Само да ти кажа , че съдията с литекс го наказаха не защото е отменил гола им , а заради факта , че отсъди нарушение вместо да се съобрази със страничния , който беше вдигнал флага за засада. всичко останало е плод на конкурентите , които не спряха да облъчват хората , че на Левски се помагало по всякакъв начин .
ПП:Предвидих , че дребните душички ще се хванат за думите на онова тъпо копеле тоньо , който им даде доста материал .
Левски - Славия - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Славия
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
zlobul написа:Само да ти кажа , че съдията с литекс го наказаха не защото е отменил гола им , а заради факта , че отсъди нарушение вместо да се съобрази със страничния , който беше вдигнал флага за засада. всичко останало е плод на конкурентите , които не спряха да облъчват хората , че на Левски се помагало по всякакъв начин .
ПП:Предвидих , че дребните душички ще се хванат за думите на онова тъпо копеле тоньо , който им даде доста материал .
Дребните душици се били хванали

Чудя се как ли би реагирал ти лично ако тези думи ги беше изрекъл Домусчиев, а не Тонев

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:zlobul написа:Само да ти кажа , че съдията с литекс го наказаха не защото е отменил гола им , а заради факта , че отсъди нарушение вместо да се съобрази със страничния , който беше вдигнал флага за засада. всичко останало е плод на конкурентите , които не спряха да облъчват хората , че на Левски се помагало по всякакъв начин .
Дребните душици се били хванали![]()
Чудя се как ли би реагирал ти лично ако тези думи ги беше изрекъл Домусчиев, а не Тонев
Аж реагирам на всичко което е против Левски . Фен съм на този отбор и ме дразни скапаната ви теза . И пак ти казвам , ако Левски купуваше мачове , нямаше да чакаме последния мач със славия и щяхме да си решим първенството доста по отдавна .
ПП: Радвам се че пеперудките на чичо Венци ни скочиха , а не изиграха мача както го играха тракия срещу цска (без четири титуляра срещу основния си конкурент ) , на всичкото отгоре и мъри прави некви абсурдни смени . Аре няма нужда . Какво ли щеше да стане със съдята на лудогорец-тракия , ако беше свирнал 3 дузпи за Левски ? .....доживотно наказание може би . Замислете се малко и спрете да дрънкате алогични тези .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
zlobul написа:vaskonti написа:zlobul написа:Само да ти кажа , че съдията с литекс го наказаха не защото е отменил гола им , а заради факта , че отсъди нарушение вместо да се съобрази със страничния , който беше вдигнал флага за засада. всичко останало е плод на конкурентите , които не спряха да облъчват хората , че на Левски се помагало по всякакъв начин .
Дребните душици се били хванали![]()
Аж реагирам на всичко което е против Левски . Фен съм на този отбор и ме дразни скапаната ви теза . И пак ти казвам , ако Левски купуваше мачове , нямаше да чакаме последния мач със славия и щяхме да си решим първенството доста по отдавна .
ПП: Радвам се че пеперудките на чичо Венци ни скочиха , а не изиграха мача както го играха тракия срещу цска (без четири титуляра срещу основния си конкурент ) , на всичкото отгоре и мъри прави некви абсурдни смени . Аре няма нужда . Какво ли щеше да стане със съдята на лудогорец-тракия , ако беше свирнал 3 дузпи за Левски ? .....доживотно наказание може би . Замислете се малко и спрете да дрънкате алогични тези .
Името с което си се окичил говори за теб всичко! Само конспирации, търсене на вината в другите и никога, ама никога не поглеждате в собствения си двор!? Защо не вкарахте 2-3 гола на Славия и не си взехте купата? Питам те защо? Нали сте голямата работа? Приеми поражението на отбора си спортсменско и престани да злобилстваш!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
не аз говоря за конспирации . Просто отговарям на провокативните твърдения , нищо повече . Казах само , че Левски не купува титли . А и точно мен не можеш да ме обвиниш , че не си гледам в собствената паничка . Погледни колко мнения имам в чуждите форуми и не говори празни приказки.
