Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот hrclspr12 » 27 мар 2012 16:24

yasen написа:
RIR написа:Аз пък ще продължа да си ходя на мачове и ще псувам Гаджев, Тасевски и Йовов при всяко докосване до топката.

Това е абсолютно предателство към отбора и към нас. Как може преди 3 дни по това време всеки нормален фен на Левски да си е мислел - "ей, утре излизаме, бием и сме първи", а днес - Гонзо пак треньор, ЦСКА първи...

Тези тримата предоха нас. И ако Тасевски си е наемник, а Йовов, знам ли, може и наистна вече толкова малко да може, то Гаджев, особено с това нагло поведение, съм го отписал.

Не че на тях им пука де. :)

а ти не се ли замисляш кой им мъти главите на тези тримата? няма как сами да решат бойкот, ако нямат гръб в ръководството, разбирай Гонзо...
Гонзо стои зад всичко в Левски през последните три години, а то е само негативно

ОСТАВКА! ТОНЕВ, ДОНЕВ, ИНЖЕНЕРО, БОРАТ - ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪН!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 мар 2012 16:24

NO MERCY написа:[center]Това е човека [/center]
[center]Изображение[/center]
[center][vbox]6c0263de[/vbox][/center]

Когато някой от сегашните в ЛЕВСКИ успее да накара толкова хора да дойдат да гледат ЛЕВСКИ на живо колкото на снимката стоят зад него, тогава ще имат право да поставят условия или да не харесват условията на Мъри!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 27 мар 2012 16:25

Те тези тартори на т. нар. "агитка" разбират от футбол, колкото от ядрена физика.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 16:25

Tommi написа:Не мога да разбера защо толкова недоволствате от Гонзо. До участието в евротурнирите (където ни трябва много добър треньор) има доста време. След два дни имаме мач и е по-добре Гонзо да ръководи отбора, отколкото някой, който изобщо е запознат с моментната обстановка. А дори да остане до края на първенството, тази година конкуренцията е по-слаба дори от миналогодишната и Гонзо може да изведе отбора до титлата. Не мога да приема, че Петев и Стоичков са по-големи специалисти от него, а футболистите им са по-класни от нашите. За червените няма какво да говоря, те нека си се смятат за някакъв фактор след една измислена победа.

Спомни си на кое място бяхме преди да дойде Костов

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 27 мар 2012 16:27

yasen написа:
RIR написа:Аз пък ще продължа да си ходя на мачове и ще псувам Гаджев, Тасевски и Йовов при всяко докосване до топката.

Това е абсолютно предателство към отбора и към нас. Как може преди 3 дни по това време всеки нормален фен на Левски да си е мислел - "ей, утре излизаме, бием и сме първи", а днес - Гонзо пак треньор, ЦСКА първи...

Тези тримата предоха нас. И ако Тасевски си е наемник, а Йовов, знам ли, може и наистна вече толкова малко да може, то Гаджев, особено с това нагло поведение, съм го отписал.

Не че на тях им пука де. :)

а ти не се ли замисляш кой им мъти главите на тези тримата? няма как сами да решат бойкот, ако нямат гръб в ръководството, разбирай Гонзо...
Гонзо стои зад всичко в Левски през последните три години, а то е само негативно

Съгласн съм. Балоня отдавна пишеха за това, че Гонзо иска да разкара Костов. А Балоня доста познават за Левски.

Интересно дали Костов няма да си каже ребром как са стояли нещата, макар че то си се усеща.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 мар 2012 16:27

Tommi написа:Не мога да разбера защо толкова недоволствате от Гонзо. До участието в евротурнирите (където ни трябва много добър треньор) има доста време. След два дни имаме мач и е по-добре Гонзо да ръководи отбора, отколкото някой, който изобщо е запознат с моментната обстановка. А дори да остане до края на първенството, тази година конкуренцията е по-слаба дори от миналогодишната и Гонзо може да изведе отбора до титлата. Не мога да приема, че Петев и Стоичков са по-големи специалисти от него, а футболистите им са по-класни от нашите. За червените няма какво да говоря, те нека си се смятат за някакъв фактор след една измислена победа.

Батков ти ли си? :lol: :lol: Най-обичам като никой не ни брой за живи...ефекта накрая е поразителен :)Само не разбирам откъде го вадите това самочувствие като от 10 мача насам един мач не сте изиграли като хората..Продължавайте в същият дух да се мислите за много добър отбор ...накрая ще ви остане само разочарованието :)Още повече вие с кой силен отбор играхте,че се мислите за много добри?Черноморец ли, Литекс ли, ЦСКА ли,Лудогорец, Локо Пд ви чака също за първенството....това са 5 кръга, а остават още 10...винаги съм завиждал на самочувествието ви, нищо,че 90% от случайте е без покритие :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 27 мар 2012 16:27

Шанса да е Стоилов към този момент е не повече от 5%. И защо смятате че Тонев ще си вкара автогол с Гонзо??? Точно по този начин ще изхвърли Гонзо от Левски..... провал като тренер и лятото си заминава от клуба няма да има никаква длъжност което ще очисти пътя за Стоилов!!!!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 мар 2012 16:28

С треньор Гонзо и без да уговаряме мачове, шансът да не се класираме за евротурнирите е огромен, което с оглед на системата на коефициентите действаща на принципа "порочен кръг", може да бъде фатално и за бъдещи добри намерения.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2012 16:28

hrclspr12 написа:Те тези тартори на т. нар. "агитка" разбират от футбол, колкото от ядрена физика.

Всичко в Левски тръгна надолу откакто беше сменено ръководството на НКП , няколко години дума не дадоха да се прознесе срещу Боратков ,изгониха публиката от стадиона ,конфронтираха се със сектор А и т.н. и т.н.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 27 мар 2012 16:29

pirinblg2 написа:Шанса да е Стоилов към този момент е не повече от 5%. И защо смятате че Тонев ще си вкара автогол с Гонзо??? Точно по този начин ще изхвърли Гонзо от Левски..... провал като тренер и лятото си заминава от клуба няма да има никаква длъжност което ще очисти пътя за Стоилов!!!!

Ами ние до лятото какво ще правим???

Върни се в “Архив”