ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот korteneca » 07 окт 2015 18:39

icko65 написа:В кой турнир бе пич?Говорим за нац.купи!То да не е само турнир за купа на България!По-горе съм ги писал..

5 са купите, които само те си ги броят от неофициални турнири (КБ и КСА). ЦСКА се води официално с 19 купи на България. Дори да сложим 4 суперкупи пак стават 23. Нито са 26, нито 28. А те като клуб неофициално може да си броят успехите на АС-23 и Литекс ако искат. Мен това не ме интересува. Просто ми стана чудно как станаха от 23 на 26. 8-)
Последна промяна от korteneca на 07 окт 2015 19:41, променено общо 1 път.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 окт 2015 18:41

CSKA 78 написа:
ФИФА официално спря дисциплинарното производство срещу ЦСКА, разбра Гонг.Световната футболна централа прие, че ЦСКА е влязъл в несъстоятелност и за сега спира искането за незабавното отнемане на точки.
http://gong.bg/bg-football/v-grupa/oficialno-bfs-ubedi-fifa-za-tochkite-na-cska-347888

Чакам Касиопея и Томми да направят коментар! :mrgreen:

Коментара съм го направил преди две седмици. Няма какво ново да добавя.

Tommi написа:Имайте предвид, че определянето на начална дата на неплатежоспособността е едно от сложните неща в делото и може да породи доста дискусии. Аз лично не бих се наел да кажа категорично дали съдът ще определи като такава дата 1-ви юни, или още по-ранна. Могат да се дадат доводи и за двете. Ако използваме примера с КТБ, който е даден от въпросния червен акционер, в този случай СГС определи една дата, БНБ искаше друга, а САС взе решение за трета дата. Та в този ред на мисли не си определяйте сами от коя дата ще е неплатежоспособността, защото сметките ви могат да се окажат криви.
Относно наказанието с 15 точки, то е заради неплатени задължения от миналото, така че лично моето мнение е, че ФИФА има основание да ви накаже и затова се надявайте да се смили над вас. След това евентуално може да ви спести изваждането от групата след решението на съда за несъстоятелността.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Срам, новите ни "шефове" не знаят историята на ЦСКА!

Мнениеот damyanov1963 » 07 окт 2015 18:46

Как да знаят историята, като не знаят настоящето на ЦСКА. Пропуснали са и В група.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 окт 2015 18:48

Tommi написа:Коментара съм го направил преди две седмици. Няма какво ново да добавя.

Tommi написа:Относно наказанието с 15 точки, то е заради неплатени задължения от миналото, така че лично моето мнение е, че ФИФА има основание да ви накаже и затова се надявайте да се смили над вас. .

Е, да де, само че ФИФА няма какво да се смилява над нас! Защото датата на неплатежоспособност е от 31.12.2014 г. Много преди да пристигне писмото на ФИФА с искане за отнемане на точки! ФИФА няма как да ни накажат, че не сме платили, защото сме в неплатежоспособност! :shock: ;) :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Срам, новите ни "шефове" не знаят историята на ЦСКА!

Мнениеот delqnski47 » 07 окт 2015 18:49

Отива в темата за Възраждането.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 окт 2015 18:51

Темата има потенциал ... :)
Имам чувството, че след 18:00 всичкото трол си бие среща тук ... настигаме Украйна, да се готви Политика свят :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 окт 2015 19:00

CSKA 78 написа:
Tommi написа:Коментара съм го направил преди две седмици. Няма какво ново да добавя.

Tommi написа:Относно наказанието с 15 точки, то е заради неплатени задължения от миналото, така че лично моето мнение е, че ФИФА има основание да ви накаже и затова се надявайте да се смили над вас. .

Е, да де, само че ФИФА няма какво да се смилява над нас! Защото датата на неплатежоспособност е от 31.12.2014 г. Много преди да пристигне писмото на ФИФА с искане за отнемане на точки! ФИФА няма как да ни накажат, че не сме платили, защото сме в неплатежоспособност! :shock: ;) :mrgreen:

Това е трябвало да го платите преди, а не сега, за да излизаш с довода, че сте неплатежоспособни. Умишлено оставих и другата част от мнението ми, за да покажа (а и датата на неплатежоспособността го потвърди), че не можете сами да си определите дали в бъдещето съдът няма да реши, че на еди-коя си дата сте били неплатежоспособни и може да не плащате.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 окт 2015 19:10

Tommi написа:Това е трябвало да го платите преди, а не сега, за да излизаш с довода, че сте неплатежоспособни. Умишлено оставих и другата част от мнението ми, за да покажа (а и датата на неплатежоспособността го потвърди), че не можете сами да си определите дали в бъдещето съдът няма да реши, че на еди-коя си дата сте били неплатежоспособни и може да не плащате.

А-ха, ама ти си бил специалист да пишеш и да не казваш нищо! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2015 19:16

CSKA 78 написа:

И тук бе направена една манипулация . Писмо от FIFA , че ще се съобрази със законодателството на България , пристигна в БФС около две седмици преди пресконференцията на футболната ни централа . Това бе скрито и от тогава БФС вади дивиденти на гърба на FIFA . Сега остава да направим по една свирка на Мокета , че издействал спиране на наказанието . Събитията ми напомнят тия от 2008 - ма година , когато тох беше в UEFA за да " лобира " но се получи писмо от тая централа , че няма нищо общо с Лицензгейт . Вчера " журналиста " Русев раздуха една новина от Спортал за размера на дълговете на ЦСКА . Спортал правилно са написали , но са манипулирали мнението на хората със заглавието , вкарвайки към дълговете на клубът и една друга сума .
"Общата сума на пасивите бележи незначителна тенденция на намаление спрямо всеки предходен период към 31.12.2014 г., 30.06.2015 г., 31.07.2015 г. и 31.08.2015 г. Така от 30 786 хил. лв. към 31.12.2014 г. общо пасивите са намалени на 11 041 хил. лв. към 31.08.2015 г. Намалението се дължи на отрицателната величина на собствения капитал - от 7 919 хил. лв. в началото на анализирания период, към 31.08.2015 г.: 19 907 хил. лв. За същият период общо задълженията са увеличени от 22 867 хил. лв. на 30 948 хил. лв. към 31.08.2015 г."
30 948 000 лева.

Непокритата загуба на клубът е 56 420000 , което въобще не кореспондира със задължения . Съвсем не съм изненадан , че някои писатели , които изкараха Хюго с творчеството си тук , хващайки се за буквата и запетайката не забелязаха това . Съвсем не съм изненадан , че същите тия се кълняха , че в ЦСКА няма да влезе синдик , но сега мълчат като мушнати шотландски гайди . Пак ще се повторя . Не четете дебелашки медии ! Това не е полезно за здравето ви . Не отговаряйте и на такива " доброжелатели " ! Така само увеличавате желанието им да храчат .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 окт 2015 19:24

ЦСКА има 5 неофициални купи (4 като КСА и 1 като КБ)

Левски има 4 неофициални купи (3 като КСА и 1 като КБ)

Локо Пд също има 1 неофициална КСА

Но всички тези купи не са официални и не спадат към официалния брой Купи на България така, че не се броят!

Затова Левски има 25 а не 29 купи, ЦСКА има 19 а не 24 купи, а Локо Пд изобщо няма такава!

Другото са глупости и чисто фенски заяждания!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”