Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Росен Плевнелиев

Мнениеот MCMXIII » 16 юни 2013 20:28

bnborisov написа:
MCMXIII написа:
джони написа:Цецо Василев никога не е казвал за кой да гласуват феновете,за разлика от вас,на които седмица преди изборите ви казаха да гласувате за Герб,за разлика от Марешки,които каза,че очаква подобаващо "отношение",за разлика от Берое ,които казаха,че купата им била на буда

Незабавно Цецо Василев да бъде канонизиран за светец!

мисля че бай венци заслужава повече и на външен вид го докарва

Размя ме. Поздрави за идеята :) :) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот angelco77 » 16 юни 2013 20:31

Да се маха мазната свиня пеевскиоглу,заедно с всички БОКЛУЦИ в тоя парламент. :evil:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот dunavfc » 16 юни 2013 20:31

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Единственото,което ме интересува в момента е отношението на този човек към днешните протести,пък в миналото,ако ще да е бил сериен убиец...Ако ще и Адолф Хитлер да беше,позицията,ако е праивилна,винаги ще спечели моето уважение ;)

Приказките или действията са по-важни за теб 8-)

И двете :) А той показа една много ясна и принципна позиция ;)

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 16 юни 2013 20:31

bnborisov написа:ся и ако ми кажеш кво общо има Цв. Василев с ДПС :mrgreen: А ти за срам не ми разправяй щото парите ви идват от Пещерска гроздова и помисли те от кой икономически кръг са????
Бизнеса на Цв.Василев тръгва по времето на СДС, бележи ръст при царя и тройната коалиция, а по времето на Боко закупи Булгартабак и Виваком. От коя партия е а? А с вашите спонсори от русия са в чудесни бизнес отношения. така че тея си ги разправяйте с циганетата...като си бъркате по дупките

http://www.eurochicago.com/wp-content/u ... %D0%BF.jpg

Неградски,по-тихичко !Яд ли те е,че собственика ви не можа да стане шеф на ДАНС ? :mrgreen: Какво имал общо Караибрахим с ДПС ли ? Този въпрос може да си го зададе само някой,с коефициент на интелигентност 75.
Ето какво ще стане.До една седмица цялата депесарско-комунистическа сган,заедно с ибрика Сидеров,ще бъдат изринати.Следва нова конституция,ново Велико народно събрание,ново правителство.След това изтегляне на държавните пари от КТБ,ликвидиране на медийния монопол на Цветан,Делян, Доган,на енергийния монопол също.Догодина по това време,ще развъждаш щрауси в турбобазата в КУматЯвУ.Аре завивай нанякъде.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Прекланям глава и свалям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот grasiani » 16 юни 2013 20:32

dunavfc написа:Надявам се тази тема да не бъде изтрита,защото трябва да послужи като урок и показно за всеки един политик в България,как трябва да се държи един народен представител !
Това което силно ме впечатли в този човек,че намери сили и кураж да отиде директно при хората пред парламента и да поеме цялата помия и омраза към себе си,защото е отговорен и доблестен мъж.
Ненавиждам комунизмът,ненавиждам БСП,но се прекланям пред доблестта на този човек !

Колега я чакай да те захапя и аз малко, ама по друга тема ,много рехав протеста в Русе що така,аз забравих че вие там се управлявате от герб и сте си доволни по принцип,само едни протести си спомням както трябва, само че те бяха преди 1989 година за обгазяването на града,тогава някои градове които сега се пъчат какви страшни протести правят, само могат да си мечтаят за гражданското общество тогава в Русе, дефакто демокрацията и протестите срещу комунизма тръгнаха от Русе, колкото им да и се иска на софиянци да се изкарат големи демократи,сега е много лесно да се правиш на голям бабаит,сега тия почти всички които много знаят ако живееха тогава в онова време щяха да са се скрили като мишки и гък нямаше да кажат.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 16 юни 2013 20:34

