CSKA 78 написа:Tommi написа:Коментара съм го направил преди две седмици. Няма какво ново да добавя.
Tommi написа:Относно наказанието с 15 точки, то е заради неплатени задължения от миналото, така че лично моето мнение е, че ФИФА има основание да ви накаже и затова се надявайте да се смили над вас. .
Е, да де, само че ФИФА няма какво да се смилява над нас! Защото датата на неплатежоспособност е от 31.12.2014 г. Много преди да пристигне писмото на ФИФА с искане за отнемане на точки! ФИФА няма как да ни накажат, че не сме платили, защото сме в неплатежоспособност!

И тук бе направена една манипулация . Писмо от FIFA , че ще се съобрази със законодателството на България , пристигна в БФС около две седмици преди пресконференцията на футболната ни централа . Това бе скрито и от тогава БФС вади дивиденти на гърба на FIFA . Сега остава да направим по една свирка на Мокета , че издействал спиране на наказанието . Събитията ми напомнят тия от 2008 - ма година , когато тох беше в UEFA за да " лобира " но се получи писмо от тая централа , че няма нищо общо с Лицензгейт . Вчера " журналиста " Русев раздуха една новина от Спортал за размера на дълговете на ЦСКА . Спортал правилно са написали , но са манипулирали мнението на хората със заглавието , вкарвайки към дълговете на клубът и една друга сума .
"Общата сума на пасивите бележи незначителна тенденция на намаление спрямо всеки предходен период към 31.12.2014 г., 30.06.2015 г., 31.07.2015 г. и 31.08.2015 г. Така от 30 786 хил. лв. към 31.12.2014 г. общо пасивите са намалени на 11 041 хил. лв. към 31.08.2015 г. Намалението се дължи на отрицателната величина на собствения капитал - от 7 919 хил. лв. в началото на анализирания период, към 31.08.2015 г.: 19 907 хил. лв. За същият период общо задълженията са увеличени от 22 867 хил. лв. на 30 948 хил. лв. към 31.08.2015 г."
30 948 000 лева.
Непокритата загуба на клубът е 56 420000 , което въобще не кореспондира със задължения . Съвсем не съм изненадан , че някои писатели , които изкараха Хюго с творчеството си тук , хващайки се за буквата и запетайката не забелязаха това . Съвсем не съм изненадан , че същите тия се кълняха , че в ЦСКА няма да влезе синдик , но сега мълчат като мушнати шотландски гайди . Пак ще се повторя . Не четете дебелашки медии ! Това не е полезно за здравето ви . Не отговаряйте и на такива " доброжелатели " ! Така само увеличавате желанието им да храчат .