vaskonti написа:Sh. Group написа:Абе Вие ползвате ли горните си глави по предназначение или просто ги тъпчете с манджа и вместо мозък вече имате само смесица от мазнини и въглехидрати. Тиквоча и свитата му ибрикчии разказаха играта на цял един народ, лъгаха и крадоха като за последно, некадърността им стана пословична и те пак за тях щели да гласуват - опази Боже що за стадо вирее по Великата Българска Земя. Ква е тая логика ще гласувам за по-малкото зло - стига гласувахте за злини бре овчи душици - излезте и изкрещете, че ви писна - гласувайте за нова политическа система, гласувайте за марсианците ако трябва, но ЗА БОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕКАДЪРНИ, СЛАБООБРАЗОВАНИ И НЕРЕАЛИЗИРАЛИ СЕ В ЖИВОТА МИШКИ, КОИТО ГИ Е СТРАХ ДА ИЗКАЖАТ СОБСТВЕНА ПОЗИЦИЯ, ЗАЩОТО ИМАЛО ОПАСНОСТ ДА ЗАСЕНЧЯТ БАЩИЦАТА - ТИКВА........... Как въобще ви идва на ум да гласувате за човек, който е с пъти под средното интелектуално ниво - Вие самочувствие и самоувереност нямате ли бре.....
Ок, разбрахме за кой да НЕ гласуваме - такива лозунги и общи приказки има в изобилие. Кажи сега за кой да гласуваме. Ако може и да ми дадеш някаква гаранция, че този някой хем е кадърен, хем и няма да краде. Като под "гаранция" нямам предвид какво обещава този някой, нито пък реторичните му способности.
Гласувай за който искаш - далеч съм от мисълта аз да ти казвам, пък и като ти чета написаното явно си от хората гласуващи за личността, олицетворяваща спасението, така че вместо да чакаш някой да ти каже - вземи помисли - току виж ти просветнало.