White Snake написа:
bnborisov написа:ся и ако ми кажеш кво общо има Цв. Василев с ДПС :mrgreen: А ти за срам не ми разправяй щото парите ви идват от Пещерска гроздова и помисли те от кой икономически кръг са????
Бизнеса на Цв.Василев тръгва по времето на СДС, бележи ръст при царя и тройната коалиция, а по времето на Боко закупи Булгартабак и Виваком. От коя партия е а? А с вашите спонсори от русия са в чудесни бизнес отношения. така че тея си ги разправяйте с циганетата...като си бъркате по дупките

http://www.eurochicago.com/wp-content/u ... %D0%BF.jpg

Неградски,по-тихичко !Яд ли те е,че собственика ви не можа да стане шеф на ДАНС ? :mrgreen: Какво имал общо Караибрахим с ДПС ли ? Този въпрос може да си го зададе само някой,с коефициент на интелигентност 75.
Ето какво ще стане.До една седмица цялата депесарско-комунистическа сган,заедно с ибрика Сидеров,ще бъдат изринати.Следва нова конституция,ново Велико народно събрание,ново правителство.След това изтегляне на държавните пари от КТБ,ликвидиране на медийния монопол на Цветан,Делян, Доган,на енергийния монопол също.Догодина по това време,ще развъждаш щрауси в турбобазата в КУматЯвУ.Аре завивай нанякъде.

смешник :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Re: Делян Пеевски се оттегля от ДАНС

Мнениеот 1982 » 16 юни 2013 20:34

grasiani написа:
И кога го разбрахте толкова бързо правителството ,то няма и месец,

Много лесно го разкриха хората - назначението на един олигарх от ДПС начело на ДАНС ясно показа, че и това правителство е дошло с едничката цел да работи за олигархията.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Прекланям шапка пред г-н Кадиев

Мнениеот CTAHKO » 16 юни 2013 20:36

Кашчей написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:Не съм запознат с миналото му,не ме и касае в момента,защото това което той направи,няма да го стори,нито един управляващ ;)

Как да не те касае бе :? Зимата не скачаше ли срещу цените на тока :? Как е да си зам-министър на Орешарски и в същия момент фирма на жена ти да печели лиценз за износ на ток ;)И ти този ще ми го хвалиш...безценно 8-)

И цените на тока на вътрешния пазар се влияят от износа на ток ли?

Изразил съм се неправилно 8-) Става въпрос за "търговия",а не само "износ".В общи линии става въпрос за посредничество.Купуват от АЕЦ Козлодуй,ТЕЦ-овете и дори от борсите в Румъния и Унгария,защото там цените са по-ниски от тук и го прадават на ЕОН,която пък го продава на нас 8-) Тези неща са калкулирани в сметките ни за ток ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 юни 2013 20:36

Лили Павлова защо е на протеста? Билетчета ли осребрява? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Хиляди се готвят да "изметат най-наглото правителство

Мнениеот GOLEADOR » 16 юни 2013 20:39

Чудя се защо някои хора си плюят сами върху лицето.До вчера твърдяха,че мечтата им е БСП и ДПС да управляват,а Атака да държи изкъсо всяко назначение и при грешка да ги удря през ръцете.Как БСП имали най-подготвените кадри и именно ТЕ ще ръководят и водят България към просперитет.Сега когато стана ясно,че в кабинета няма професионалисти а само кърлежи и властта премина в ръцете на кръга около СС и жена му , а другата половина поема ДПС и Доган отново реже баницата със съгласието на Атака,тези хора изведнъж почнаха да псуват всичко живо скочило срещу това безобразие.Не им пука,че хора като Кадиев поискаха оставката на СС!Не им пука,че безхаберници без един ден трудов стаж ще управляват област като Благоевград!Не им пука,че зам.-министър на образованието иска да цензурира Ботев и Вазов!Знам,че това тях не ги брига,но българите не искаме такова правителство и за това колкото по-бързо уродите от кабинета "Орешарски" си тръгнат,толкова по-добре за страната ни!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”