Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Сини фенове, да се посмеем на това :

Мнениеот a boy named goo » 10 май 2009 21:45

slavia_forever написа:
delqnski47 написа:В някой от вас левскарите май има повече омраза към ЦСКА отколкото обич към ''Левски''!Еми нормално!Все пак не можеш да кажеш на 10 годишно момченце да се държи цивилизовано ама както и да е!Все пак левскари,помнете тия думи ако можете:първенството още не е свършило!
П.П Моля не ме карайте и аз да вадя история за вас преди време!Много ви се моля :ugeek:

Ами за това е форума. Изкарай история, не може само псувни във форума. Дай малко история.

Абе по-добре да не изкарва, че всяка втора тема тук е свързана с история. Освен това от тези теми задължително се получава напълно безсмсилен и тъп спор, което води в крайна сметка до това, потребителите да се псуват като каруцари.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Най-лесните мачове на Левски през пролетта

Мнениеот Keanu^Reeves » 10 май 2009 21:49

1. Беласица-Левски 1:7
2. Литекс-Левски 1:2
3. ЦЕСЕКА-ЛЕВСКИ 0:2

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 10 май 2009 21:51

delqnski47 написа:
slavia_forever написа:Ами за това е форума. Изкарай история, не може само псувни във форума. Дай малко история.

И от къв зор поради факта,че това което изкарам 90% от всички левскари няма да го одобрят!Те си знаят историята най-добре(е може би не си я знаят някои но техен проблем)!Иначе ако дам линка към тяхната история която не е толкова розова колкото нашта,всички левскари ще ме намразят сигурен съм 8-)

Я ми я дай на мен на ЛС да я видя, че аз най-вероятно няма да я знам, той дядо ми, който е на 90 години в момента и баща ми най-вероятно и те не я знаят... Ограмоти ни малко :?

ПП Утре някой да се дегизира хубаво, че червени фенове е ясно, че няма да има на Герена за мача с дубъла, да дойде да види още един побой... :D :D :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Каква е идеята на Сашо Диков ....

Мнениеот batceko » 10 май 2009 21:52

Здравейте на всички .От два дни или по точно след края на мача Левски - цска по канал 3 , в предаването 1към1 , Сашо Диков и сие започнаха кампания - странна кампания при положение че всички сме наясно че БГ футбола е на отвратително ниско ниво и че е чиста загуба на време да се занимаваш с него на сериозно ... та по въпроса - вчера основният лайт мотив беше че съдията не е дал две дузпи за цска т.е. че резултата би трябвало да е 2 на 2 т.е. цска си остава на 4 точки , при положение че никой от лагера на цска дори и не споменава за дузпи , днес чувам че лайт мотива е симулативна игра на част от футболистите на цска , с предстоящи разследвания и т.н. ... та въпроса ми е - има ли някой идея каква точно е целта на тая кампания ... ясно е че Диков е стар цесекар , но до този момент никога така явно не е правил всичко възможно да компроментира единия отбор за сметка на другия .... задавам въпроса щото досега по една или друга причина , канал 3 беше единствената медия в която уж се търсеше истината и то на правилното място без пристрастия и т.н. ... да разбирам ли че и това вече е приключило ..... живи и здрави ....

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Каква е идеята на Сашо Диков ....

Мнениеот sedem_!_dva » 10 май 2009 21:55

Идеята му е да има повече обаждания по телефона и да взима парички от тях... Той за какво се прави на маймуна в цирка наречен ВИП Брадър, само и единствено за кинти, а и дъщеря му и бившата жена също затова бяха там. :D :D :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
CSKASUCK

Мнениеот CSKASUCK » 10 май 2009 22:04

Разбира се, че основният мотив е пари. Такива стари кучета, никога не въртят парада без пари.. Батков си му го каза на място.. "Извади дъщеря си, от оня бърдак" :lol: Ама то нали знаете, да си Цесекар е тежка диагноза!

kkatan

Мнениеот kkatan » 10 май 2009 22:05

ами като му се връзваш, значи е постигнал целта си .... щом армейците не протестираме ,какъв ти е проблема ???? бихте ни ...заслужено или не ...не ми дреме !! ЕВАЛА ,ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА, ДАЙ БОЖЕ НАКРАЯ НИЕ ДА СЕ СМЕЕМ ПОСЛЕДНИ....

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 10 май 2009 22:06

lionel_messi написа:
ss_killer написа:за ГОНЗО нямаш право да говориш нищо,за човекът от който дори контузен напикавате гащите при поява на терена
ГОНЗО е велик за СИНЯТА АГИТКА за това че е мъжкар и се раздава за ОТБОРА СИ,а вие нямате такъв футболист ,защото сте продажни свине и единственото което ви интересува са парите

Напълно те подкрепям пич,остави го този простак(извинявам се за думата,но е така..) да говори каквото си иска!Гонзо е НАЙ-ВЕЛИКИЯ и само като чуете името му и се стресирате! :twisted:

Ами ше се продават ми като имат класа ги копуват,а не да ги вземат на кило и после да се чудят как да ги махнат като вашите големи футболисти.Гонзо и в една риека неможа да се наложи,ама той там не отиде за пари нали,смешни сте
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

kkatan

Re: Най-лесните мачове на Левски през пролетта

Мнениеот kkatan » 10 май 2009 22:08

БРАВО !!~! ЛИЧИ ВИ ОТДАЛЕЧ ИНТЕЛЕКТА !!! И КАКВО ОТ ТОВА ДЕТО ГО ПИШЕТЕ ??? АЙДЕ КАТО СТАНЕТЕ ШАМПИОНИ ,ТОГАВА СЕ КЕФЕТЕ .... ИНАЧЕ ЗВУЧИ МАЛКО ТЪПО

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Re: Батков покани Гонзо за треньор

Мнениеот emilio » 10 май 2009 22:08

Дано
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на