Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ще бъде ли 22 октомври празник за Ботев ?
в нюз4000 излезе инфо че, във момента преговарят при шелев ,христола и италианците имало и наши хора пред кантората. някой може ли да потвърди това инфо 

Италианските инвеститори, които искат да купят Ботев, натискат собственика на Ботев Димитър Христолов за сделка още днес, научи news4000 откъдето трябва. Група фенове на "канарчетата" също участват в ситуацията. Адвокатите на италианците са в кантората на юриста на Христолов - Недялко Шилев. Идеята на хората от Апенините е сделката да приключи днес, за да могат да почнат да плащат от утре задълженията към служителите и играчите на Ботев. Хората от агитката са пред кантората, там е и Христолов.
Според източници на news4000.bg счетоводителите на италианците вчера са искали докименти по финансовата част, свързани с ПФК Ботев АД. Чичо Митко обаче се ослушвал и не давал исканата документация.
Междувременно техническият директор на Ботев Малу Мпасинкату щурмува София. В столицата африканецът с италиански паспорт действа, за да бъдат извадени работните визи на Даниел Ола и Емил Мбамба. Треньорът Енрико Пичиони държи двамата да са в състава му за гостуването на Черноморец през уикенда.
Според източници на news4000.bg счетоводителите на италианците вчера са искали докименти по финансовата част, свързани с ПФК Ботев АД. Чичо Митко обаче се ослушвал и не давал исканата документация.
Междувременно техническият директор на Ботев Малу Мпасинкату щурмува София. В столицата африканецът с италиански паспорт действа, за да бъдат извадени работните визи на Даниел Ола и Емил Мбамба. Треньорът Енрико Пичиони държи двамата да са в състава му за гостуването на Черноморец през уикенда.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Дано им успее опита... И все пак - нека не го приемаме като провал, ако днес не стане.
- Alternative
- Контакти:
Ееее,браво!Вече имаме положителни новини!!!Снощи щях да получа инфаркт 

Alternative написа:Ееее,браво!Вече имаме положителни новини!!!Снощи щях да получа инфаркт
за съжаление още нямаме абсолютно нищо пич . само слухове и недотам верна информация.
дано дано
само окончетелен и успешен финал на сделката е важен сега. дори и мача с балаков и регистрирането на новите е вторстепенно. да мине собствеността окончетелно в нови ръце веднъж и завинаги пък после полека лека всичко друго ще си дойде на мястото ...
сделка ми дай
само окончетелен и успешен финал на сделката е важен сега. дори и мача с балаков и регистрирането на новите е вторстепенно. да мине собствеността окончетелно в нови ръце веднъж и завинаги пък после полека лека всичко друго ще си дойде на мястото ...
сделка ми дай

- lewstherin
- Контакти:
Ей хора, ще се побъркаме вече. Всеки ден излиза новина че сделката се проваля, а после друга я опровергава.
Аз лично оставам оптимист. Няма накъде да ходи христола-ако сега се откаже ще има да връща пари на Кръстева и на италианците. И всичките му дългове и дела.. просто е до стената вече. Ще -не ще, ще продава.
Аз лично оставам оптимист. Няма накъде да ходи христола-ако сега се откаже ще има да връща пари на Кръстева и на италианците. И всичките му дългове и дела.. просто е до стената вече. Ще -не ще, ще продава.
- PLOVDIV PEE 1912
Няма страшно,всичко ще е наред.
lewstherin написа:Ей хора, ще се побъркаме вече. Всеки ден излиза новина че сделката се проваля, а после друга я опровергава.
и аз мисля че всичко друго освен продажба на отбора, ще бъде равносилно на ритуално самообийство от страна на Митьо селския

venconi написа:На 22 ще кажат другата седмица и така нататък до нова година. Не знам на каква възраст са повечето тук, но не мога да си представя големи и трезвомислещи хора да вярват ,че работата е сериозна. Дори и да има нещо то ще е фиктивно. Разиграва се някав уникален цирк , а ние сме уникални глупаци. Сега не искам да коментирам какви са италианците , не ги познавам , само виждам факти и действия вече почти два месеца и мога да ви кажа ,че и от самолет се вижда , че работата мирише.... От това ,което беше до сега едвали по лошо може да стане, но въпросът е да спре агонията, а с тези смешници това няма да стане...
+++ 111