за такава,а знаем че българите сме царе на претенциите и при най-малката ситуация", а бай Сашо контрира с култовата реплика "Това,че футболиста не е видял нарушение и не е поискал дузпа не значи ,че няма!" :lol: :lol: :lol: Комедия голяма беше снощи!
Изображение

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 10 май 2009 23:14

UltraBlue написа:
david_villa написа:Лично мнение:
1. ЦСКА никога не е имал идоли като твоя отбор. ЦСКА има колектив. Затова и никога не е имало такъв култ към определена личност (напр. към Стоичков, както вие към Гунди). И както казва Камата: "Аз съм една малка част от ЦСКА"...
2. Преброй си титлите откакто ЦСКА съществува и ги сравни с числото 32.
3. Може и да отстъпва с десетина победи във "вечните дербита" за първенство, но има много други достойнства, извоювани най-вече на евросцена.

ПС: Тоя спор е безмислен и изтъркан...

А това че имате повече титли, а по малко победи не те ли навежда на мисли как са постигнати тези победи, а :?:

Победата във "вечното дерби" не е титла, а само важна крачка към нея. То ако с победи в преките мачове ставаше, сега "Пуул" да са пред "Юнайтед", а те 20 г. кретат.
Има един лаф, че най-големите европейски мачове на "Левски" са с ЦСКА. Отговори си сам къде ЦСКА си е съсредоточавал силите тогава.
Мисълта ми е, че е имало и много фактори, влияещи върху стимула за изява.

CSKA V-na
Контакти:

Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....

Мнениеот CSKA V-na » 10 май 2009 23:18

Според мен мача си бе нормален и отбора, който искаше повече да си победи го направи. Другите сами са си виновни. Може би, ако някой иска може да намери някакви доводи, да загатне някои неща за нещо което е било нередно.Но според моето лично мнение Левски си би заслужено, колкото и да не ми се искаше, а за мене като привърженик на ЦСКА е под достойнството ми да коментирам и да си помисля, че някой играч или ръководител от ЦСКА може да продаде мача или да се подиграе по такъв долен начин с името на любимия ми отбор и с неговите привърженици.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 май 2009 23:18

david_villa написа:
Победата във "вечното дерби" не е титла, а само важна крачка към нея. То ако с победи в преките мачове ставаше, сега "Пуул" да са пред "Юнайтед", а те 20 г. кретат.
Има един лаф, че най-големите европейски мачове на "Левски" са с ЦСКА. Отговори си сам къде ЦСКА си е съсредоточавал силите тогава.

Това е поредната ви заблуда, нали се сещаш :) Истината е че повечето ви титли са дело на персони, които ние ви показахме вчера в сектор Б :!: За това и имате по малко купи на България от нас-защото в директните сблъсъци се вижда кой колко струва, пич ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

bajsa6o
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот bajsa6o » 10 май 2009 23:21

И ще ви кажа само това - историята е за историците, за любителите на история и за тъжните хора. Историята изпъква отново при успех в реално време - поне така е във футбола и не само. Какво от това, че Левски има по-стара история от чорбата, ако вчера беше паднал? Какво от това, че Левски е побеждавал чорбата в повече директни сблъсъци, ако вчера беше паднал? Какво от това, че Уругвай са били световни шампиони през хиляда деветстотин и балканаската война, като днес не радват феновете си? Какво от това? Не че историята няма значение, но аз предпочитам да се радвам в реално време, там на стадиона, когато мачкаме чорбата например... Боли ви - ясно е! Затова сега ви нужна "някаква" история - за да се утешите. Но ви бихме и сме щастливи - да, вчера, на националния стадион. И си тръгнахте посрани, и бесни, и безсилни... Затова сега ви трябва история! А ние се радваме!!! САМО ЛЕВСКИ - ОЛЕ!!!

Върни се в “Архив”