Завинаги оставам аз Левскар.....
zlobul написа:не аз говоря за конспирации . Просто отговарям на провокативните твърдения , нищо повече . Казах само , че Левски не купува титли . А и точно мен не можеш да ме обвиниш , че не си гледам в собствената паничка . Погледни колко мнения имам в чуждите форуми и не говори празни приказки.
Принципно титли трудно се купуват. Купуват се отделни мачове, които минават за трудни, без да броим дербитата. Кой би броил мача ви с Монтана за труден, та да ми го сочиш като пример за честност? Вие изгубихте титлата именно в тези мачове - с Монтана, с Пирин, със Славия. Абсолютно несериозно е да твърдиш, че Ботев или Петков са ви спряли за титлата, при това умишлено!
Провокативните твърдения през цялата пролет тоя път си имат сериозно основание - въпросното изказване на Тонев, последвано моментално от трима изгорели съдии - това са сухи факти, а интерпретацията им наистина е друго нещо. Хващам се на бас на всичко, че ако Домусчиев го беше казал това, до сега да сте взели на абордаж целия форум + фейса, щяхте да сте пуснали още 10 декларации и изобщо щеше да е егати шумотевицата! Дали щяхте да приемете обяснението, че ставало въпрос за глоби, санкции, затягане на дисциплината и тем подобни бля-бля?
веднага след въпросното интервю написах във форума , че тоньо е посмешище което хвърли още едно петно върху името на Левски и заслужава изгонване само заради това изречение .
ПП: ще ми дойде некъв локомотивец дето няма и грам заслуги за поста , който заема и ще дрънка такива неща пред камерите .....егати резила . Пълен малоумник .Това беше удар по Левски както и да го погледне човек . Отдавна говоря , че този трябва да се измете на секундата , ама кой да слуша.
ПП: ще ми дойде некъв локомотивец дето няма и грам заслуги за поста , който заема и ще дрънка такива неща пред камерите .....егати резила . Пълен малоумник .Това беше удар по Левски както и да го погледне човек . Отдавна говоря , че този трябва да се измете на секундата , ама кой да слуша.
Искам да попитам феновете на Разград как влязоха в елита? Само това да ги питам, защото начинът, по който го сториха, беше нечестен отвсякъде.
Нито завършиха първи във "В" група, в "Б" стана едно голямо разместване на класирането, което да облагодетелства правилния отбор.
Че "Левски" си е виновен сам за изпуснатия шанс, е истина, но и другите много да не се обаждат. Скоро няма да ги има. Сигурно е.
Нито завършиха първи във "В" група, в "Б" стана едно голямо разместване на класирането, което да облагодетелства правилния отбор.
Че "Левски" си е виновен сам за изпуснатия шанс, е истина, но и другите много да не се обаждат. Скоро няма да ги има. Сигурно е.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
zlobul написа:веднага след въпросното интервю написах във форума , че тоньо е посмешище което хвърли още едно петно върху името на Левски и заслужава изгонване само заради това изречение .
Аз отдавна съм забелязал, че ти си от малкото, да не кажа почти единственият тук, който дори в най-розовите управленски периоди от късната есен на миналата година не спираше да предупреждава, че всичко е пунта мара и че Тонев е леке. Помня добре, че никой тук не ти вярваше и масово те нападаха заради тази твоя позиция. Абсолютно прав си за Тонев, ясно е, че той е подставено лице, ясно е, че е малоумник. Като се замисля, ако не беше казал онова, обвиненията към вас в купуване на мачове щяха да са в пъти по-малко, а ако щеш вероятно и изгорелите съдии щяха да свирят по друг начин, по-адекватен. В крайна сметка може да се направи извода, че именно Тонев ви отне титлата.