Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Gateca » 21 ное 2010 01:27

Според мен публиката трябва да се организираме и да призовем Дембеле да остане при нас , поне до лятото .
Няма да е лошо фенклубовете да издигнат трансперанти в оставащите мачове с които да покажат желанието си , че не искат Дембеле да напуска отбора . Няма да е лошо да има и трансперанти на френски . В оставащите мачове и най-вече домакинството на Спортинг ще е най-добре стадиона с мощтни скандирания да покаже обичтта си към Гарра и да го призове да остане в отбора ! Да му покажем , че е един от нас ! Нека да види как целият стадион показва любовтта си и го моли да остане.
Знам , че е невъзможно да остане за дълго , но е напълно постижимо да остане до лятото . Просто трябва да седнат и да се разберат с Батков , освен ако " любимият ни президент " не мисли нещо друго .
Не е лошо да се направи една организация .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 21 ное 2010 09:00

Gateca, не мислиш ли, че малко преувеличаваш ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 21 ное 2010 12:58

Най-добре е да си тръгне и с евентуалните 4 милиона евро да се купят 3-4(наистина класни)попълнения.Ако в България се докарат 4-има футболисти с цена по 1 милон евро,повярвайте ми, че Левски ще стане невероятен отбор.Друг е въпросът,че Мустачко ще си ги глътне и ще вземе Карвальо без пари от Динев,а в пуб. пространство ще обявят цена 2-3 милиона лева ;)
Дано за първи път от 10 години да видим нещо,което се прави с мисъл и любов за отбора и привържениците ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 ное 2010 13:00

SAMP написа:Най-добре е да си тръгне и с евентуалните 4 милиона евро да се купят 3-4(наистина класни)попълнения.Ако в България се докарат 4-има футболисти с цена по 1 милон евро,повярвайте ми, че Левски ще стане невероятен отбор.Друг е въпросът,че Мустачко ще си ги глътне и ще вземе Карвальо без пари от Динев,а в пуб. пространство ще обявят цена 2-3 милиона лева ;)
Дано за първи път от 10 години да видим нещо,което се прави с мисъл и любов за отбора и привържениците ;)

Съгласен.По-добре 3-4 от добра класа,отколкото един.Ако може и Минев да продадат...

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 ное 2010 17:42

blue avalanche написа:
SAMP написа:Най-добре е да си тръгне и с евентуалните 4 милиона евро да се купят 3-4(наистина класни)попълнения.Ако в България се докарат 4-има футболисти с цена по 1 милон евро,повярвайте ми, че Левски ще стане невероятен отбор.Друг е въпросът,че Мустачко ще си ги глътне и ще вземе Карвальо без пари от Динев,а в пуб. пространство ще обявят цена 2-3 милиона лева ;)

Съгласен.По-добре 3-4 от добра класа,отколкото един.Ако може и Минев да продадат...

И какво против имаш Минев ? Постоянен играч е, ама то ти май защитаваше Слори, само заради визитката му. Вън Слори, синия екип трябва да се заслужи с добри игри, а не със визитки.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 21 ное 2010 23:33

Коко Динев няма да иска никога 2 млн за Карвальо на Левски,поради простата причина,че Левски би взел Карвальо само при продажба на Гарра. А при евентуална такава именно Коко Динев би лапнал поне 1 млн.Така,че там ще има 100% договорка.

НО АЗ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ ВТОРИ ГАРРА ДЕМБЕЛЕ НЯМА ДА НАМЕРИМ, АКО ЩЕ ОТ РЕАЛ МАДРИД НАПАДАТЕЛ ДА ДОЙДЕ !

Та той е най-ефективния нападател в Европа в момента !!!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 ное 2010 00:29

Боби помага за трансфер на Дембеле в Рединг

Гара ходил до Франция да си подготви документите за Острова

Английският Рединг е фаворит за подписа на Гара Дембеле, научи "Стандарт". Тимът заема 11-о място в Чемпиъншип, но готви сериозна селекция за завръщане в елита. Тя включва най-вече закупуване на нападатели, тъй като в атаката на "бисквитаджиите" се подвизават няколко куци национали на Уелс и Ейре. Собственик на Рединг е Джон Мадейски, чието име носи и клубният стадион. Богатството на бизнесмена се оценява на 250 милиона паунда. Мадейски е приятел с президента на БФС Борислав Михайлов. Бившият вратар пазеше за Рединг преди 16 години и никога не е криел, че още поддържа отлични контакти с баровеца. Нищо чудно от Англия да са позвънили на Боби за препоръки. По всичко личи, че отзивите за Гара са отлични, тъй като Рединг е готов да плати неустойката, записана в договора на Дембеле. Както е известно, босът на Левски Тодор Батков призна, че и да иска не може да спре Дембеле, ако някой извади въпросната сума. На Герена се дочу, че Гара е използвал престоя си във Франция миналата седмица, за да подготви необходимите документи за трансфер на Острова. Френският паспорт му гарантира бързо получаване на работна виза. Както е известно, към головата машина на Левски има интерес от доста клубове. Желанието на самия Гара е да се премести на Албиона или във Франция. Сериозни връзки на Острова има мениджърът му госпожа Ба. Дамата държи права на Абу Даби от Арсенал.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 22 ное 2010 10:05

Вече почти 100% е сигурно,че Гарата ще си замине Зимата :(

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 22 ное 2010 11:48

Това е краят момчета ! От тук нататък , каквато и селекция да правим отборът ни ще е по слаб . Дембеле струва колкото 10 Цветан Генковци , които и да идват едва ли ще има смисъл . Просто Гарра е незаменим .
Жалко , защото сега вече виждам , че клубният футбол в България отдавна е мъртъв , а досега не си правех такава сметка .
Щом не можем да задържим един отличен играч повече от шест месеца , какви амбиции имаме ? Какви цели ?
Просто винаги ще сме на дъното . Нямам думи !

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 22 ное 2010 12:50

Айде малко по-спокойно, според мен пък това е поредната партенка, какъв е тоя Рединг???? 11ти :shock: :shock: :shock: , без никакви амбиции, какво като е Англия, не е толкова тъп Дембелето да отиде там. От сега нататък всеки ден ще се пише поне по 3 клуба, че го искат и са фаворити, защото на вестниците им е ясно, че ще се продават като топъл хляб. Връзки с Боби не знам си какво си пълни глупости. Едно е ясно обаче и е много жалко, хубаво и да има такава клауза(малко ме съмнява да я има, но както и да е), защо в началото не се каза, като ги питат...какво ще стане с Дембеле: кратко, точно и ясно, казват: принципно не искаме да го продаваме, но си има клауза в договора и не може да го задаржим и се приключва по въпроса. А не непродаваем мислим за бъдещето, Гарата остава и не знам какво си. Ако беше казано всичко, нямаше да се пише всеки ден и след всеки мач 1вия въпрос остава ли Дембеле...Това е, което мисля аз и все пак силно се надявам, да остане поне до лятото, защото пак ще си ги вземат тези 3млн (от влизане в групите на Лига Европа, а може и с малко късмет да са повече от ШЛ, ако сме шампиони) и тогава може и повече да се вземат за него, а в най-лошия случай ще си ги вземе тия 2-3млн при всички положения. Почакайте, ще видим какво ще стане няма смисъл всеки ден да се обсъжда 1 и също.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Върни се в “Архив”