Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот Sleepwalker » 10 май 2009 22:51

Не знам от де сте намерили тая "история" на Левски,но от как съм се регистрирал в тоя форум,съм я виждал 1 към 1 поне от 6-7 човека...Явно доста хора си я държат под ръка някъде на компа и при нужда два клика на десен бутон ги спасяват от ситуацията...
Сега пак си направих труда да прочета до някъде тоя ферман(нямам нерви за целия) и едно нещо ми направи впечатление.На няколко места няма факти конкретното събитие защо се е случило,а пише само "по неясни причини", "по неизяснени обстоятелства" и други такива.Добре,мамка му,щом обстоятелствата и са неясни и няма факти,тогава от де сте сигурни,че точно Левски са виновни за това събитие?Никой от тук пишещите не е съвременник на събитията и си оформя мнението според някакви теории,мними факти и градски легенди!
Другото което ми прави впечатление е,че т.нар. "история" лежи на страхотна фенска основа,т.е. думата "безпристрастност" е непозната на автора(който и да е той).На много места срещам констатации,които нямат никаква връзка с обективността,а се дължат на пристрастията на драскача- "незнайно защо отборът носи турско син цвят"(или нещо от сорта,давам прост пример).Ами с малко напъване всеки цвят може да се свърже с нещо негативно,не е ли така?

Общо взето това свободно фенско съчинение тласка мисълта на читателя само в една посока-омраза към Левски.Това е целта му в крайна сметка,без да има претенции за обективност и изчерпателност.Писано е за хора,които по принцип си имат гореспоменатата нагласа и служи за насърчаване на идеята...
Айде толкоз по темата,че да не се изчерпам,утре така или иначе ще трябва да пиша такива неща по работа. :)
Изображение

BGarmy
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот BGarmy » 10 май 2009 22:53

slavia_forever@Всичко е копване и пействане ;)
Не съм роден,не ме вълнува,по какъв начин,кой ги е създал и т.н.............................не ми пука как е създаден ония отбор,искаше няколко факта и ти ги дадох ;)
А ния като ги вълнува толкова много нашето минало ще има кажа че,ЦСКА е отбора остранил 3 пъти от 4 възможности,Европейски шампион!!!
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: вечни абонати,винаги ще има ГОНЗО!

Мнениеот david_villa » 10 май 2009 22:54

Лично мнение:
1. ЦСКА никога не е имал идоли като твоя отбор. ЦСКА има колектив. Затова и никога не е имало такъв култ към определена личност (напр. към Стоичков, както вие към Гунди). И както казва Камата: "Аз съм една малка част от ЦСКА"...
2. Преброй си титлите откакто ЦСКА съществува и ги сравни с числото 32.
3. Може и да отстъпва с десетина победи във "вечните дербита" за първенство, но има много други достойнства, извоювани най-вече на евросцена.

ПС: Тоя спор е безмислен и изтъркан...
Последна промяна от david_villa на 10 май 2009 22:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 22:55

А пък вие никога не сте скандирали "Бий чорбата". Феновете на Левски никога по никакъв начин не са отправяли обидни думи към цесекарите. Да ти напомням ли как преди няколко години, както вие, така и самите ви футболисти носихте тениски с надпис "Аз мразя ЦСКА". Вижте първо себе си, тогава давайте оценки за другите.
Последна промяна от a boy named goo на 10 май 2009 22:55, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 10 май 2009 22:55

Така е,абонамента продължава,нашата съдба е да ви бием,разберете,ние ще живеем за да ви унижаваме,вие сте вторите ,вчера нашата публика показа защо...!САмо ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 10 май 2009 22:56

124 написа:в червения псевдофолклор отдавна битува понятието"вечно втори".не знам как сме вечно втори с над 20 титли,над 20 купи и с 14 мача в европа за един сезон.обаче като гледам статистиката на вечното дерби,се вижда една друга тенденция-тя е причината за неистовата омраза и комплексарщина,за факта,че най-скандираната им фраза е"... за левски".защо не си викате за отбора,ами"...за левски"?вкарвате гол на сливен и скандирате::... за левски"?така да бъде,но това си е вашият избор и вашата съдба,да вземете наша песен и да замените"само левски" с "...за левски".щом така ви харесва,добре!гледате да не споменавате името на нашия тим,замествайки го с"подуенци","уефски" и други подобни,но го скандирате десетки пъти на стадиона с "...за левски".затова още много пъти ще гледате така,както гледахте на 9 май в 19.30 на стадиона.но вие сте свикнали-сефте ви е да ви бием и да си тръгвате с духовата музика!скандирайте си любимото"... за левски",но помнете,че винаги ще има ГОНЗО за вас,независимо дали ще се казва георги аспарухов,георги иванов или георги христов,наско сираков или зе суарес!вие сте нашите вечни абонати,а духовата музика ще ви чака пред сектор Г още много пъти.наистина много пъти.ВИНАГИ!

Браво пич!!! :D Много точно казано!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2009 22:58

OBI4AM LEVSKI написа:Така е,абонамента продължава,нашата съдба е да ви бием,разберете,ние ще живеем за да ви унижаваме,вие сте вторите ,вчера нашата публика показа защо...!САмо ЛЕВСКИ!!!

продължавайте да ни биете и ние да сме шампиони.през оная работа ми е, че ни биете.това е просто един мач.първенстото за жалост на вас е от 30 мача.с тоя мач няма как да станете шампиони!които е най-постоянен той е шампиони.и това определено не сте вие тая година!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2009 23:00

ми то напоследък май това за вас се отнася да си мечтаете да сте шампиони а не ние :D :D
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....

Мнениеот kronos » 10 май 2009 23:00

ОЩЕ ЛИ ИМА ХОРА, КОИТО МУ ВЯРВАТ :roll: :roll: :roll:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 май 2009 23:02

david_villa написа:Лично мнение:
1. ЦСКА никога не е имал идоли като твоя отбор. ЦСКА има колектив. Затова и никога не е имало такъв култ към определена личност (напр. към Стоичков, както вие към Гунди). И както казва Камата: "Аз съм една малка част от ЦСКА"...
2. Преброй си титлите откакто ЦСКА съществува и ги сравни с числото 32.
3. Може и да отстъпва с десетина победи във "вечните дербита" за първенство, но има много други достойнства, извоювани най-вече на евросцена.

ПС: Тоя спор е безмислен и изтъркан...

А това че имате повече титли, а по малко победи не те ли навежда на мисли как са постигнати тези победи, а :?:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”